|
(שחר) סמי שכחתי משהו שמע אחי אתה יודע שאני אוהב אותך והכל אבל גם לך כמדומני היה לך ריב כמעט מתוקשר עם חבר הנהלה וריב חריף ביותר ! גם אתה דיברת ואמרת דברים ואנשים אמרו לך גם את דעתם האישית על אותו מקרה נכון ?,נכון. אבל גם רשמת עכשיו לגבי כרטיסים למשחקי חוץ ...לי אין בעיה ואני חושב שגם לך אין בעיה לקנות בחוץ כרטיסים למרות שזה לא רלוונטי כי אנחנו כן מקבלים כרטיסים אבל בנוגע לפ"ת אז שהייתם בריב כמובן זאת זכותו האישית, בעל המאה הוא בעל הדעה, לשאול אותנו אם אתה נמצא בכדי לא לתת לך כרטיס כמובן באופן הגיוני מאוד כי רבתם לעומת זאת למרות שיש לך חברים בקבוצות ולכולם יש איזה 4-5 שחקנים ששומרים איתם על קשר ניגשת ליגאל בר"ג וקיבלת כרטיס ולחצתם ידיים והכל הסתדר והפסיקו כל העלבות שהיו וכל הקללות והצעקות והדיבורים מסביב נכון ?! נכון. אז מה זרעו לך אחי חול בעניים בגלל הכרטיס או שהבנת שטעית לגביו? ...אחי לא משנה מה התשובה שלך כי זה לא רלוונטי לעיניין והעיקריון עצמו כי העיקרון עצמו זה שלמרות שרשמתי/רשמת, כל אחד לגבי הנושא שלו כמובן , כל אחד יש לך את הזכות להגיב לטובתי או להפך ולחשוב את אותה הדעה כמו שלי או להפך עכשיו כשנודע לי שטעיתי הייתי גבר מספיק לקום ואמרתי כן אני רשמתי ,לציון אמרתי את זה כשהוא שאל והובהרו לי הדברים ,וידעתי להגיד טעות טועים טעיתי וזה לא בושה !!!כל עוד אני יודע שכל הצדדים נשמעו כל הדברים נותחו וזהו !אז סמי רק שתדע לך שאין לי בעיה איתך או עם מישהו אחר אישית אבל בתגובה שלך שנתת לי נראה לי שטעית לגבי המון דברים ! וזה המקום בידיעה שגם ראשי הפועל עכו קוראים את הנאמר ונכתב פה בפורום לחזור בי בטעויות שנאמרו מפי אבל עדיין ישנם מחלוקות על כמה דברים שהיה ברצוני לשתף את ההנהלה בנוגע לדברים שקשורים בנו האוהדים ! ואיתכם הסליחה !שבוע טוב ולילה טוב!
|
|