חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:57

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קריאה לקברניטי העיר
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 13:00 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שלום חברים
עונה קשה עוברת לפנינו, עונה קשה ומפרכת. ישבתי אתמול ביציע ולא הבנתי מה עוד ניתן לעשות. זעזוע חייבים ומהר, כאן ועכשיו! הקבוצה מתאדה משבוע לשבוע. אם פעם רוח לחימה פיעמה בלב השחקנים, היום הרוח הזו נדמה. בואו נודה, יש לנו את אחד הסגלים החלשים ביותר בליגה, הדבר היחיד שיכול להציל אותנו זו רוח לחימה ומחויבות עבור המועדון והאוהדים הנמנים בו. אתמול כאב לי הלב כפליים מכיוון שריאיתי תושבי עכו ערביים שמועדדים את הקבוצה שלנו ולא את בני סכנין ממש כמו בימים הטובים. קבוצה אחת ששייכת לכולנו!

אני קורא פה לכל אוהד שיש לו נפשות במגזרי העיר השונים ובנוסף אני קורא לעיריית עכו וקברניטיה. תקבצו, תקראו, תתחננו,רק שיבואו, ערבים, יהודים, דרוזים ומצדי אפילו בהאיים. תקראו לכולם מכל השכונות, מוולפסון, מהעיר העתיקה, משיכוני המזרח, מהעיר המנדטורית, הביאו את כל הגולים ממחוזות רחוקים, בדיוק כמוני, מחיפה מתל אביב מרמת השרון, הביאו את כל מי שידכם משגת. נחיל של אוהדים כמו פעם עם הצעקות "עכו משוגעים" כמו בימים הטובים יעבירו מסר לכל השחקנים שעכו חייבת להישאר.
אני קורה פה למחזיק תיק הספורט(שלמען האמת אינני יודע מיהו). תשתדלו לעשות את המרב בהבאת אוהדים מכל הקצוות, ביחד ובשיתוף פעולה עם כל נושאי התפקידים בעירייה. תמלאו אוטובוסים מכל השכונות.
צריך להבין דבר חשוב ביותר, קבוצה בליגת העל שווה עשרות מונים כל מיזם פרסומי או הסברתי, השקעה בקבוצה בליגת העל היא מבחינת "הכול כלול". שיווק, תיירות, פריחה חינוכית וספוטיבית.

קברניטי העיר: אתם, שקדמת העיר היא לנר רגליכם חייבים לקחת את המיזם הזה כפרוייקט עירוני. לבירת הגליל המערבי חייבת להיות קבוצה בליגת העל ויהי מה!
קבוצה בליגת העל תקרב אותנו למרכז, זה קרה בערים אחרות ואין שום סיבה שזה לא יקרה פה. עברנו כברת דרך של 32 שנים עד שהגענו לארץ המובטחת, לא לפתחה הגענו אלא אליה ממש, אל לנו לחזור אחורה, חייבים לצעוד רק קדימה.

יאללללללה עכו

הפועל עכו בליגת העל הוא פרוייקט עירוני שאסור להזניח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: קריאה לקברניטי העיר
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 15:12 
עכונט כדרך חיים

מה הקריאות המוזרות האלו ניר וגוש אנחנו כאן לא בערוץ של שלום עכשיו דיי לדבר שטויות תעשו טובה דברו תכלס מה שכן צריך ולא שטויות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: קריאה לקברניטי העיר
הודעהפורסם: 08 פברואר 2010, 10:34 

סמי
תכלס ירון צריך להתפטר.
אבל יש עוד דברים שמיוחדים לעכו ועשויים לשדרג את הקבוצה והעיר.
חלק מזה זה שילוב של כל תושבי העיר בעידוד הקבוצה.
כמו כן אני שמח שאנו קבוצה לא גזענית,אלא מחפשת את החיבור לכל העיר.
תכלס ירון צריך להתפטר ועדיף שיעשה את זה בסטייל ולא בלחץ.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: