ציטוט:
שחר סימנטוב : "קשה להכניע את הפועל עכו"
קשר הפועל עכו לא חושש מהמפגש מול בית"ר בגביע הטוטו: "הוכחנו מולם שאנחנו לא עושים חשבון לאף קבוצה בליגה. אם לא נשכיל לנצח את רעננה, לא עשינו כלום"
מאת דורון בן דור 26/11/2009 08:47
הפועל עכו שחילצה במחזור האחרון נקודת ליגה חשובה בעכו, זכתה בהגרלת משחקי גביע הטוטו לפגוש שוב את בית"ר ירושלים במסגרת רבע הגמר. בעכו יכולים להתנחם בעובדה שהמשחק לא יתקיים בטדי.
שחר סימן טוב, מה אתה אומר על ההגרלה?
"תמיד כיף לשחק מול בית"ר ירושלים. אני נהנה לשחק מולם. לי באופן אישי זה לא משנה שקיבלנו את בית"ר או כל קבוצה אחרת כי המעמד מחייב וכל הקבוצות שהגיעו למעמד הזה ירצו להעפיל לשלב חצי הגמר, מה עוד שהדבר מכניס לא מעט כסף למועדונים ובטח למועדון כמו שלנו".
לפחות תתנחמו בכך שהמשחק בבית שלכם?
"אני לא יודע מזה מנחם אותנו כי אין לנו ממש מגרש ביתי אבל גם כך אנחנו מוצאים את בית"ר מטדי וזה בסדר גמור. במשחק הליגה האחרון גנבנו מול בית"ר נקודה והוכחנו שאנחנו קבוצה עם הרבה אופי שלא חוששת מכלום ולא עושה חשבון לאף קבוצה. קשה להכניע אותנו".
אתה יכול להבין מה עובר על קבוצה כמו בית"ר?
"קשה לדעת כי בכל זאת ממה שהתרשמתי יש להם קבוצה עם כוכבים בסדר גודל של יצחקי וברוכיאן שאין לכל קבוצה בארץ. אני פחות רוצה להתעסק במה שקורה שם כי לנו יש את הבעיות שלנו".
עד עכשיו יש לכם מאזן עלוב בליגה, רק ניצחון אחד.
"זה מאזן עלוב לכל הדעות. ניצחון אחד בתשעה משחקים זה לא מספק, למרות שבמרבית המשחקים גם לא הפסדנו. לפחות אם לא ניצחנו לא הפסדנו אבל בהחלט זה לא מספיק לקבוצה שרוצה להישאר בליגה".
ביום ראשון יש לכם הזדמנות לתקן מול רעננה.
"אם לא נשכיל לנצח את רעננה לא עשינו כלום בכך שלא הפסדנו שישה משחקים ברצף. עד עכשיו לא ממש הצלחנו מול קבוצות בסדר גודל שלנו דוגמת הפועל פ"ת ואחי נצרת. אנחנו יותר טובים מול הגדולות, נקווה לשנות את המאזן".
אפרופו גדולות, איזה תוצאות אסטרונומיות יש בליגה של חיפה והפועל ת"א?
"חיפה והפועל ת"א הן כמה רמות מעל הליגה מה שאומר שנראה בעתיד תוצאות דוגמת אלה שראינו במחזור האחרון. כל יתר הקבוצות ברמה פחות או יותר שווה לפחות בכל מה שנוגע לקבוצות בלבן שלנו. יש שש קבוצות עם תשע נקודות וזה אומר הכל".
http://big.one.co.il/Cat/HonorBoth/Show ... x?id=39880