שבוע טוב לכלם היום עכו הביסה את קרית אתא בתוצאה 5-0 בדרכה לליגת העל עכשיו לפני שאני ידבר על המשחק עצמו אני רוצה לראות את כל המקטרגים וכל בעלי הדעות השונות למינהם מפרגנים היום לירון הוכנבויים על הניצחון נגד קרית אתא הרבה אומרים לי שירון לא צריך לאמן את עכו בעונה הבאה בליגת העל ואני חושב את הההפך ירון צריך להמשיך את מה שהוא התחיל ואין טוב ממנו שיכול להצליח עם עכו בליגת העל אנחנו לא צריכים איזה מאמן מתנשא ואחד שירצה לסחוט את האגודה אנחנו צריכים מאמן עם בצים כמו של ירון שאי אפשר לשכוח לו את מה שהוא עשה בעונה שעברה כשאף מאמן שעכו פנתה אליו לא רצה לקחת את הקבוצה הקבוצה היתה עם רגל וחצי בליגה הארצית ועם אומץ ובצים כמו של ירון הצליח להשאיר את עכו בסטייל בליגה הלאומית והשנה מוביל אותה בביטחה לליגת העל כשהמקום הראשון קורץ כל כך שאני מאמין שבסתר ליבו של ירון וכל אחד שאוהב את הקבוצה היה רוצה לראות את עכו עולה בסטייל מהמקום הראשון.
עכשיו נדבר קצת על המשחק כשהגעתי למגרש באתי מאוד רגוע לעומת המשחקים הקודמים הגעתי בהרגשה שהיום עכו הולכת להתפוצץ על קרית אתא וכך היה בדרכי ליציע נתקלתי באלון זיו קפטן הפועל עכו נגשתי אליו וראיתי אלון זיו אחר מבואס בצורה שלא ראיתי אותו מאז תחילת הקרירה שלו בעכו האמת מאוד כאב לי ומכאן אני רוצה לקרוא לירון מאמן עכו ולהגיד לו דבר אחד אלון הוא סמל וסמל כמו אלון צריך להיות בהרכב ולא משנה לי במקום מי .אלון מנהיג מלידה וכאחד שמכיר אותו הרבה שנים הוא בחיים לא יפתח את הפה כמו שאחרים פותחים כשהם לא משחקים ולא בגלל זה הוא לא צריך לחזור להרכב .
אני בטוח שהיום ירון ראה כמה אלון ממורמר והחליט להעלות אותו כבר בתחילת המחצית השניה במקום ציציאן וטוב שכך עשה כי המקום של אלון בהרכב נקודה.
לגבי המשחק עצמו אם אני יגיד לכם שיצאתי מאוכזב אתם תגידו מה קרה לסמי עכו מנצחת 5-0 וסמי יוצא מאוכזב אז אני יגיד לכם למה לא יתכן שעזיז יחמיץ בצורה שלומאלית כזו מספר פעמים מול שטראוס עכו היתה צריכה לפרק את אתא לגורמים ולנצח במשחק לפחות 9-0 אני לא מבין למה עכו לא לחצה יותר על הדוושה והביסה אותם כמו שצריך ולא 5-0 .
נקודת האור במשחקים האחרונים ללא ספק שחר סימנטוב שמנהל את המשחק בצורה שקטה וטובה וכל מסירה או נגיעה שלו בכדור תענוג לעניים .
עוד דבר שהייתי מרוצה זה לראות את ציון ויצמן יחד עם ירון על הקווים וחוזרים לשתף פעולה ביחד.
נקודה נוספת זה הפירגון של תומר תייר לשלומי אדרי במהלך המשחק .
ככה אני רוצה לראות את כל הקבוצה מאוחדת כי לכולם אותה מטרה עליההההההההההההה לליגתתתתתתתתתתתתתתתתת העלללללללללללללללללללללללללל
אז שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך