חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 13:42

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כאן הטור האישי , הפועל עולה - של דני פינקלשטיין
הודעהפורסם: 24 ינואר 2006, 00:00 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

כאן הטור האישי , הפועל עולה - של דני פינקלשטיין אוהד של הפועל עכו
ראה רק את הטור המעודכן האחרון - כאן למטה בהמשך

דני פינקלשטיין

את הטור הקודם שנמחק , אפשר לראות בדף הספורט
http://www.akkonet.co.il/sport.asp

תמונתו של דני פינקלשטיין
תמונה
דני פינקלשטיין

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 27 ינואר 2006, 19:06, נערך 6 פעמים בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כאן הטור האישי , הפועל עולה - של דני פינקלשטיין
הודעהפורסם: 07 אפריל 2008, 20:51 
עכונט כדרך חיים

התקווה - דני פינקלשטיין

תמונה

לספר לכם את האמת גולשים וגולשות יקרים, אני מאד שמח לחזור לטור השבועי שלי כאן באתר עכונט, בפורום האוהדים של הקבוצה.
אני בטוח שיהיו הרבה אנשים שישמחו על כך, אבל יהיו כאלה שלפעמים גם לא יסכימו לדעות שלי בדיוק כמו בעבר.
אבל מה לעשות, אני אמשיך תמיד להגיד אך ורק את האמת וכל מה שיושב לי על הלב. לצערי אני חוזר אליכם באחת התקופות הגרועות
ביותר של הפועל עכו. כרגע עם כל הכאב שבדבר אני קורא לה קבוצה גוססת. כי למען האמת למרות שעוד לא איבדתי את התקווה, רק נס ישאיר אותנו בליגה. ופה אני מאשים אך ורק את ההוא שאני אפילו לא רוצה להזכיר את שמו, שכרגע נמצא במדינה אפריקאית, וקצת בשביל הצחוק לא אזיל דמעה ששבט של קניבלים בישלו אותו. כי אותם שחקנים שהוא הביא בזמנו להפועל עכו, הם שחקנים בלי לב ונשמה. ובלשון הכדורגל שחקנים גרועים ביותר, ואני לא רואה עם שחקנים אלו אפילו את הנס הגדול קורה. השבוע נפל דבר בהפועל עכו, ואחד המאמנים האהוב ביותר על האוהדים חיים לוי, פוטר מהקבוצה, אך אם עלינו להסתכל על זה בגדול הוא לא הביא שום שינוי ולא תוצאות. למרות שאת רוב השחקנים הוא קיבל בירושה, וכולם יודעים בעכו שאם הוא היה בתחילת העונה, הפועל עכו היתה נמצאת היום במצב של להילחם על עלייה לליגת העל. במקומו הגיע להפועל עכו מאמן מאד מוכר לאוהדים בשם ירון הוכנבוים, שבעבר הלא רחוק אימן את הקבוצה, היו לי אישית עם ירון לא מעט חיכוכים בקשר לטענות שלי על שיטת המשחק שלו, שהוא הנהיג בעכו בעבר. מאז ועד היום הספקנו גם לדבר, גם ללחוץ ידיים וגם לצחוק כאשר אנו פוגשים אחד את השני. אני מקווה שגם הוא שכח בדיוק כמוני את היחסים העכורים שהיו בינינו בעבר. ומכל הלב אני מאחל לו בהצלחה בכל מקרה ובשום מקרה אף אחד לא יבוא אליו בטענות, כולל אני, כי לא לכל אחד יש ביצים שישה מחזורים לסיום לקחת קבוצה במצב כמו של הפועל עכו. אני מאמין שעד סיום העונה כל מה שהוא יעשה בקבוצה זה יהיה רק לטובה, והמלצה קטנה לי אליך ירון אישית, בטוח אני שבהדרכתך הקבוצה תצליח גם ללא שלושת הזרים. ולסיום, אל לנו האוהדים, עד שזה לא נגמר לא להתייאש. כי אל תשכחו שההמנון שלנו אומר - עוד לא אבדה תקוותינו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 אפריל 2008, 21:13 
עכונט כדרך חיים

דני

אני לא מאמין שאני קורא מה כתבת ....

אז אם הפועל עכו נשארים אתה נותן לירון נשיקה ... אנחנו מצלמים ומפרסמים כאן בעכו נט ...

תראו איך גלגל מסתובב ....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 אפריל 2008, 22:37 
עכונט כדרך חיים

אחלה דנייייייייייייייי ......

שיהיה בהצלחה ואולי יהיה נס ..........

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 אפריל 2008, 13:55 
עכונט כדרך חיים

נהנתי לקרוא את הטור של דני!

מחכה בקוצר רוח לטור הבא!

בהצלחה!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 18:27 
עכונט כדרך חיים

רוח חדשה

תמונה

סוף סוף זה הגיע לאחר שישה משחקים ללא ניצחון, מזל טוב אחד גדול גם לירון הוכנבוים, שבע האכזבות. וגם מזל טוב אחד גדול לתומר תייר, שחזר לעצמו והוכיח מה הוא שווה. רק שזה לא ייפסק לעולם. רוח חדשה ורעננה נשבה בהפועל עכו במשחק האחרון, בעיקר במחצית השניה שראו שהשחקנים לא שכחו לשחק כדורגל, איפה הייתם עד היום? ההגנה חזקה בראשות דודו גורש, הקישור פעיל, ופתאם ראינו שקיים גם משחק אגפים, תוקפים לפחות 3-4 שחקנים, ולא עם שחקן אחד בקושי כמו שהורגלנו עד היום. כל זה אני חושב שבא בזכות חשיבה אחרת וטובה מאד של המאמן, ובאמת בצורה הזאת אני לא חושב שצריך לפחד מאיזה קבוצה שהיא. כי עד סוף העונה על הנייר נשארו לנו משחקים קשים, אבל הכל שמות. אני חושב שהפגרה באה בזמן, כדי שהמאמן והשחקנים יבינו טוב יותר את השני, ולא תהיה שום סיבה שיהיו אילו שהם אי הבנות ביניהם בנוגע לצורת המשחק. אני יודע שבמשחק הקרוב שהוא בלי ספק לא קל, השחקנים יתנו את הנשמה ויילחמו גם בשביל כבודם וגם בשביל הקבוצה. ובסוף העונה נוכל לשתות שמפניה, אולם לא בגלל מה שרצינו בתחילת העונה, אבל גם זו חצי נחמה. ולסיום שיהיה לכולם, ליו"ר, להנהלה, לאוהדים ולשחקנים חג שמח וכשר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 אפריל 2008, 18:08 
עכונט כדרך חיים

הטור של דני ייצא השבוע לפגרה

כמו הליגה

נחזור ונתחדש עם טור חדש בימים הקרובים

אחרי המשחק עם הפועל פ"ת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 אפריל 2008, 21:43 
עכונט כדרך חיים

רוח לחימה

תמונה

סמי סמי סמי, להגיד שלא היה לך חלק בניצחון הפועל עכו זה לשקר לעצמינו. למרות שאין לו על זה זכויות יוצרים, עבדכם הנאמן הכותב שורות אלו עשה את זה בעבר בשנות ה-70 לחלוץ רמת עמידר אבל זה כבר הסטוריה. ועכשיו לדבר האמיתי, אני לא יודע מה קרה לשחקנים בשבועיים האחרונים , פתאם רואים שהם כן יודעים לשחק כדורגל ויודעים לתת מלחמה. למרות אהבתינו לחיים לוי רואים לאחרונה שינוי גם בעמדת המאמן, בניהול המשחק, וגם בחילופים והחשוב מכל שהם מתבצעים בזמן הנכון. השינוי הגדול שעשה ירון בהפועל עכו מאז שהגיע זה הוצאתו מההרכב של החלוץ המהולל יוליוס אגאבור שפשוט איתו עכו היתה משחקת ב10 שחקנים. ואת רוח הלחימה שהכניס בהם המאמן פשוט רואים במגרש שעכו והשחקנים שמשחקים בה פשוט לא ברמה של לרדת ליגה. הייתי רוצה להייחס לתופעה המאד מוזרה שקוראת תמיד במשחקים של הפועל עכו נגד הפועל פ"ת, תמיד בזמן הזה נכנס לאתר המזהה את עצמו בשם זיגי ומלכלך על הפועל עכו, על האוהדים שלה ועל יו"ר הפועל עכו ציון ויצמן. אדון זיגי הנכבד, כולם יודעים מי אתה ולמה אתה עושה את זה, אבל פשוט אתה אדם מתוסכל ותמיד תמשיך לאכול את הלב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: