חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 06:57

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כולם להגיע לאימון הולכים לפוצץ את האימונים עד שירון מתפטר
הודעהפורסם: 06 פברואר 2010, 23:27 
עכונט כדרך חיים

[sizeכולם להגיע לאימון הולכים לפוצץ את האימונים עד שירון מתפטר עידכונים יתקבלו כבר מחר בבוקר כולם להגיע ללא יוצא מהכלל .
ציטוט של ציון ויצמן בסיום המשחקפניתי לציון ויצמן וביקשתי ממנו בכל לשון של בקשה תשחרר את ירון שוב הרי הוא אמר לי בסיום המשחק נגד מכבי תל אביב ציון ישחרר אותי לא רוצה שקל אני הולך אז ציון אמר לי במילים האלו ירון טוב רק בדיבורים לא מעבר לזה שיבוא אלי ויגיד אני מתפטר אני משחרר אותו מהקבוצה ,חברים כולם יודעים שלעכו אין הרבה כסף ופיטורים מצידו של ציון יגרום לתשלום נוסף של כסף ועכו לא מהעשירות בליגה אז אם אתם אוהבים את הקבוצה ורוצים לראות שנה הבאה את הפועל עכו בליגת העל במגרש החדש בואו בהמונכם להפגין ולפוצץ את האימון השכונתי שהוא מעביר לשחקנים , לציטוט 80 אחוז משחקני הקבוצה לא מאמינים במאמן המקורבים אליו וכולם יודעים במי מדובר אבל חברים היינו קרוב ל90 חברה בדוחא והיה ממש קטסטרופה שהוכנבלוף עולה עם מערך הגנתי פחדני בונקריסטי ממדרגה ראשונה ירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוכנבלוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תתפטרררררררררררררררררררררר וזההההההההההההההההההה לא רקקקקקקקקקקקקקקק סמייייייייייייייייייי תוסססססססססססססססססס אוזןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דורשששששששששששששששששששששששששששש זה כל עכוווווווווווווווווווווווווווווו 99% מהקהללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל שחקנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הקבוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההה והכיייייייייייייייייייייייייייייי חשובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ציוןןןןןןןןןןןןןןןןן ויצמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיווווווווווווווווווווווווווו אלללללללללללל תספרררררררררר לוקשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שציוןןןןןןןןןןןןן רצה אלק להרביץ לך שאמרת שאתה רוצה להתפטרררררררררררררררררר מי אתה קאפלו שהוא לא ירצהההההההההההההההההה יאפססססססססססססססססססססססססססס תתפטררררררררררררררררררררררררררר
=150]
[/size]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כולם להגיע לאימון הולכים לפוצץ את האימונים עד שירון מתפטר
הודעהפורסם: 06 פברואר 2010, 23:39 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

סמי ניפגש מחר באימון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 פברואר 2010, 23:45 
עכונט כדרך חיים

לארגן את כולם להביא כמה שיותר קהל למגרש הדרומיייייייייייייייייייייייייייייי לפטרררררררררררררררררררר את ירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן :evil: :evil:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:02 
עכונט כדרך חיים

ירון הוכנבויים תודה על התקופה שהיית בהפועל עכו. הגיע הזמן ללכת אם אתה מכבד את האנשים שהפועל עכו זה מפעל חיים בשבילהם .
תן צאנס למישהו אחר לעמוד על הקווים ולעצור את ההדרדרות לתהום .
יש לי שאלה שמאוד מעניינת אותי למה אדק לא שיחק היום?
אנשים חיפשו נצחון בסכנין ,ואני כולה ביקשתי נקודה כי ידעתי שאנחנו במצב של היום בדרך לתהום.
אני לא בעד אלימות , אני מבקש בכל לשון של בקשה לכבד את ירון ולבקש ממנו שישתחרר מעכו בכבוד הדדי .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:11 
עכונט כדרך חיים

מוטי אדק לא שיחק בגלל מתיחה מאחורה ,אבל מצטער להגיד לך ירון לא יודע מה זה כבוד הדדי הבן אדם אין לו כבוד הוא בן אדם חסר כבוד הוא לא מכבד הרי את עצמו אך אתה רוצה שיהיה לו כבוד מי כמוך מוטי זוכר ששנה הראשונה שהגיע ירון לעכו וכולנו צעקנו לו להתפטר הבן אדם נשאר עד הרגע האחרון ויש לו עוד פנים להסתכל לכיוון של האוהדים ולחייך איזה כבוד מוטי הוא שפן ממדרגה ראשונה אלק אמר לציון אני רוצה להתפטר ציון הגיב אליו בכעס כאילו שציון רוצה להרביץ לו אם הוא באמת יתפטר רוצה לדעת מה ציון אמר לאוהדים מוטי ירון טוב רק בדיבורים שיבוא אלי יגיד לי אני מתפטר הוא משוחרר רק שיבוא אז אני אמרתי לו לא קוראים לי סמי אם אני לא מארגן אוהדים מעכו לפוצץ את האימון שירון ילך הבית

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:11 

[bמחר ב''ה נגיעה לאימון ניקח את ירון לצד נסביר לו בצורה יפה שנגדו אין לנו כלום פשוט במצב הנוכחי הוא לא מתאים לנו בתור מאמן נסביר לו שבעכו אין לנו כלום יש לנו רק את הפועל עכו ואם הקבוצה חשובה לו אני באופן אישי מוכן להביא בקבוק יין להרים לחיים אם ירון ושילך הביתה איך שהוא מסיים תכוס ונאחל לו בהצלחה בקבוצתו החדשה. היום אני עצוב מתמיד :( :( ][/b]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:26 
עכונט כדרך חיים

כחול מחייך הפעם אני לא מסכים איתך ירון לא מבין בצורה יפה תשאל את דני ושחר אך נפגשנו עם ירון ואמרנו לו אתה טוען שציון לא נותן לך כלום אז תהיה גבר תתפטר מה אתה רוצה להתבזות כמאמן בעונה הראשונה בליגת העל הוא אמר לא אני לא עוזב אני נשאר יהיה בסדר אז איזה צורה יפה אחי הוא לא מבין הוא יבין שבעכו יש אוהדים כמו שאמר ידידנו מוטי גולדבאום שבשבילם זה מפעל חיים אם זה מפעל חיים של ציון ויצמן ואם זה מפעל חיים של אוהדים שרצים עם הקבוצה ללא הפסקה מילדות עד היום בכל ליגה ששיחקו מטייבה טירה אום אל פאחם עד טדי וסרמיל האורבה וכו"

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:40 

סמי אז כנראה שירון הוא קשה הבנה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי