חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 03:32

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לאט לאט עכו משתיקה את כל הפרשנים למינהם..
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2009, 21:46 
עכונט כדרך חיים

לאט לאט עכו משתיקה את כל הפרשנים למינהם..
שחקני הפועל עכו עלו היום לרבע גמר גביע הטוטו לקבוצות ליגת העל כשסיימה לפנות ערב בתוצאה 1-1 נגד אחי נצרת שאיתה תתמודד בשבת באיצטדיון גרין בנצרת עלית כולם מוזמנים למשחק לעודד לניצחון הראשון בליגה חוץ מאשר עליית שלב עכו גם תזכה בנתח כספי מכובד בעליה לשלב הבא שזה יעזור לה להביא שחקן זר ברמה גבוהה חוץ מהחלוץ שירון רוצה להביא המלצה שלי להביא קשר אחורי זר והיום שוב ראינו שעבדול ראזק לא שחקן לרמות האלו הבחור מחפש את עצמו בתוך המגרש אין לו מושג ועדיף שיחתכו אותו כמה שיותר מהר ויביאו זר ברמה .
אדריאן ליו סוף סוף כבש מבישול של הצעיר אלמקייס שמראה שנפל בחלקנו שחקן טוב מאוד אפילו הייתי אומר מומלץ לפתוח איתו גם במשחק הבא לצד ליו .
אז מברוק על העליה.
עכשיו אני מצפה שיגיעו עוד הרבה אוהדים למשחקים ויעודדו את השחקנים שצריכים כל כך את העידוד שלנו האוהדים יאלהההההההההההההההההההההההההההה עכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: