חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 12:11

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ירון תתפטררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:17 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

היום התראיינתי במחצית לאתר עכונט ואמרתי שכרגע לא צריך לפטר את ירון. אני מודה שבסוף המשחק המאמן נתן לי את כל הסיבות להימלך בדעתי.
דיברתי עם ג'וש בסיום המשחק והוא האיר את עיניי. השחקנים כבר איבדו את אמונם במאמן, ברגע זה, מסתיים תפקידו. כדורגל זה משחק פסיכולוגי מעבר ליכולות טכניות או טקטיות, אם בראש משהו לא עובד, אם יש משבר אמון בין המאמן לבין השחקנים. ברגע זה מסתיים תפקידו.

ירון: תודה רבה על שנים נפלאות שעברת איתנו, תודה רבה שהצלת אותנו מירידה והעלאת אותנו ליגה שנה אחר כך, אבל עם יד על הלב זה מתחיל כבר להיגמר לך ולנו. אנא מסור את המושכות למישהו אחר, מבחינתנו הקבוצה היא מעל הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:21 
עכונט כדרך חיים

ניר גוש העיר לך את העניים הרי גוש הסתייג מזה שקיללנו את ירון על שום מה גוש הסתייג מהדעות שלנו כלפי ירון האם ההפסדים עושים לו טוב הרי גוש עושה מאמצים כבירים להגיע מעיר מגוריו ברמת השרון לראות את הקבוצה שהווא אוהב מה הוא רואה על מה הקרדיט שגוש נתן לירון היום במחצית על הבונקר והמשחק הפחדני .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 00:59 

סמי שבוע טוב לך
אני לא יכול לדבר בשם ג'וש אין לי את הזכות, אבל אולי ההסתייגות נבעה מצורת הביקורת ולא מהביקורת עצמה.
אני לא יכול לדבר בשמו אבל זה מה שנראה לי.
בכל אופן אני לא רוצה לשמוע על קבוצות כמו אחווה עראבה, בית"ר שמשון ועירוני בת ים. מגיע לנו יותר ואנחנו צריכים לעשות את מירב המאמצים כדי לא להגיע לשם גם אם זה יעלה במשרת המאמן שאני אישית מעריך את תרומתו למועדון.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 01:08 
עכונט כדרך חיים

sigimen גוש ואתה צריכים להבין דבר אחד שאין מאמן מאז שאני מכיר את הפועל עכו שקיבל קרדיט כל כך ענק ממני ומהאוהדים כמו ירון הוכנבלוף הוא ניסה לזרוק את כל החצים על ההנהלה וברוך השם שהעניים שלנו נפקחו והאמת יצאה לאור אף מאמן לא קיבל ממני קרדיט בחיים כזה גדול שהקבוצה שהיא אצלי בלב ובנשמה וירון קיבל וקיבל וקיבל דיייייייייייייי אחיייייייייי זהו נגמרו הקרדיטים הוא צריך להבין שגם אם היתה מחאה שלא היתה נעימה לאוזניים זה האוהדים ולאוהדי עכו יש את כל הזכות שבעולם להביע את דעתם בצורה הכי בוטה שיכולה להיות קבוצה במקום האחרון שהקהל שלה רודף אחריה לכל מקום בארץ גוש מגיע מרמת השרון לכל משחק שמשוחק בשבת יום חול הבחור עובד עד מאוחר אז יש לו בעיה הפרנסה קודמת לכל אז גם הוא יכול להביע את דעתו אבל לא להגן על אחד שגורם לו לחזור מבואס מדוכא עד לרמת השרון נסיעה לא קצרה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 14:28 

חברים ואוהדים
המצב קשה מאוד,ראשית אבהיר כמה דברים.
במצב שאליו הגענו,אין ברירה אלא להחליף מאמן,ירון הוא מאמן מצויין שאני בטוח שעוד יצליח בכדורגל הישראלי ויגיע לטופ.
אני רוצה להודות לו על עונות מדהימות בהפועל עכו,ראשית על השארתה של הקבוצה בליגה הלאומית לפני שתי עונות,ושנית על העונת החזרה ההיסטורית לליגת העל מהמקום השני .
מה שקורה כרגע בקבוצה לפי איך שזה נראה מבחוץ הוא שאין לשחקנים אמון במאמן.
המערכים תמוהים,שחקנים לא משחקים במקומות שלהם ואיש הישר בעיניו יעשה.
למשל תפקודו של הברומטר של הקבוצה שחר סימנטוב.
הוא אמור לשחק על עיגול האמצע וחלק כדורים לחלוצים,היה חסר ליידו שחקן ובחלון העברות הגיע עבדול ראזק,אז במקום ששניהם ישחקו במרכז שחר מתפקד כחלוץ וכל העוקץ בהבאתו של ראזק מתבטל.
שחר שחק באמצע פליימקר ויחד עם ראזק תפטמו את ההתקפה בשחקנים,אין כרגע מישהו אחר מלבדך שיכול לשחק כפליימקר אז קח את המושכות.
דבר נוסף אחרי שאנו בפיגור ירון מגיב בהיסטריה,מכניס שלושה חלוצים אבל אין מי שימסור להם כדורים וגם ההגנה מופקרת לחלוטין.
סמי לגבי קריאתך לפטר את ירון,אין לי בעיה עם זה וגם לגבי קריאות נוספות,אבל קללות אישיות על אמא שלו לא זה לא כוס התה שלי.
אין ברירה אי אפשר לפטר ולהחליף עשרה שחקנים,הזעזוע חייב לקרות בהקדם באופן מיידי,ולכן ירון חייב ללכת.
עכו זה מועדון שחייב להשאר בעונה הזאת בליגת העל,חייב,כי כשהמגרש יהיה מוכן עם קהל של מאות ואלפים יהיה קשה לקחת לנו נקודות במגרש הביתי,לכן זאת עונה קריטית באופן משמעותי לקבוצה.
לסיכום ירון אנא ממך לטובת הקבוצה,חייבים זעזוע וזה אומר שאתה צריך ללכת,ובנימה אישית כל ההדרדרות החלה במשחק נגד הפועל באר שבע,הנטישה המשונה שלך אז לדעתי מוקרנת עד עכשיו,שם חל משבר האמון בינך לבין השחקנים ולבין כל המערכת,מאז חלה הירידה ביכולת וחוסר האמונה שזה אפשרי.
אבל ירון זה אפשרי להשאר העונה וזה אפשרי לשחק כדורגל טוב יותר,העניין איתך הן לא היכולות שלך כמאמן אלא חוסר האמונה של השחקנים בך.
באהבה גדולה אני מבקש ממך בשם האוהדים שים את המפתחות ולך,תן לעיר הזאת את ההזדמנות הנדירה והיחודית שנוצרה לבנות קבוצה לשנים רבות בליגת העל.
כמו כן לגבי התמהיל של השחקנים,הייתי רוצה לראות שחקן או שניים טובים מהמגזר הערבי בקבוצה,שחקנים טובים לא לא סתם שחקנים וכמו ניר הייתי רוצה שוב לראות את אלפי האוהדים של העיר שוב יחד יהודים וערבים כאחד.
יאללה להרים את הראש ולתת הכל למען המועדון.
הנסיעה אתמול חזרה הבייתה הייתה עצובה כמו לכל האוהדים.ירון תתפטר כדי שנוכל לחזור למסלול הנצחונות ולחייך.
ירון הכל מאהבה גדולה אליך והערכה ליכולך במצב הנוכחי סיימת את שליחותך ואולי במצב אחר תחזור למועדון בעתיד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 15:09 
עכונט כדרך חיים

גוש אל תערבב בשר וחלב הייתי רוצה לראות שחקן ערבי או שניים בקבוצה מה רע בשחקנים היהודים שיש לנו בקבוצה הבעיה אמרת במאמן ומה שאתה רוצה לראות ערבים ויהודים כאחד זה לא יהיה גם בעוד 20 אלף שנים מה לעשות כמו שאנחנו אוהבים אותם הם אוהבים אותנו זה רק בגדר חלום ואת זה אנחנו רואים כבר שנים אז באמת אל תערבב בשר וחלב יחד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 15:41 

סמי
מה לא היו פה שחקנים ערבים? אנחנו לא בדיוק בית"ר ירושלים וטוב שכך.
תאמין לי שאני לא נמנה עם תומכי הרשימה המתקדמת לשלום ואני לא מנסה להכניס פה עניין פוליטי, יש פה עניין פרקטי בלבד. כל אחד רואה דברים בצורה אחרת ואנחנו בסך הכל מנסים לעזור בדברים שנראים לנו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 פברואר 2010, 21:33 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

[quote="sigimen"]
מה לא היו פה שחקנים ערבים? אנחנו לא בדיוק בית"ר ירושלים וטוב שכך.
quote]
מאיפה זה צץ?יש איזה שחקן ערבי טוב שהיה פנוי בשוק ולא הביאו אותו בגלל שהוא ערבי? בלי שום קשר אני חושב שהחזרה של האוהדים ליציעים(גם הערבים בניהם) תהיה תלויה במגרש קרוב ונגיש(!!!!!!)ובהצלחות הקבוצה לאורך זמן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: