|
| עכונט כדרך חיים |
|
|
חברים קראתי את כל הטענות והמענות שלכם לגבי כניסת נשים חינם לגבי הסעות למשחקי הבית וכו" במקום לעשות כאן דיונים וכל אחד עם הטענה שלו בואו נעשה מפגש אוהדים כמו שצריך נעלה את כל הטענות ואת כל מה שאנחנו רוצים לשפר כדי שיגיע כמה שיותר קהל למשחקי הקבוצה . אני מוכן להגיש את הטענות שלכם ליו"ר הקבוצה ציון ויצמן ותאמינו לי שלכל טענה כמו שאני מכיר את ציון הוא יתייחס כמו שצריך וכולם יצאו נשכרים מזה אם זה ההנהלה אם זה הצוות המיקצועי אם זה השחקנים ואם זה אנחנו האוהדים . אבל וזה אבל גדול אני רוצה לראות נוכחות של כולם לא בודדים שכולם נהיה מאוחדים כמו שצריך ככה שהנהלת הקבוצה תראה שיש אוהדים שרוצים ליזום דברים . דרך אגב ראש עירית עכו שנכח במשחק של עכו נגד נתניה הסכים לעזור לנו האוהדים באביזרי עידוד דגלים וכו" לאחר בקשתי ב"ה אני מתכוון לגשת אליו יום רבעי ולהוציא את ההבטחה לפועל. אני מאמין שראש העיר שמעון לנקרי יעזור כמו שעזר בזמנו עם השילוט במגרש בנהריה ועם הרקדניות המוזיקה וכל השאר. אז מה שנשאר זה לארגן מפגש רציני ושכולם יהיו נוכחים גם המשמיצים וגם המפרגנים. אז קדימה תתחילו ליזום ככה תתנו לי חשק לעשות דברים.
|
|