חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 19:36

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל הלכלוך עומד לצאת לא רק מכיוון האוהדים אלה גם השחקנים
הודעהפורסם: 08 ינואר 2010, 22:36 
עכונט כדרך חיים

שחקנים בעכו: בושה איך שמתנהגים ליניב צ'יצ'יאן
המגן מתאמן בצידי המגרש וחבריו מבקרים: "זו לא דרך להתנהג לבחור כזה טוב, אבל אנו רגילים לניהול פה". שחקנים: "כשהוא יעזוב, תיפתח תיבת פנדורה"
מאתר ONE לא רק אוהדי עכו באים בטענות להנהלת הקבוצה אלה גם שחקני הקבוצה זה מריח לא טוב כי כל פעם אך אומרים שהסירחון מתחיל לצוף משחק הקבוצה נפגע בצורה מחרידה וחבל.
אולי מעז יצא מתוק והנהלת עכו תתפכח ותחזור לתפקד כמו בזמנים של הליגה הארצית והלאומית שהיו הרבה יותר טובים והיחס היה כמו משפחה אחת מגובשת שיבינו ראשי הקבוצה שזה פוגע במוטיבציה ורצון של השחקנים להלחם שבת אחרי שבת.
בהפועל עכו אמנם מרוצים ממצב הקבוצה בליגת העל, אבל האווירה במועדון הופכת למתוחה.

שחקנים בעכו העבירו ביקורת קשה על מה שמכונה בפיהם "התעללות" במגן הוותיק, יניב צ'יצ'יאן, שקיבל הודעה על שחרור אחרי שכבר חתם בקבוצה. לאורך כל התקופה האחרונה המגן מתאמן בצידי המגרש ולא יחד עם חבריו. צ'יצ'יאן זוכה רק למשכורת בסיס ושחקנים בקבוצה מרגישים שנעשה לו עוול.
שחקנים אמרו ל-ONE: “בושה איך שהמועדון מתנהג עם צ'יצ'יאן. מדובר בשחקן שעלה איתנו בעונה שעברה לליגת העל ויכל לעזור לנו גם העונה. זו לא דרך להתנהג לבחור כל כך טוב, אבל אנחנו כבר רגילים לשיטות הניהול פה".צ'יצ'יאן עצמו שומר על שתיקה, אבל שחקנים סיפרו שברגע שהוא יעזוב, המגן עשוי לפתוח תיבת פנדורה שתביך את המועדון.

מאמן הקבוצה, ירון הוכנבוים, אמר בתגובה להאשמות השחקנים: "יניב צ'יצ'יאן שוחרר מבחינתי מהקבוצה ואינו שחקן מן המניין".
גם בקרב אוהדי הקבוצה ישנו כעס רב על כך שעד כה לא הגיע חיזוק משמעותי. הפועל עכו מנוהלת ללא דובר במועדון ולא אחת קורה שבין היו"ר ציון ויצמן למאמן ירון הוכנבוים עובר חתול שחור בכל מה שנוגע לגבי החלטה לגבי שחקנים כאלה ואחרים, שהקבוצה מחפשת לצרף.בעכו מנסים להתחזק במספר שחקנים, ביניהם אמייה טגה, שאמור להתחיל להתאמן בקבוצה ביום שלישי. אם ירשים, טגה יוחתם עד לתום העונה. חלוץ מכבי נתניה, אובודו אוקוצ'ה הוצע לקבוצה, אך נראה שהמאמן, ירון הוכנבוים לא מתלהב להחתימו.
זו כתבה מאתר ONE וזה מה שהשחקנים חושבים על ההנהלה של הקבוצה מאז אני מכיר את עצמי כאוהד הפועל עכו בחיים לא היתה אוירה כזו מגעילה בקרב השחקנים והאוהדים כלפי ההנהלה מה יהיה מתי יפנימו בעכו שהם בליגת העל שצריך דובר סקאוט איש יחסי ציבור איש לוגיסטיקה ולדבר עם כולם בגובה העניים ללא התנשאות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כל הלכלוך עומד לצאת לא רק מכיוון האוהדים אלה גם השחקנים
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 03:35 
עכונט כדרך חיים

:lol: :lol: :lol:

סמי .. מצאתי את הכתבה ב - ONE ... והופתעתי לקרא בתגובות ..
תגובה בשמי ( צטטו אותי מעכונט .. ) שלא אני רשמתי !!!!!!!!!!!

בשום מקום בעולם .. לא יכולה להיות אוירה טובה .. איפה שחסר יושר ויש מניפולציות ..
לצערי הרבה " פחדנים " מנסים לפגוע בקבוצה בכל מחיר ..
ולא בוחלים להשתמש בשמנו ..

עצם העובדה שהדברים נאמרים בסתר מעלה בי ספקות ...
ומעניין מי האנשים שמעוניינים לפגוע בהפועל עכו ... ולמה ?!

בחיים שקל וטוב כולם שמחים גם אם ..
אך כשקשה .. ויש בעיות ... הכי קל לבכות וללכלך .. במקום להתמודד

יניב צ'יציאן הוחזר להפועל עכו כשאיתן עזריה נפצע ..
ירון הוכנבוים לא רצה אותו ...
השחקן קבל חוזה חדש ... ומבקש לכבדו ...
הקבוצה מכבדת את החוזה ומשלמת ...
אך הוא לא מורשה להתאמן עם הקבוצה ...

חברים ...
הפועל עכו נבנית מחדש .. שהבסיס שלה הוא לכידות חברתית ...
כולנו רואים במשחקים את ההקרבה ...
ל"קליקות " אין מקום בקבוצה כזאת ...
ולכן גם שחקנים מוכשרים מאד שוחררו מהפועל עכו !!

כל מי שקולט את ציון מבחין באיש רגיש שכבר נפגע מספיק בחיים שלו ..
וזאת הסיבה אולי שבגללה הוא לא מתקרב יותר מדי ...
הוא משתדל לשמור דיסטנס ( אולי גם מוגזם קצת ... ) ע"מ להצמד להחלטות מקצועיות בלבד .. !!!
לא תמיד רגישות .. התחשבות .. ומקצועיות מתישבים ביחד !!!
תוסיפו לזה התמודדות לא קלה של ניהול קבוצת כדורגל בליגת העל ...
ללא מגרש ביתי .. בעיות תקציב ... ועוד .. ועוד ...
ותקבלו ...

לנו האוהדים ... אני לא ממליץ להוסיף ללחץ ..
חייבים להתמודד .. ולנסות לחזק באוירה חיובית ...

ותחשבו ...

למה שחקנים מתעקשים להשאר בהפועל עכו ...
גם שיש להם הצעות מקבוצות אחרות ...
מתעקשים לכבד את החוזים שלהם ...
וזה לא רק יניב צ'יציאן ...

שחקנים שהעדיפו קבוצות אחרות על פני הפועל עכו מצטערים ...

אין שחקן ששיחק בהפועל עכו ולא מתגעגע ...

הפועל עכו מנוהלת מקצועית בצורה מדהימה !!!

כולם מופתעים .. " הפתעת המחזור " !!!

אז יש שעדין חולמים על ...
שימשיכו לחלום .. ולסבול !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 08:31 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

שבת שלום...
אני לא יודע מי או מה אבל יש מסתנן נמושה
שרושם באתרי הספורט תגובות בשמי ובשם
חבריי לפורום....אותו בן אדם הוא אדם מסכן
שמשעמם לו בחיים... הוא גם פחדן עלוב שכנראה
אין לו שום זהות עצמית.
אני מהמר שהוא אחד המאושפזים בבי"ח מזרע בעיר.

איציק וחברים אבקש לא לתת במה בפורום הזה
לאנשים חוליי נפש ...שמאושפזים בכפייה...יש
צורך להתעלם ממנו...אם התברר שאותו אחד
שפוי והזהות שלו תתגלה בסוף ...אני מבטיח לכם
שהוא בכל מקרה יאושפז באיזה בי"ח שתבחרו
בארץ ישראל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 12:34 
עכונט כדרך חיים

איציק בוקר טוב ושבת שלום ....
האמת אני בכלל לא מתרגש מזה שרושמים בשמנו שקרים מי שרושם בשמי או שמך או בשם מיקי או כל אוהד אחר הוא לא מאשר שפן פחדן אבל מה לעשות ככה נוהגים אוהדי עכו הקנאים אם אני יעבור איתך איציק על המון תגובות שהגיבו בשמי באתרי הספורט השונים אז תבין עד כמה אותם אנשים בכלל טיפשים ואתן לך דוגמא קטנה אני מיקי וכל החברה במשחק של עכו באשדוד במהלך המשחק שאשדוד הובילה 1-0 רשמו בשמי תגובות ואיפה אני נמצא ? נכון במשחק באשדוד אז אם יאמינו למה שכתוב בשמי או בשמך או בשם מיקי או כל אחד אחר אז גם האמינים הם טיפשים.
לגבי ציציאן אין לי בכלל בעיה שבקבוצה החליטו שהוא לא מתאים מקצועית הבעיה היא בהתנהלות ובגישה הלא נעימה והמשפילה לאותו שחקן ששנה שעברה היה בין הבולטים בעליה לליגת העל אז טיפה כבוד לאלו ששמו את עכו על המפה לא תזיק.
אין קשר לכך שציון ויצמן אדם רגיש שנפגע מספיקבחיים שלו זה לא אומר איציק שלכל אחד שהוא אדם רגיש יכול להשתמש בזה כתירוץ לפגוע באחרים הרי אוהדהפועל עכו האמיתיים ואני מדגיש את זה בחיים לא אמרו אף מילה רעה בגנות הנהלת הפועל עכו ובגנות ציון ויצמן ה שאחרים רשמו ורושמים בשמנו זה לא אומר שזה נכון פשוט מאוד אוהדי עכו מאסו בזילזול שהם מקבלים השנה כי הם חושבים שזה לא מגיע להם י לא ימצאו באף קבוצה קטנה בליגת העל אוהדים מסורים ואיכפתיים כמו אצלנו ואני אומר את זה בביטחון מלא כי אני רואה את זה שבת אחרי שבת אם זה במשחקי בית ואם זה במשחקי חוץ שהאוהדיים האמיתיים באים לעודד מתחילת המשחק ועד סופו ואני בטוח שזה גם לא נעלם מהעניים של ציון ויצמן.

איציק רשמת כך ואני מצוטט אותך:תוסיפו לזה התמודדות לא קלה של ניהול קבוצת כדורגל בליגת העל ...
ללא מגרש ביתי .. בעיות תקציב ... ועוד .. ועוד ...
ותקבלו ...
אם ההתמודדות לא קלה של ניהול קבוצת כדורגל בליגת העל ? יש לי פיתרון כמו בכל קבוצה ליגטימית בליגת העל יש בעל הבית שהוא הסמכות הבלעדית ויש עובדים בשכר כל אחד ותפקידו שאם היה את זה בעכו אז אולי היה יורד עומס מעל ציון ויצמן ואותם אנשים היו וזרים בצורה שכל המערכת תרויח מזה נתחיל לדוגמא באיש שיווק שיכול לארגן תרומות מספקים מפעלים ומכל גורם אחר למען הקבוצה הקופה של הקבוצה היתה מתברכת בכסף וכמו שכולם יודעים עם כסף היום אתה יכול לקנות הכל וברגע שהכסף מגיע ממקומות קבועים כמו העיריה חברת האבטחה קווי הגליל זה אולי היה מספיק טוב לליגה הלאומית לא לליגת העל .צריך שיהיה סקאוט בקבוצה שימליץ לצוות המקצועי אם כדיי בכלל לבחון שחקן זה או אחר ולא להביא רכש ברכבת מחו"ל ככה אתה מבזבז זמן יקר וזמן שווה נקודות וכסף.

שאלת למה שחקנים מתעקשים להשאר בעכו לא חושב שיש כאלו פשוט מאוד תראה לי בן אד שמוכן להחליף כל חודש קבוצה או עבודה הם מתעקשים כי אולי לא יקבלו באמצע העונה חוזה כמו שיש להם היום בעכו זה הסיבה העקרית.
אם היית מדבר על זה איציק לפני כמה שנים 4 לפחות הייתי אומר לך כי האוירה בעכו זו אוירה שאין בשום קבוצה בארץ אבל לצערי השנה כאילו שנכנס השטן בקבוצה והוא גורם לכל הבלאגן.

איציק לסיום אני גם בעד אוירה טובה כמו שהיתה עד לפני..... כמו ששמת לב ההשפעה שלי לגבי אוירה טובה יותר היא לא כבר 100% היא בקושי 10% זה כבר לא מגיע ישירות מהאוהדים זה מגיע כבר מתוך השחקנים ותאמין לי שדורון בן דור לא ירשום דברים שלא נאמרו כי אין עשן בלי אש ודורון להבדיל מכתבים אחרים לקח את הפועל עכו כפרוייקט כי אף כתב לא סופר את הפועל עכוו ועכו לא מעניינת אותו בדברים טובים רק דברים דוחים ומגעילים ואת זה ראינו כבר בסוף השנה שלכל אחת מהקבוצות שעלו עשו עליהם כתבה ענקית ומפרגנת ועל עכו מה עשו ליכלכו על כולם וטענו שהאוהדים מרביצים לשחקנים אז נו באמת נראה לך שמה שדורון כתב זה לא אמיתי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 18:17 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

סמי היקר הפועל עכו לא לישכת הסעד לשחקן היה הרבה זמן לחפש קבוצה וזו בעייה שלו ולא של המועדון לגבי מה שכתוב באתר ONE זה מסע של אנשי תיקשורת לשבור את הפועל עכו מינטלית ועל תשתפו פעולה עם המגמה הזאת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 19:02 
עכונט כדרך חיים

נכון שזו לא לשכת הסעד אבל יש דרך להפטר משחקן זה או אחר שרק תרם שנה שעברה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 19:40 

יש קבוצות שעשו הרבה יותר גרוע מהפועל עכו ואוהדים לא שימשו סנגורים של השחקנים חבל שזה קורה רק בעכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: