חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 00:00

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ירון תתפטר אין דרך חזרה עכו ירדה למקום האחרון בושה
הודעהפורסם: 31 ינואר 2010, 23:54 
עכונט כדרך חיים

ירון תתפטר אין דרך חזרה עכו ירדה למקום האחרון בושה

ירון תן את המפתחות לציון ויצמן ותודה שנכשלת בגדול ,
לא יכול להיות שאתה צודק תמיד וכולם טועים זה התחיל עם החיסול חשבונות עם שחקנים בתחילת העונה והמשיך עם עוד חיסול חשבונות עם שחקנים נוספים שבסופו של דבר נשארו בקבוצה כדוגמת אדק ואלפסי ,

בלי לפגוע בשחקנים מסויימים אני לא רואה שהבאת תותחים שגרמו לנו לחכך ידיים בהנאה במקום אלון זיו רונן שוורצמן תומר תייר אלכס לויט ואלו ששכחתי יסלחו לי ברגע שידעת שלעכו אין הרבה מזומנים ואפשרות להביא שחקנים שישדרגו את הקבוצה למה שיחררת את אלו שהביאו אותך ואת הפועל עכו להיכל התהילה של הכדורגל הישראלי ,

זה לא תירוץ שאין כסף וציון לא מוכן לשחרר כסף ציון הרי במגבלת התקציב אמרת שנתן מה שיכל מבחינה כספית לשלם ואם אותם שחקנים שציינתי היו נשארים היו מקבלים את אותה משכורת ואפילו חלקם היו מקבלים פחות מ..... ואתם יודעים למי אני מתכוון מבלי חלילה לפגוע באף שחקן זה או אחר אבל בטוח שהאוהדים שמגיעים לכל משחק בית וחוץ יודעים למי אני מתכוון...

ציון תדע לך שירון גרם להרבה שחקנים לא לרצות להגיע להפועל עכו מהסיבה שירון עושה דווקא לשחקנים ברגע שהוא מחליט להתלבש על זה או אחר אז תאמין לי שהוא יעשה הכל שאותו שחקן לא יהיה בקבוצה ....

איציק ברבי עכשיו יסכים איתי כשירון הגיע לעכו הוא לא החזיק מאלכס וגרם לו להתמרמרות שכולנו יודעים בסופו של דבר לאן הובילה ולאן הובילה ואלכס בגלל חוסר הסובלנות שלו והפה הגדול שלו עזב את עכו ואין אחד שלא יסכים איתי שאלכס לויט כישרון גדול והיה עוזר הרבה לעכו היום.

זה המשיך עם תומר תייר למרות שירון אמר אין לי בעיה שתומר יחזור הבעיה היא שציון לא רוצה אותו בקבוצה דברו עם ציון ,כאן ירון שלח את החצים לעבר ציון כביכול שהבעיה היא ציון אם לא ציון תומר היה חותם בעכו לעונה נוספת ,בואו נצא מתוך הנחה שבאמת ציון לא רצה את תומר תייר ,

אבל אף אחד לא יודע מה הסיבה האמיתית שציון לא רצה את תומר כנראה שירון הרעיל את ציון על תומר כשתומר חזר ואמר אם ציון אומר לי לבוא אני חותם תוך שניה הבעיה היא ירון שעשה הכל כדיי שתומר לא יהיה כאן ואת התגובה לגבי זה קבלו מתומר אז שירון יפסיק למכור לכם לוקשים כי דיי שבענו מהלוקשים אותו הרעלה הרעיל ירון את ציון על אלכס לויט וזה חיפש את הדרך החוצה אז חברה תפסיקו להיות עיוורים .

הנה ציטוט של חבר הנהלה בעילום שם שאמר לנו האוהדים עם המאמן גם אתם אחרי ינוואר לא תבואו וכולם יודעים למי התכוון חבר ההנהלה וזה לירון הוכנבלוף ....
אבל למרות האימרה הזו אנחנו האוהדים השרופים נלך עם הקבוצה באש ובמים אבל לא נשתוק עד שירון יתפטר מהקבוצה.. כי אצלנו הקבוצה נמצאת בורידים ....

חברים רעידת האדמה רק החלה צפו להפתעות בהמשך השבוע ועזבו אותכם מהמחמאות שיחקנו טוב אני רוצה נקודות ...לגבי הצעדים שננקוט עקב הירידה למקום האחרון פרטים יגיעו בהמשך...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: