|
(שחר) ערב טוב לכולם ! בחיית ראבק אנשים תגידו לי אתם כי אני כבר עייפתי מלחשוב, מאיפה מביאים הפועל עכו את כל השחקנים הזרים האלה ? מה על פי מה קובעים? לפי משחק אימון מול נצרת עלית או לפי הקליפים של יוטיוב? לפי הכתבה של כתב וואן החלוץ בן ה23 עלק, שנראה בן 33 (עם שערות לבנות וקרחת שאנשים במשחק נתנו לו מינימום 39-40 הטבתי עימו שאמרתי 33 ) שהוא הרשים ביכולתו ואפילו כבש שער חחח מינימום כריסטיאנו רונאלדו מקסימום ליונל(לאו) מסי עשו אותו ,תעשו לי טובה! זה לא מה שאנחנו צריכים, ניסויים בינואר בזרים!?במקום להתחזק באמת !אפילו ברכש ישראלי זה לא בושה לא חייב זרים !איפה מה שהובטח לנו ברמת גן בפה מלא ?איזה שחקנים לא ראינו ברמתם עוד בעכו ?מי יבוריאן שגמר את הקריירה במכבי(בית קברות לחלוצים)תא זה הזר שלא ראינו ברמתו בעכו עוד חח ?מי זאקו עראפת שלא רואה מגרש בסכנין יפרח לצידו של ....מי למשל ?...אימנואל אדביור חחח אולי אני נאיבי בדעותי אבל חושש ששוב אנחנו מקווים ומצפים ובסוף זה שוב יתפוצץ לנו בפנים כגודל הציפיה כך גודל האכזבה . אנחנו צריכים זרים שכבר היו בארץ עם ניסיון בליגה הישראלית ומוכרים ביכולת שלהם כמו איזביטו אוגבונה שבמ"ומ עם מכבי פת קשרים כמו קאקו לשעבר במכבי פת או אשדוד (לא יודע איפה הוא שיחק או לא עכשיו תאמת) חאבייר דירסאו בסוף נראה לי שנצטרך לדבר עם משטרת ההגירה אולי שתעזור לנו קצת אולי יש להם בתאי מעצר איזה חלוץ או קשר בלי כסף .....שיבוא למבחנים !
|
|