חברי היקרים לפורום ! אני קורא את כל מה שאתם כותבים, וכולכם צודקים. צודק ניסים שכותב על כל מיני פרוייקטים יפים שנעשים בעיר וחלקם כבר ניתן לייחס לראש העיר הנוכחי (חלקם התחיל בקדנציה הקודמת ) מה שלי מפריע בנושא זה זה לוחות הזמנים לביצוע הפרוייקטים שמתארכים מעבר לתכנון המקורי בהרבה זמן והם מפריעים לחיים השוטפים בעיר. יש בהחלט ניצנים של עשיה בתחומים רבים בעיר כולל נושא הנקיון בעיר ובשכונות וזאת ניתן לזקוף לזכותו של ראש העיר הנוכחי. מאידך יש נושאים שמאד מפריעים לנו תושביה היהודים של העיר כגון שיפוץ מסגד והכנתו לתפילה באמצע שכונה יהודית, האלימות של נוער ערבי עבריין במרכז העיר במיוחד ברח' בן עמי . טיפול מערכתי בנוער עבריין בשכונות היהודיות ועוד הרבה נושאים שלא אעלה אותם כעת. לסיכום אני רוצה לציין שאין פתרונות קסם בניהול עיר , ומי שחשב או חושב שעולה ראש עיר חדש ואז הממשלה "שופכת " עליו כספים אז הוא טועה בגדול . למרות שלא השתייכתי למחנה של ראש העיר הנוכחי , אני מעריך את הנסיונות שנעשים על מנת לשפר את פני העיר , כמובן שהדרך עוד ארוכה ואסור לנו "להרפות ידיו " של ראש העיר אלא לחזק אותו למען טובת כולנו ואין זה משנה לאיזה מחנה פוליטי אנו משתייכים. לי טובת העיר קודמת לכל מפלגה , ואם ראש העיר הזה יצליח ל" הרים " את העיר מאשפתות ולהצעידה להישגים , אהיה הראשון לברכו . חומר למחשבה לכולנו תושבי עכו.
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|