|
| עכונט כדרך חיים |
הצטרף: 11 יולי 2007, 11:56 הודעות: 3060 מיקום: בינתיים בעכו-אין משהו אחר...
|
ראשית, כמו שעזרא כתב אני חייב לומר מנק' ראות אישית שהשירות הצבאי מעצב את האישיות,מחזק את הביטחון האישי,ובקיצור ולעניין-הוא הופך אותך מילד של אמא לגבר(או סוג של ...) כך אני יכול לומר על עצמי-הצבא תרם לי רבות בחיזוק הביטחון האישי,וזו גם חובה וגם זכות לשרת בצבא ולתרום כיכולתך. נכון שהיו בעיות ולא היה תמיד קל,ולי בכל אופן בגלל המצב הקשה בבית וגם העובדה ששירתי רחוק(למרות שלל בקשות),אך אני חלילה לא מתחרט על השירות שלי,ולהיפך-מי שלא מתגייס/משתמט-חרטה היא עוד מילה קטנה למה שהוא אמור להרגיש... לצערי,כמו בהרבה מקומות בארץ שלנו-אי אפשר בלי קומבינות ופרוטקציות,וכך גם לפעמים בצבא,וזה לפעמים כן מפריע באופן מסוים... ובאשר למשתמטים- לי נראה שהחב' הישראלית חייבת להוקיע אותם ולהקיא אותם ממנה.הם אות קין לחב' הישראלית,ואסור בשום פנים ואופן לעזור להם.אם הם לא רצו לתרום למדינה והפנו לה גב,המדינה צריכה להפנות להם גב בחזרה. ואני מדבר כאן על שלל אומנים שלא שירתו בצבא,ואומרים על כך בגלוי,וממשיכים להופיע(אגב,אם אינני טועה-בעכו שנה שעברה ביום העצמאות הופיעה מרינה מכוכב נולד שלא שירתה בצבא(לפי מה שקראתי היא השתמטה),וחבל שנתנו לה במה...).אני הייתי טורק/סוגר להם את הדלת... ועוד דבר שמפריע לי-זה ההילה שעושים סביב בר רפאלי,הדוגמנית,שגם היא לא שירתה בצבא/התחתנה לפני הגיוס ולאחר שקיבלה את הפטור,התגרשה(בקיצור-השתמטה...)ואגב,היא לא מתחרטת על כך-ראו את הערך של הפרינססה בויקיפדיה... היא מבחינתי גם אמורה להכנס בקטגוריה שלעיל(של אלו שהשתמטו),ולא משנה מה הסיבות,אך היא הפכה לשגרירה של ישראל בעולם בזכות קריירת הדוגמנות שלה עם צילום שלה על שער מגזין יוקרתי,הופעה בוול סטריט בניו יורק ועוד כהנה וכהנה,וחבל שאלו הפנים של המדינה שלנו בחו"ל...אני במקומה הייתי פשוט מתבייש לאור מה שקרה,וכמובן שאני מתבייש בה...חבל שהיא לא מרגישה זאת... ואגב,בנימה אישית גם-חבל שנועם טור(מהישרדות עונה שעברה)בחר לעשות את קריירת הדוגמנות לצד בר,ועוד היו שמועות שהם הופכים לזוג... לנועם מגיע יותר מבר...הוא בחור על הכיפאק,וחבל שהוא יפול לאנשים בעיניים רק בגלל בר... בעיני שגרירים של ישראל בעולם הם לא אנשים כמו בר אלא אנשים כמו הקצין אהרון קרוב שנפצע אנושות בעת הפעולה בעזה שבוע לאחר חתונתו ומתאושש בבי"ח-אלו הפנים שישראל חייבת וצריכה להראות לעולם,וצריכה להתגאות בהם!
|
|
|