חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 22:45

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל עכו החתיחמה את עבדי סראפה וניצחה 5-1 היום את נצרת עלית
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2009, 15:26 
עכונט כדרך חיים

[coloהחלוץ עבדי סראפה הרשים היום במשחק האימון של עכו נגד נצרת עלית בו כבשה עכו 5 גולים לרשת נצרת עלית שעבדי מתכבד בגול הראשון לרשתו של אבי איבגי .
מכאן אוהדי עכו מברכים ת עדי סראפה בברוכים הבאים לשדים הכחולים בהצלחה :lol: :lol: =#0000FF][/color]
את השערים לעכו הבקיעו עבדי סראפה ,גיטא 2 שערים לוי ליאור ואיציק כהן המשחק הסתיים 5-1 לעכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפועל עכו החתיחמה את עבדי סראפה וניצחה 5-1 היום את נצרת עלית
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2009, 15:27 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מישהו היה במשחק? הוא באמת נתן הפועה טובה?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2009, 16:20 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לדעתי עבדי הזה שווה שקל וחצייייייייייייי

הוא היה גורע לדעתי במשחק היום חצי משחק הוא לא נגע בכדור

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2009, 21:13 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

(שחר)
ערב טוב לכולם !
בחיית ראבק אנשים תגידו לי אתם כי אני כבר עייפתי מלחשוב, מאיפה מביאים הפועל עכו את כל השחקנים הזרים האלה ? מה על פי מה קובעים? לפי משחק אימון מול נצרת עלית או לפי הקליפים של יוטיוב? לפי הכתבה של כתב וואן החלוץ בן ה23 עלק, שנראה בן 33 (עם שערות לבנות וקרחת שאנשים במשחק נתנו לו מינימום 39-40 הטבתי עימו שאמרתי 33 ) שהוא הרשים ביכולתו ואפילו כבש
שער חחח מינימום כריסטיאנו רונאלדו מקסימום ליונל(לאו) מסי עשו אותו ,תעשו לי טובה!
זה לא מה שאנחנו צריכים, ניסויים בינואר בזרים!?במקום להתחזק באמת !אפילו ברכש ישראלי זה לא בושה לא חייב זרים !איפה מה שהובטח לנו ברמת גן בפה מלא ?איזה שחקנים לא ראינו ברמתם עוד בעכו ?מי יבוריאן שגמר את הקריירה במכבי(בית קברות לחלוצים)תא זה הזר שלא ראינו ברמתו בעכו עוד חח ?מי זאקו עראפת שלא רואה מגרש בסכנין יפרח לצידו של ....מי למשל ?...אימנואל אדביור חחח
אולי אני נאיבי בדעותי אבל חושש ששוב אנחנו מקווים ומצפים ובסוף זה שוב יתפוצץ לנו בפנים כגודל הציפיה כך גודל האכזבה .
אנחנו צריכים זרים שכבר היו בארץ עם ניסיון בליגה הישראלית ומוכרים ביכולת שלהם כמו איזביטו אוגבונה שבמ"ומ עם מכבי פת קשרים כמו קאקו לשעבר במכבי פת או אשדוד (לא יודע איפה הוא שיחק או לא עכשיו תאמת)
חאבייר דירסאו
בסוף נראה לי שנצטרך לדבר עם משטרת ההגירה אולי שתעזור לנו קצת אולי יש להם בתאי מעצר איזה חלוץ או קשר בלי כסף .....שיבוא למבחנים !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2009, 21:36 

(שחר)
שוב ערב טוב לכולם .!
שכחתי משהו לשאול ...
למה דווקא על חשבונו של עומר אבדול עזיז ?!
שנלחם ,משקיע , מחמיץ אבל מגיע להזדמנויות במישחק, הבעיה היא רק ביטחון !הוא בכלל לא משחק בתפקיד שלו מתחילת השנה !הוא אפילו עושה הגנה !
מה רוצים ממנו.?!?!?כל הזמן הוא על הגריל !בטח שהוא לא מרשים אם הוא יודע שעוד מעט הוא יהיה שרוף ויעיפו אותו ...אז ל-מה להתאמץ ...זה מה שעשו לו מתחילת העונה !
מה התלבשו עליו מתחילת העונה שכל זר שיש עליו דיבור יבוא על חשבונו ...למה ?!.
עוד אחד שיש עליו דיבור שהוא כבר חתום מתחילת העונה נראה לאחרונה ביציע עם חולצה צהובה ומכנס גי'נס במשיחק מול מכבי חיפה והבריז בחזרה לניגריה.... נכון זהו נאוואנה ...איפה הוא ?!הוא אמור להיות כבר פה בחזרה לא ?עוד מעט ינואר....נכון יש עוד שבועיים ...אהההה איך אני יכול לשכוח יש את הקריסמס בתור תירוץ או "סיבה" שהוא עדיין לא פה נכון או לא ?חחח, ברור שלא !
אנחנו חיים באילוזן יותר נכון בהפקה שלמה !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: