חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 00:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תודה רבה לכל השחקנים ולתמנון דודו גורש הענק
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2009, 01:20 
עכונט כדרך חיים

תודה רבה לכל השחקנים ולתמנון דודו גורש הענק משחק אירועי של כל השחקנים ללא יוצא מהכלל הראו לכל המדינה שעכו תשאר ב"ה בליגת העל עוד הרבה שנים חברים מי שמספיד את הקבוצה ולא בא למשחקי הקבוצה לעודד את החברה הישראלים שמשחקים שם חבורה של גברים אחד אחד אני אומנם לא הייתי במשחק נגד באר שבע עקב מותו של דוד שלי שהיה במשך שנים אפסנאי של הקבוצה ז"ל ואני בטוח שהוא עכשיו למעלה שמח בהצלחת החברה הצעירים האלו שנותנים את הלב והנשמה כל משחק.
אני רוצה לציין במיוחד את איציק כהן שטעות שלו גרמה ליתרון של תל אביב אבל עם עידוד מהיציע של כל הקהל איציק החזיר בגול ענק שגרם לשיוויון הצודק .
ואך אפשר לא להתייחס לתמנון העכואי כן חברים תמנון עכואי שנתן הצגה מעולם אחר בשער הקבוצה ובסיום נבחר לשחקן המצטין של המשחק דודו גורש העכואי שלנו שנתן פשוט משחק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק דודווווווו אין אין עליך אוהדי עכו מתים עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך:)
חברים שבת מתקרבת ועכו משחקת נגד האלופה מכבי חיפה במשחק ביתי בנצרת עלית כולם להגיע כי בשבת תראו את ניצחון הבית הראשון של הקבוצה כי הפעם לא יהיה למכבי חיפה קולנועית לברוח עם שחקן עכואי המגרש שהמעסה של הקבוצה רודף אחריו אין מצב שהם יתנו גול שעכו עם 8 שחקנים כמו שקרה בדקה ה-84 בחיפה הפעם גוטמן בלע צפרדע בשבת יעקב שחר יבלע 2 צפרדעים על הזלזול שלו בהגדלת הליגה יאלההההההההההההההה הפועללללללללל עכוווווווווווווווווווווווווו :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: תודה רבה לכל השחקנים ולתמנון דודו גורש הענק
הודעהפורסם: 30 דצמבר 2009, 16:29 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מה שדודו גורש עושה העונה,עד עכשיו זאת תצוגה של שוער נדיר,הייתה לו פתיחה חלשה וזה היה כנראה המתרגשות אבל ככל שהסיבוב התקדם הוא נותן תצוגות של שוער ענק,אני חותם עכשיו שבשנה הבאה חצי ליגה רודפת אחריו,ואני גם חותם שאם הוא משחק במרכז הארץ הוא שוער נבחרת ודאי.
כמו כן כל הקבוצה נתנה אחלה סיבוב ואוהדים שימו לב לתרומה של שחר סימנטוב,הוא כל משחק בא נותן עבודה ומשחק אותה בגדול.
תענוג של סוף סיבוב לאושרי גיטא ולאלמקייס ,פדלון ועוד .
גבע נתן אחלה סיבוב ועוד רבים וטובים.
אני גאה להיות אוהד של עכו ומקבל פירגון ענק מאוהדי קבוצות אחרות.
יאללה עכו בשבת מנצחים את מכבי חיפה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה