חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 00:31

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ח'ברה תרגעו המצב של עכו שנים לא היה כל כך טוב.
הודעהפורסם: 13 מרץ 2009, 00:19 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אחת הבעיות של האוהדים בארץ,היא חוסר האהדה האמיתית לקבוצה.
ראיתי אתמול את אוהדי הפועל עכו שדקה אחרי שהמשחק נגמר כבר לא היו ביציע ונשארנו מס אוהדים מועטשמחא כפיים לשחקנים שבאו להודות לקהל והם באו עד לגדר.
אתמול שיחקנו רע אני מודה אבל מפה ועד שאט הנפש שמספר אוהדים מגלה כלפי הקבוצה המרחק רב.
ירין רביבו החמוד אני אוהב אותך אבל מבה אדק היה אחד הטובים בהפועל עכו אתמול,אולי אני ואתה לא ראינו את אותו משחק.
כמו כן הכל המשחקים שאני ראיתי הוא היה מהבולטים במגרש.
לגבי תומר תייר ושלומי אדרי תזכרו תמיד שהמועדון הוא גדול יותר מכל שחקן שמשחק בו.שחקן שעובר עבירה משמעתית צריך לשלם עליה את המחיר שהמאמן וההנהלה חושבים שהוא צריך לשלם.
תראו מה קורה למכבי תל אביב ששהאוהדים שלה חושבים שאבי נימני גדול יותר מהמועדון,הם נראים זוועה.
לעומתם אוהדי הפועל תל אביב שמועדדים את קבוצתם באש ובמיים רווים נחת מקבוצתם.
אוהדי ביתר אתמול אחרי המשחק קיללו את השחקנים שלהם,כשנשארתי להודות לשחקני עכו ראיתי זאת והבנתי שהם אוהדים מגעילים שגם אחרי נצחונות לא נותנים כבוד לשחקנים שלהם.
אוהדים וחברים יקרים,תזכרו את המצב המחפיר שהיינו בו בשנה שעברה,תחשבו שהודחנו מהגביע על ידי קבוצה שנמצאת בכושר מעולה עם שמות אדירים בקנה מידה ישראלי ותזכרו שאנו כפסע מעלייה היסטורית אחרי שלושים שנה לליגת העל.
ליגה שבה שבוע אחרי שבוע נשחק עם מכבי חיפה ביתר ירושליים מכבי תל אביב הפועל תל אביב מכבי נתניה ועוד רבות וטובות,בואו נוותר על התסכול נודה על הטוב הרב שיש בינתיים בעונה הזאת.
בואו נגיע למגרש ונעודד את הקבוצה,אנחנו רובנו אוהדי שבאים להסתכל ולא באמת לעודד,בואו יחד נדחוף את הקבוצה למעלה אל השיאים שהיא יכולה להגיע אליהם.
אני חושב שלמרות המשבר ירון כמאמן ציון כמנהל ושאר הצוות עושים עבודה טובה.
למרות התקופה הרעה והמשבר שאליו נקלעה הקבוצה בואו יחד נצא לדרך חדשה של נצחונות וחזרה לבמה המרכזית של הכדורגל הישראלי.
הפועל עכו אהבת חיי לעד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה