חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 14:35

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צריך לעודד בכל מחיר! זה מה יש
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2009, 22:33 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שלום לכולם וגמר חתימה טובה
הקבוצה לא נראית טוב, אבל כרגע צריך להבין שזה מה שעומד לרשותינו. לא נשאר לנו אלא לתמוך ולחזק את הקבוצה.
הייתי היום במשחק ובאמת זה לא היה מראה מלבב, אין ספק שאנו הקבוצה החלשה ביותר בליגה. אבל צריך לזכור שהקבוצה חייבת תמיכה מאיתנו, האוהדים. ראיתי ושמעתי המון קללות מצד האוהדים כלפי השחקנים. כל קללה מורידה את הביטחון האישי של השחקנים ומחלישה את הקבוצה.
כרגע זה מה שיש ועם זה צריך לעבור את העונה,אני מגדיש כרגע.
חייבים לתמוך ולעודד ובמקביל להטיל דברי ביקורת, זה לגיטימי, אך יחד עם זאת אל לנו להטיל את כל יהבינו על השחקנים כי טוב לא יצא מזה.

אל קברניטי הקבוצה והעיר: תפנימו, עיר כמו עכו חייבת קבוצה בליגת העל. זו הפרסומת הכי טובה לעיר, אמרתי זאת בעבר ואני אומר זאת שוב, צריך לעשות הכל בכדי להביא 2-3 שחקנים שיידחפו את הקבוצה קדימה, אם צריך לדחוף עוד טיפה את היד לכיס, אז אולי שווה לעשות את המאמץ. כשהפועל עכו עלתה לראשונה לליגת העל לא יכולתי להרגיש את ההרגשה כיוון שרק נולדתי. עכשיו אנו נמצאים שם ואסור לנו לפספס את ההזדמנות שאולי לא תחזור שוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: