|
מיקי אני חייב לספר לך משהו אולי בעקבות מה שתקרא תשנה את דעתך.. בתחילת העונה התקשר אלי איציק ברבי וביקש ממני להגיע למרכז הצעירים על מנת להעניק יחד עם דני פינקלשטיין וסמי תעודות הוקרה לציון ויצמן לדודו גורש ולבן בנימין. הגעתי למרכז הצעירים שם פגשתי את דני פינקלשטיין שאמר לי שקיבל הודעה שציון לא יכול להגיע לכאן ואנחנו צריכים להגיע למשרד של ציון ויצמן במגרש נפוליאון. יש לציין שבאותו יום היה לאישתי אסיפת הורים ככה שלא היה לי ברירה ונאלצתי להגיע עם הבן הקטן שלי בן 5 הלבשתי אותו כולו כחול בבגדי הפועל עכו. הגענו למגרש ואיציק הכין את המצלמה בחדר של ציון, שם נכח ירון הוכנבויים וציון ויצמן . בן בנימין נכנס לחדר יחד עם גורש ודני פינקלשטיין ואיציק קרא לי להיכנס לחדר ולהעניק תעודה לאחד השחקנים. אייך שניכנסתי לחדר פנה אלי ציון ויצמן ואמר לי מוטי אני מאוד מכבד אותך אבל פה זה לא גן ילדים ואני לא בייבי סיטר תצא בבקשה עם הילד. (יש לציין שעברתי תפקידים בכירים במשטרה לפני שיצאתי לפנסיה ). כמו שכתבתי הילד במיוחד לבש כחול ,וגם לא היה לי ברירה אלא להביא אותו איתי אמרתי לבן שלי הקטן בוא נלך הביתה .הנעתי את הרכב ומייד עזבתי את המקום. באותו ערב התקשר אלי איציק ברבי ואמר לי שהוא התבייש מההתנהגות והוא לא האמין למה שקרה. אמרתי לו אני עברתי כל כך הרבה שנים עם הפועל עכו מתקופת אלי פוקס, ושמעון שנהר ,ואברהם מנצל ,ועוד עשרות מאמנים ,פה אני גמרתי עם הקבוצה. אחרי יומיים לא החזקתי מעמד והלכתי לראות אימון ,אמרתי לעצמי אני בטוח שציון ויצמן בתוך תוכו הבין שטעה , וגם ציון הוא בן אדם למרות שמאוד כעסתי עליו. אני השארתי הכל מאחור כי האהבה לקבוצה מנצחת כל דבר חוץ ממשפחה ובריאות . מראחל לך ולכל האהודים ששנת 2010 תיהיה שנה של כדורגל טוב ,המון בריאות , ולעולם אל תפסיקו לאהוב את הקבוצה שלכם גם לא בליגה ג .
|
|