|
דבר לא טוב קורה בקבוצת הפועל עכו כשגורם בקבוצה לפי המילים מנסה לחבל בקבוצה כשאמר לאתר הספורט( יש לנו סגל של ליגה לאומית) אז לאותו גורם בקבוצה שמזלזל בסתר בשחקנים אין מקום בקבוצת הפועל עכו בשום תפקיד ,לאותו גורם בקבוצה אני יכול להגיד עוד משהו שאותם שחקנים שאתה מזלזל בהם בנתיים נותנים לכולם לאכול את הכובע והם נמצאים במקום ה-12 בליגת העל הם בלי עין רעה 7 משחקים ללא הפסד ובאף משחק הם לא ירדו מובסים מהמגרש להבדיל מבוצות אחרות מענין אם עכו היתה יורדת עם 4 חתיכות בשער או 5 או 7 גולים ברשת מה היית אומר שיש לנו קבוצה לליגה למקומות עבודה. ציון תעשה בדק בית מי מנסה להרעיל את המרקם בתוך הקבוצה מי מלכלך ככה על השחקנים שנותנים את הלב והנשמה מה שחסר בהרבה קבוצות בליגה ,אין ספק שעכו צריכה חיזוק ועם חיזוק טוב אין לי צל של ספק שעכו תסיים במקומות 6-8 ואני בטוח שהרבה יצחקקו על מה שאני אומר אבל תאמינו לי שאני יודע טוב מאוד מה אני אומר.
הקבוצה של ירון הוכנבוים, שאתמול סיימה ב-1:1 מול הפועל רעננה, מאבדת בכך את החלוץ המוביל שלה. בעכו הביעו היום אכזבה מהעובדה שלמרות שלא הפסידו כבר 7 מחזורים, הצליחו לנצח רק במשחק אחד מתוכם.
"יש לנו סגל של ליגה לאומית", אמר גורם מועדון לאתר ערוץ הספורט, "אנחנו חייבים חיזוק". מי שסחט מחמאות על יכולתו מול רעננה הוא השוער דודו גורש. החלוץ עומר עבדול עזיז שממשיך לאכזב יוחלף בחלון ההעברות בינואר.
חברה תגיבו על מה שהיה היום כתוב באתר הספורט זה משהו חמור שיכול לחבל בקבוצה.
מסר לשחקנים אנחנו האוהדים איתכם באש ובמים לא יודעים מי ישאר אחרי ינוואר או מי ישוחרר אבל חברה תנו הכל במגרש אנחנו מאמינים בכם יאלה עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
|
|