חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 21:32

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קצת אופטימיות לא תזיק!!
הודעהפורסם: 24 ינואר 2010, 16:26 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

(שחר)
אחר צהריים טובים לכולם !
חשבתי עם עצמי לילה שלם בכדי לראות מה אני הולך לרשום והגעתי למסקנה אחת שלא משתמעת לשתי פנים -אופטימיות לא תזיק!
נכון שאתמול לא ראינו בכלל כדורגל מהקבוצה שלנו אפילו חלק מהאנשים אמרו שאם אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה אין לנו בכלל זכות לשרוד בליגה וכבר הורידו אותנו לליגת המשנה אבל לעומת אותם אנשים אני חושב אחרת וחולק עלייהם מכמה סיבות ....
1.יש לנו סיבוב שלם לעשות את הנקודות שאנחנו צריכים בשביל פלייאוף אמצעי ולתקן את מה שלא טוב -והשינויים יבואו כבר במשחק הבא נגד מכבי ת"א עם בראיין בקישור
הדפנסיבי , ראזק מאחורי החלוצים ועם בן מרטין בכנף בצד ימין בהתקפה ככה שיש נקודות אור שאפשר לצפות מהם לשינוי ולא הכל שחור להפך !(מקומות 7-10)
2.תזכרו שגם בסיבוב הראשון היינו עם נקודה אחת לאחר 4 משחקים !
חברים נכון שיש בקבוצה כמה עמדות שצריכים לייאש בדחיפות אבל סבלנות תנו לזמן לעשות את שלו עם לחץ על המערכת ועל השחקנים לא נגיע לשום מקום !
עכשיו ברצוני כבר בזמן הזה לאחר סיבוב ו4 משחקים להכריז על אכזבת העונה לדעתי!עצלן ,אגואיסט ,זר -שטופס מקום של שחקן צעיר ישראלי ויצירתי לדעתי ,אחד שדואג רק להצלחתו שלו ולא חושב לטובת הקבוצה והכלל זהו אמנואל אמנגואה!
כל התקוות שנתלו בו בתחילת העונה שהגיע על הקוביה של תומר תייר ,שהיה יכול לשחקן גם בתור מגן(אמנואל)אבל בגלל"היכולות"ההתקפיים שלו ניצב בצד השמאלי של המגרש לצד ההתקפה לא תורם דבר ואפילו מפריע למהלך המשחק ומאט אותו ואפילו גורם להתקפות מסוכנות מנגד!לדעתי השחקן הזה צריך ראשון לרדת לספסל ובמקומו להציב שחקן שלא קיבל אף לא הזדמנות אחת בכדי להוכיח מה הוא שווה וזה חי אטיאס שלדעתי יש עליו כדורגל ובאימונים הוא מצויין !ולדעתי ירון רק ירויח אם יעלה אותו בהרכב אולי ישחק לו המזל ויגלה על המגרש שחקן שיכול לתרום לו יותר מהזר (אמנגואה),נכון צריך טיפה אומץ לזרוק למערכה שחקן אנונימי שאף אחד לא מכיר אותו אבל שווה לנסות 2-3 משחקים ולראות כי בכל מקרה אין לנו מה להפסיד כי נקודות אנחנו לא מוציאים בכל מקרה אז צריך שינוי -ירון לצומת לבך !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: קצת אופטימיות לא תזיק!!
הודעהפורסם: 24 ינואר 2010, 20:46 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שחר ערב טוב לך חמוד,
שחר אם לא היינו אופטימיים לא הינו עוזבים במוצאי שבת את האישה והילדים והנכדים
ומגיעים למשחקים,
שחר אתה מאוכזב רק מאמנגואה מה עם רועי דיין,אושרי גיטה,והזר המהולל מבה אדק,
והמושאלים ממכבי חיפה אלמליח, וארליך,
היה הוגן ותכתוב על כל השחקניםשאין להם מקום אפילו בליגה לאומית,
שיהיה לך ערב נעים וחמים,

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: קצת אופטימיות לא תזיק!!
הודעהפורסם: 25 ינואר 2010, 03:21 

(שחר)

יש כמה וכמה שחקנים שבמשחק הזה הייתי מוציא אותם מהכלל שלא הופיע למשחק שהם אדק ואושרי ....אושרי ראיתי אותו נלחם ומנסה לפחות לעשות משהו אבל הוא לא יכול לעשות הכל לבד!לגביי אדק פשוט הוא לא שיחק מתחילת העונה כמעט שום משחק ועכשיו מחוסר ברירה הוא משחק ועושה את המקסימום בלהחזיק את הכדור ולעקב עוד איך שהוא את המשחק של הקבוצה היריבה במקרה של יום שבת אין מה לעשות ונכון תאמת הוא לא מתאים לליגת העל ....וזה לא בושה להגיד אתזה אבל בין להגיד שהוא אחד מאלה שלא הופיעו אתמול זה לעשות אבל כי באמת הוא התאמץ להוציא מעצמו יותר ממה שהוא יכול !
עכשיו לגבי רועי דיין לא פעם ולא פעמיים אמרתי שהוא גמור לגמריי ואין לי מה להוסיף עליו הוא לא ראוי להתייחסות אני בעצמי כל המשחק צעקתי שיכניס במקומו את עומרי אלמקייס כל המחצית הראשונה ,נכון שהוא בחור על הכייפק ושיהיה בריא אבל רחוק מהפועל עכו(רוועי דיין)
לגביי ארליך גם בחור טוב ילד טוב !לא בבית ספרנו !הספיק לי לראות אותו 2-3 משחקים וזה הכל אני לא מתפלא שהוא לא משחק בכלל !ואין לי כמעט טענות אליו כי הוא לא משחק !
ליעד כמו החבר שלו לחדר ההלבשה בנוער של מכבי חיפה ארליך -אותו דבר !בחור טוב ילד טוב !!אבל לא להפועל עכו אני לא החזקתי ממנו אף פעם חוץ מדבר אחד שמשחק לטובתו שיש לו רגל פיצוץ אבל עם רגל פיצוץ אחת אי אפשר להצליח הוא מתאים יותר לליגת לאומית ומטה !זה הכל !מי אתה עוד רוצה אני שידבר עליו רק תרשום וכל אחד יגיע הרגע שלו !!!!אני לא פוחד לדבר ולהגיד בפנים גם במגרש ואני אומר !!!!תמיד!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: