|
מרגש אילן אני לא יודע אם מרגש עד דמעות או עצוב עד דמעות
חבר בא אלי לפני כמה זמן ואמר לי יש לי בדיחה שחורה לספר לך, אבל היא קשה מאוד ישר כל השאר אמרו לו, אל תספר אותה לרועי! ישר הבנתי ושאלתי אם זה על גלעד שליט, כי כולם יודעים עד כמה הנושא הזה רגיש אצלי הוא ענה לי שכן, וישר אמרתי לו שאני לא רוצה לשמוע, אחרי כמה זמן אמרתי נו, בוא נשמע... הוא סיפר את זה בפחד, הבדיחה כמובן לא הצחיקה אותי בכלל - היא גרמה המון עצב, אבל אהבתי אותה, אהבתי אותה בגלל שמאחורי הבדיחה הלא מצחיקה יש מסר מחאתי שבעצם מעמיד מול כולנו מראה ומראה לנו איזה מפגרים אנחנו!
לכן, אשתף אתכם בבדיחה, אני מצטער אם מישהו יפגע מהבדיחה, היא באמת לא מצחיקה אבל היא אומרת המון:
גלעד שליט נפגש עם רון ארד ואומר לו: "אני לא מבין איך אתה מחזיק כל כך הרבה זמן מעמד, כבר שלוש שנים אני במקום חשוך, עצוב לי, מכאיבים לי, מרביצים לי, אני בקושי אוכל, בקושי ישן, בקושי נושם, כל הגוף כואב לי, המדינה לא מתעניינת בי, הסוהרים צוחקים עליי, רע לי! רע לי!!! אני לא מבין איך אתה מצליח להחזיק מעמד כל כך הרבה זמן" אז רון ארד עונה לו: "ש"צ"
(תרגום: ש"צ = חיילים תמיד אומרים את זה, זה אומר "שתוק צעיר" כשהם רוצים לצחוק על חיילים צעירים)
עצוב, כל כך עצוב.......
_________________ צדק... דצק??? צדק!!!!
|