חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 08:47

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לנקרי: "התנהגותו הבזויה של פדידה היא חוצפה שאין כדוגמתה ....
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2009, 11:00 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

לנקרי: "התנהגותו הבזויה של פדידה היא חוצפה שאין כדוגמתה ובושה וחרפה למי שמתיימר לייצג את הציבור "

ראש העיר עכו שמעון לנקרי פרסם השבוע הודעת גינוי על התנהגותו של חבר מועצת העיר שלמה פדידה בישיבת מועצת העיר האחרונה, במהלכה השליך ירקות לעבר שולחן המליאה.

לנקרי: "בישיבת מועצת העיר, התנהג מר פדידה בדרך נלוזה ושפלה שאין מקומה בחברה הישראלית בכלל ובהתנהלות מועצת העיר עכו בפרט. מי שמתיימר להטיף מוסר ו/או לדאוג לחינוכם של ילדי העיר לכאורה, ומנסה להצטייר כמי שדואג לערכים נעלים כמו מגן דוד, צריך לזכור שבראש ובראשונה התנהגותו היא זו שאמורה לשמש דוגמא. פדידה הוכיח שמעבר לניסיון לזכות בכותרות העיתונים אין מאחריו שום דבר, ומקומו אינו בין נבחרי הציבור.
ככל שפדידה יבחר להתנהג כך ולא יתנצל – ההתעלמות ממנו תהיה מוחלטת.
התנהגותו הבזויה של פדידה היא חוצפה שאין כדוגמתה ובושה וחרפה למי שמתיימר לייצג את הציבור. פדידה, כמו שאר חברי מועצת העיר נבחר לשרת את הציבור, וככזה היינו מצפים לראותו מהווה דוגמא אישית ומודל לחיקוי להתנהגות ראויה והולמת. בוודאי שלא היינו מצפים להתנהגות נלוזה.
ראש העיר לא ייתן שישיבות מועצת העיר יחזרו לימיה האפלים של העיר עכו, לשם פדידה מנסה למשוך. מועצת העיר אינה המקום למי שאינו שולט ביצריו ופועל מתוך דחף ואינטרס אישי. כבר לימדונו חז"ל: 'דרך ארץ קדמה לתורה'.
========================================

לפני כשבוע , פורסם בעכונט , שחבר מועצת העיר שלמה פדידה , זרק חסה וגזר על שולחן מועצת העיר וקרא לחברי המועצה " שפנים " כי לא תמכו בהצעתו בנושא מגני הדוד . צעדו של פדידה לא משך תשומת לב מיוחדת בפורום עכונט , חוץ מהערות בודדות על גימיק .
=========================================
ביקשנו לדעת אם שלמה פדידה , מעוניין להתנצל והוא השיב חס וחלילה והוסיף :
"אני מסתובב בכל הארץ ורואה מגני דוד תלויים כל השנה ורק בעכו זה לחודש אחד בגלל הלחץ הערבי על ראש העיר . שיראו את הציטוטים של חבר מועצת העיר אחמד עודה ושל אמין בשיר בקול אלערב , כידי להבין .

מי שמשתפן לערבים שיוכל גזר פטרוזיליה וחסה . אני לא זרקתי על ראש העיר את החסה והגזר , הגשתי לו את זה .
לגבי הדרך ארץ , ראש העיר בישיבה האחרונה , תוך הדיון על הבגרויות ועל מגני הדוד , כאשר דיברתי , קם ראש העיר להשתין גם בלי להגיד אפילו סליחה והתעלם מכולם שהוא ילמד דרך ארץ .

עוד דבר , אם הייתי פ-ו-ד-ל , שמרים ידיים כמו כולם ולא הייתי עושה את עבודתי נאמנה לטובת הציבור , הייתי מוזמן לקוקטילים כל שבוע .

עובדה שבישיבה האחרונה , לא היה נוח לחברי הקואליציה של ראש העיר בדיון על מגני הדוד , לכן 3 סגני ראש העיר לא הגיעו לישיבה , בנוסף ל 4 חברי מועצת שכולם הצביעו ברגליים .

עוד דבר , אני יכול להראות לכל אחד בעיר שכל ההצעות שהגשתי , הם הצעות הגיוניות לטובת כל התושבים .
עוד דברלגופו של עניין , לנקרי בישיבת המועצה , טען שמגני הדוד הם רק קישוט לחודש ימים ואני התחייבתי לארגן לו מימון מאנשי עסקים וחברים , לתליית מגני הדוד למשך 5 שנים וגם הצעה זו לא קיבל אותה . "

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לנקרי: "התנהגותו הבזויה של פדידה היא חוצפה שאין כדוגמתה ....
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2009, 11:43 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

זה לא סוד שלא תמכתי בשלמה פדידה ורשימת חבריו בראש נוימן בבחירות לראשות העיר ואף התנגדתי לרשימה זו התנגדות נמרצת.
אני גם לא אופזיציונר שמתנגד לראש העיר, תמיד התייחסתי לכל עניין ולכל רעיון בצורה עניינית, אם אני מסכים בדבר כזה או חושב אחרת בדבר אחר זה עפ"י אותו עניין בלבד.

בתקופה האחרונה נפגשתי עם חבר המועצה שלמה פדידה והכרתי את פעולותיו לעומק.
אני יכול להגיד שהתרשמתי שאכן שלמה פדידה, מגיש הצעות לסדר ושאילתות ופועל בצורה עניינית למען הציבור.

אני בהחלט חושב כי חבר המועצה פדידה תורם תרם ויכול לתרום עוד המון לעיר עכו - השאלה היא אחת האם יקבל אפשרות אמיתית לדיונים מלאים ואמיתיים במסגרת מועצת העיר והנהלת העיר?

אני קורא לראש העיר ולסגנו היקר רפי לוזון, לדון שוב וברצינות בהצעתו של שלמה פדידה שהרי מדובר בסך הכל בהתקנת סמלים ציוניים ואכן הצעתו פותרת את הבעייה שהוצגה ע"י ראש העיר ומונעת כביכול ממנו לתלות את הסמלים לצמיתות.

שואל את חברי מועצת העיר שלא הגיעו לישיבה האחרונה, ובמיוחד את אילו שהיו והצביעו בישיבת הנהלת העיר שהתקיימה לפניה, מדוע לא נכחו.

אני פונה לציבור תושבי העיר- שימו לב ודרשו פעילות ונוכחות מנבחרינו- אי נוכחות סדרתית בישיבות מועצת העיר מראה חוסר רצינות ועלינו לגרום לכך שאילו שמתנהגים כך לא יבחרו שוב.
אני מציע ומבקש מעורך האתר לפעול ולבדוק את נושא הנוכחות בישיבות שהוא לדעתי דבר חמור מאין כמוהו.

חג שמח ושנה טובה

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2009, 12:49 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מי מתייי מגישים בפגישת מועצה חסה וגזר פדידה יקרועהההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחח מי נכח במועצה שפנים חחחחחחחחחחחחחחחחח הכתבה הזו הרגה אותי מצחוק ככה נראת העיר שלנו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 ספטמבר 2009, 12:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תומך בתגובתו הנמרצת של ראש העיר
הפעולות ההפגנתיות של פדידה
וההתעסקות האובססיבית בסמלים
במיוחד לפני הפסטיבל היא אות לכך שעכו אינה בראש מעייניו
אלא הפרסום העצמי - חבל
.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי