חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 08:41

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 800 ש"ח קייטנה? למישהו חייב להיות הסבר לזה
הודעהפורסם: 15 יוני 2009, 14:45 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

קיבלתי תשובה מהמתנ"ס (שאלתי כאן לפני שבועיים אם מישהו יודע פרטים על הקייטנות). ומאוד לא אהבתי את התשובה הזו.
מה קרה? נפלנו על הראש? 800 ש"ח בשביל 15 יום קייטנה? במתנ"ס בשיכון לא בסאמר סקול בלונדון.
ואגב בדקתי את התכנית ולא מביאים את ביל גייטס להרצאה מול הילדים, אז באמת על מה?
והבעיה היא שגם אין שום קייטנה אחרת בעיר, והילדה כבר לוחצת ואמא שלה כבר נכנעה והצהירה שאין שום סיכוי שהיא עם שלושה ילדים בבית כל הקיץ, וזה עוד לפני ההוצאות על הבן הגדול שעולה לכיתה י'... (שאגב, יש שמועה שיהיו מסיבות שהעירייה עושה לנוער בחוף- יוזמה ברוכה)
בקיצור, חברים, זו הגזמה פראית והייתי רוצה לדעת מה נציגי המתנ"ס שממלאים את הפורום הזה אומרים בעניין..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: 800 ש"ח קייטנה? למישהו חייב להיות הסבר לזה
הודעהפורסם: 15 יוני 2009, 14:51 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אגב, אם היא לא היתה בכיתה ג' הייתי יכול לרשום אותה לקורס פסיכומטרי במחיר הזה (שהוא, אגב, גם בערך 15 מפגשים).

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 יוני 2009, 18:06 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

זה אכן דורש הסבר !
כמי ששימש בעבר כחבר הנהלת המתנסים
איני זוכר מחיר אסטרונומי כזה עבור קייטנה בעבר.
אנו חייבים להבין שאנו חיים בעיר שהמצב הסוציואקונומי אינו "מין המשובחים " בלשון המעטה,
מאידך אני גם מבין את רצון המתנסים לשמור על רמה גבוהה של הקייטנה.
אי לכך צריך למצוא את האיזון הדק בין שני האינטרסים.
אני קורא מכאן לידידי וחברי רוני פרטוש יו"ר הנהלת המתנסים להתערב בנושא באופן מיידי.
ולך דורי אני רוצה לאמר שבעבר בזמן היותי חבר הנהלת המתנסים הנהגנו מסלול הנחות
לכאלה שידם אינה משגת לשלם את הסכום המירבי.
בטוחני שגם כיום צריך להיות מסלול כזה .
תנסה לברר בהנהלת המתנסים בבית העם בשיכוני המזרח.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 יוני 2009, 23:19 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

דורי שלום,
אין לי כוונה ליצור כאן תחרות , אבל חשבתי להשתמש בבמה זו לפרסום קייטנה נוספת:

הנוער העובד והלומד מקיים קייטנה קיץ הנקראת קייצת, מאושרת משרד החינוך ועומדת בתקנים מחמירים (ISO9002).
אורכה שבועיים מלאים (כולל יום שישי) בעלות של 400 ש"ח
.

תכנית עשירה ומגוונת, מדריכים מקצועיים ומנוסים (נסיון של לפחות שנת הדרכה), תקני הדרכה גבוהים (מדריך על כל 5 חניכים), בימי חוץ (לונה פארק, טיול לילה, בריכה..)...
איך?
פשוט מאוד- כל המדריכים, הרכזים והצוות הטכני- כולם מתנדבים! גם השנה (כמו בשנה שעברה) החליטו החניכים בשכבה הבוגרת (ט'-י"ב) לקיים קייצת שתהווה אלטרנטיבה לקייטנות היקרות, ע"מ לממש את עקרון השיוויון ולאפשר לכל ילד להרשם לפעילות קיץ איכותית. כשהמטרה היא להדריך את כל ילדי הכיתה (האורגנית של בית הספר, לדוגמא ה'2) כקבוצה בפעילות בלתי פורמאלית בקיץ.

בקיץ תשס"ח קיימנו את הקייצת הראשונה של קן עכו והיו בה כ80 חניכים. השנה מקווים לגרד את המאה...
חשוב לי לציין שהקייצת, לצערי פונה רק לילדי ג'-ו' תלמידי בי"ס גורדון, בו נמצא מבנה הקן. מקווה שבעתיד תיפתח פעילות ע"ב בתי ספר נוספים, כמובן בשיתוף פעולה עם צוות בית הספר עצמו.

בינתיים למתעניינים אפשר לקבל עוד פרטים אצל חי שאחראי על ההרשמה: 054-9747304

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 יוני 2009, 09:07 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מחיר הקייטנה יכול להיות שזה כולל אופני הרים עם 12 הילוכים .קסדה משקפי שמש אוקלי וחליפת רכיבה .
תברר את זה אולי לזה היתכוונו במתנ"ס .

במקום לצאת במחשבה לעשות קייטנות חינמיות או בעלות מזערית עושים קייטנה לעשירים .

קייטנה פרטית זה סיפור אחר .אבל מתנ"ס ?
מפעל תרבות נוער וספורט למשלמים בלבד. מצחיק לא?

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 יוני 2009, 15:04 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מוזר, איפה תגובותיהם של רועי ווידלר? של עובד המתנ"ס- דן גבאי? שמישהו בבקשה יסביר את העיניין.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 יוני 2009, 16:54 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

[b]דורי
האנשים שלדעתי אמורים לענות על הסוגיה הנ"ל הם :
רוני פרטוש - יו"ר ההנהלה
אשר וחניש מנכ"ל רשת המתנסים בעכו
או הנציג/ה שמונו מטעמם לרכז את נושא הקייטנות
אלברט ידידי
כמו שאתה טורח לפרסם את פעילויות המתנסים
אני חושב שגם הם שם במתנסים צריכים להביא את תגובתם לטענות שהועלו.
[/b]

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 יוני 2009, 23:40 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

הלווו מה הקשר אליי?
אני סתם ניסיתי להרגיע את הרוחות
אני כמוך חושב שזה יקר מאוד - יותר מזה אני יכול להגיד לך שגם שנה שעברה טענתי פה בפורומים שהקייטנה יקרה וזה היה הרבה פחות

זה מזכיר לי סיפור על עמותה מדהימה שחילקה אוכל בבתים שהיו זקוקים לזה, עד שיום אחד, אחד המתנדבים הגיע לבית וראה שבדיוק מתקינים להם "יס", הוא הגיע עצבני חזרה למקום הפעילות של העמותה ואמר זה לא הגיוני אני כל שבוע בא בהתנדבות, משקיע מזמני - הולך ונותן להם אוכל כשיש להם כסף להתקין "יס" ולשם את עלות המצרכים על זה. מנהלי העמותה לא ביטלו ישר את אספקת המזון למשפה ובחרו ללכת לבדוק את פשר העניין, דיברו עם האב והסבירו לו את המצב, האב אמר שהוא מאוד מעריך את עשייתם ושהם עוזרים לו המון - הוא מבין ויבין אם יחליטו להפסיק להביא לו בגלל זה אבל אמר להם - יש לי רק דבר אחד להגיד לכם...
עוד שבועיים מתחיל הקיץ, יש לי 3 ילדים אם אשלח את כולם לקייטנה יעלה לי פי 10 אולי יותר מאשר להתקין "יס" וישיבו כל החופש מול הטלויזיה. אין לי כסף לשלוח אותם לקייטנה אז התקנתי "יס"

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 יוני 2009, 18:07 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מאחר ואיש לא ענה אנסה לענות במקומם:

א. הקייטנה עולה 800 ש"ח ולגנים 700 ש"ח והיא הקייטנה הזולה ביותר,
בכל האיזור ובטח המושקעת והמקצועית בהשוואה לשאר הקייטנות.למיטב ידיעתי היא אינה מתקיימת שבועיים אלא בין ה-5 ל-23 לחודש מה שלפי חשבוני יוצא "קצת" יותר

ב. למי שמתקשה בתשלום מוטב שידע שלמתנ"סים יש ועדת הנחות, שדנה
לגופו של פונה וניתן להגיש בקשה ולמלא טפסים בכל שלוחה.

ג. עלות "סאמר סקול" לכל מי ששואל עולה 14,000 ש"ח לשבועיים בלבד, סתם
לשם ההשוואה.

ד. קייטנות המתנסים אינן קיטנות פרטיות הבאות למטרת רווח וחישובי עלות הקייטנה נובעים מסך העלויות הכלליות בחלוקה למספרם של צפי המשתתפים ומה אפשר לעשות שאלו הן העלויות הכלליות- לא לקיים קייטנות?

ושוב רק בכדי לסבר את האוזן כניסה חד פעמית לקאנטרי חוף התמרים הינה בדיוק פי 2 מעלות יום ילד בקייטנה ללא מזון וללא היסעים כך שאיני רואה בעייה בגובה המחיר. יכול להיות שלחלק מתושבי העיר הסכום גבוה מדי ליכולות ובדיוק לשם כך קיימת ועדת ההנחות שתבדוק לגופו של אדם ותסייע לכל פונה שאכן צריך עזרה זו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 יוני 2009, 11:03 
עכונט כדרך חיים

אני רוצה להתייחס כאן לא לעניין הקייטנה אלא למופע שהייתי בו לא מזמן ואורגן מטעם רשת המתנסים.

כגודל הציפיה כך גודל האכזבה!

לפני קצת יותר משבועיים הייתי במופע של נמרוד הראל בבית העם,מופע שחיכיתי לו די הרבה זמן מסיבות בהחלט מובנות(שהרי מדובר בלא אחר מאשר נמרוד הראל-לא פחות ולא יותר...)
סוף סוף ראיתי שיש מופע והמחיר הוא 60 ש"ח לכרטיס(מכירה מוקדמת).לא היה טווח גילאים למופע-כלומר הבנתי שכולם יכולים לבוא.

קניתי 2 כרטיסים למופע ל-2 מבוגרים ובסה"כ שילמתי 120 ש"ח.ציפיתי שהמופע יהיה ברמה גבוהה כיאה לסכום ששולם עליו,ובדומה למה שראיתי בטלויזיה.אך המציאות היתה שונה לחלוטין-כגודל הציפיה כך גודל האכזבה!

זה התחיל עוד מהכניסה לבית העם.על הכרטיס היה רשום שהמופע אמור להתחיל ב-8:30 בערב אך מניסיוני ידעתי שזה כמעט תמיד לא מתחיל בזמן אלא קצת באיחור,אולם הכניסה לאולם היא תמיד מתבצעת בזמן ככתוב בכרטיס,כך שאם המופע אמור להתחיל ב-8:30 בערב,הכניסה לבית העם ולאולם צריכה להיות ב-8:30 בדיוק או אפילו קצת לפני.

כך היה בכל הפעמים הקודמות שהייתי בהופעות פה ושם וגם בהצגות שהייתי לפני כשנתיים באודיטוריום(שזה גם שייך לרשת המתנסים...)אולם כאן הסיפור היה שונה.במקום להכנס ב-8:30,יבשו אותנו בחוץ(מחוץ לבית העם)עוד כרבע שעה מסיבה לא מובנת כשבינתיים התחילו להכניס פה ושם חברי מועדון תרבות לנוער,שהאירוע אורגן מטעמם,ושלפי השומרים במקום משלמים מנוי כל חודש,אולם המבוגרים הבודדים שהגיעו למופע נשארו להמתין בחוץ.אגב לשומרים ולמארגנים לא היה הסבר לעיכוב בכניסה-'עדיין אין פתיחת שערים'-הם אמרו מדי פעם.

כשסוף סוף נכנסנו,המופע כצפוי התחיל באיחור של כחצי שעה-שלושת-רבעי שעה,וכשעלה נמרוד הראל וציפיתי למופע גרנדיוזי כמו מהטלויזיה,היה מופע שלא עלה על ציפיותי בכלל ושאולי יועד למרבית הקהל שהגיע שהוא בני נוער(כאמור-המופע אורגן מטעם מועדון תרבות לנוער)ולא למבוגרים שבקהל כשכאמור בכל הפרסומים לא היה מופיע הגבלת גיל וכך גם כשקניתי את הכרטיסים,וכך מופע ששילמנו עליה קרוב ל-120 ₪ לשניים(60 ₪ לאחד)-שווה בעיני אולי בקושי 30 ₪ לכרטיס ואף פחות.

אגב,יום אחרי כשהתקשרתי לרשת המתנסים וסיפרתי להם על המופע,לא קיבלתי תשובות ברורות שסיפקו אותי.
לקח אחד למדתי מהמופע הכושל בעיני שהיה-אני להופעות שמארגנת רשת המתנסים יותר לא אלך וחבל.

אז איני יודע אם הקייטנות ומחירן הגבוה קשורות למופע ברמת האירגון שלהן ,אך גם כאן וגם כאן המחיר הוא טיפה גבוה(וכזכור-אני נמצאים במשבר כלכלי חמור),
כשבמופע שכל-כך ציפיתי לו,האכזבה היתה ענקית יותר מגודל הציפיה!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 יוני 2009, 11:15 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

דני אתה ממש קוטר. חאלס כבר חאלס, כל היום בלה בלה בלה קיטורים והסברים וזיבולי שכל.

לגבי הקייטנות אין לי מושג כי אני לא קשור אליהן, אבל ההסברים של צביקה נראים לי מוכיחים.
לגבי המופע של נמרוד הראל - מה אתה רוצה? שנאמר לו - שמע נמרוד המופע לא סיפק את דני, תחזיר לו את הכסף?! אנחנו גובים את המחירים הכי נמוכים. נקודה. מלכ"ר, יודע מה זה מלכ"ר? מוסד ללא כוונות רווח! וגם ברוב הפעמים מפסידים, אז דיי כל היום להתלונן כל דבר שלא נראה לך אתה חופר פה שעות, תפתח שרשור על זה וזהו?
אני הייתי ליד זאת שענתה לך בשיחת טלפון שהתקשרת, ופשוט דיברת שטויות! 250 בני נוער נהנו, רק דני לא!
"דני טיומקין אומר - אין כמו עכו", אבל כל היום מתלונן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 יוני 2009, 14:36 
עכונט כדרך חיים

דן,
אני כתבתי את מה שהרגשתי בעקבות המופע שהיה,שכאמור לא מצא חן בעיני בכלל בכל קנה מידה ובכל הפרמטרים!
אגב,אני בכלל לא חשבתי לכתוב על זה כאן באתר;רק כיוון שנפתח השרשור בנוגע למחיר המוגזם של הקייטנות שמארגנת רשת המתנסים,חשבתי לנכון לרשום כאן על חווית המופע הגרועה שחוויתי,ושעלתה גם לא מעט!
אני לא מבקש שיחזירו לי את הכסף(מה שהיה-היה)אך היה חשוב לי לרשום על כך!ואם אתה חושב שמה שאמרתי בשיחת הטלפון,שזה אותו דבר מה שכתבתי כאן שזה שטויות-אז אני נורא מצטער!בשבילי זה לא שטויות כלל וכלל!
אתה אומר ש-250 בני נוער נהנו.כנראה לא קראת עד הסוף את מה שכתבתי-
ציטוט:
היה מופע שלא עלה על ציפיותי בכלל ושאולי יועד למרבית הקהל שהגיע שהוא בני נוער

לכן,מן הסתם בני הנוער יהנו מהמופע,אך אני שמזמן עברתי כבר את גיל הנוער,ושהייתי בין המבוגרים היחידים שהיו במופע-לא נהנתי בכלל,וזה לגיטימי-כל אחד והטעם שלו!ואתה,היית במופע או שלא???
אגב,בקשר למה שכתבת שאני נוהג כל היום להתלונן ולקטר,אז זה כמעט לא נכון.אני רושם כאן/מדווח את מה שאני רואה ובהרבה מהמקרים הדברים זזו בעקבות מה שכתבתי/דיווחתי,ואם אתה רוצה-אני יוכל להביא לך דוג'!אם אתה קורא לזה 'מקטר'-אז חבל מאוד!
וגם,לפעמים כדאי ורצוי אף להתלונן אם משהו לא נראה לך-כך בוודאי גם אתה היית נוהג,ובכלל כל אדם ואדם!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 יוני 2009, 20:45 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

צביקה שלום,
זה היה ניסיון רע מאוד להסביר את הענייו. האם אתה בעל תפקיד במתנ"ס או סתם מתנדב להגן?
א. הקייטנה היא 15 יום. נא לא לקשקש על תאריכים! 15 יום 800 ש"ח. זהו
ב. מיותר להשוות את הקייטנה העירונית שנתמכת ע" העירייה לקאנטרי קלאב היוקרתי ביותר בצפון, הצמוד למלון 5 כוכבים. ובטח מיותר להשוות לסאמר סקול. ציינתי זאת בכותרת בתור פרובוקרציה, לכן התשובה שלך לעניין מיותרת.
ג. הקייטנה הכי זולה באיזור? בדיוק פרסם כאן מישהו שקייטנה של הנוער העובד עולה חצי מחיר! אחי שולח כבר שלוש שנים את ילדיו לקייטנה של הנוער העובד בקריית חיים ומאוד מרוצה. הילדה שלי לא לומדת בגורדון אחרת גם אני הייתי..
ד. בשביל להגיע לועדת הנחות אני צריך להיות במצבים שאני שמח שאני לא בהם (שני הורים מגדלים את ביתי, שנהיה בריאים כולנו, מתפרנסים סביר ובעבודה קשה...)
ה. ברור שהמתנ"ס לא "מרוויח"- הוא עושה הון! מכניס תקנים מיותרים ,אנשים לא יעילים, ניהול כושל וכו'. הקייטנה העירונית היא היחידה הנתמכת ע"י העירייה. זו חוצפה. זה בגלל שכל מיני טפילים ומקורבים מרוויחים מהקייטנה.
הבת שלי כבר רשומה, אשמח אם תהנה ותהיה קייטנה טובה. אם לא -אעדכן וכבר אעשה סקנדל. ואגב על הקייטנות בשנתיים האחרונות לא שמעתי שום דבר טוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 יוני 2009, 22:40 

דורי, עניין אותי פה כל הסיפור הזה על הקייטנות והחלטתי לבדוק מחירים בערים אחרות
בנתיים הספקתי לבדוק רק בעיר אחת שבמקרה הייתי בה, נצרת עילית שם הקייטנה עולה 400 שקל!! (חצי!!!!) ויש קייטנה ארוכה יותר - מ8 בבוקר עד 3 בצהריים!!! והיא חודש לא 15 ימים!!! שעולה 500 שקל!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 22:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רועי, זה לא יאמן מה שאתה מספר.. אני בדקתי בשכונות בת גלים וקרית אליעזר בחיפה והמחירים דומים לאלה שפרסמת כאן..
יש לציין שעיריית עכו תומכת בנדיבות בקייטנת המתנ"ס אז מה פשר המחיר הגבוה?
אני מתכוון להשאיר את הנושא על סדר היום עד שאקבל תשובה ברורה כאן בפורום זה. אני חושב שלתושבי העיר הזכות לדעת.
כדאי שיידעו בהנהלת המתנ"ס- הנושא הזה ישאר כאן בפורום ויעודכן כל יום עד שנקבל תשובה טובה לעיניין

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: