חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 16:39

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2008, 01:56 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מזה זמן מה בחרו מספר מועמדים בעלי פיצול אישיות כנראה, לעלות על גל הגזענות, זהו גל נוח לטיפוס ויש שחושבים כי ישיגו קולות בוחרים דרכו.

גדול הטרמפיסטים בעיר על גל זה הינו הליכוד שטוען ומצהיר, השכם והערב כי ייהד את העיר, אלא שכנראה הצהרות שווא הינם דבר שבשיגרה אצלם. כיצד יבצעו זאת לאלוהים פתרונים. משוכנע אני כי אם יעלה הליכוד לשלטון יעלמו כל בני המיעוטים מן העיר וישארו בה רק יהודים (נו באמת). ודרך אגב מבדיקה אקראית שערכתי ברשימת הפקודים בסניף הליכוד בעכו ישנה כמות לא מבוטלת של בני מיעוטים ברשימה, ועל זה נאמר "אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר". מי שלא מצליח לייהד את תנועתו בת כמה מאות אנשים, כיצד ייהד עיר שלמה.
הטרמפיסטים השניים הינם אלי סיטבון ומולי כהן. אותו סיטבון שצועק עכו יהודית חותם הסכם עם ראשיד היתי וסעיד אגא, ממנה את חסן מלחם למנהל מטהו בעכו העתיקה, ותמונותיו מעטרות בתים בעכו העתיקה. שותפו מולי כהן שבמשך תקופה ארוכה זועק לייהוד העיר שכח לספר באותה הזדמנות כמה בתים מכר והשכיר משך השנים לבני המיעוטים, ולאסירים משוחררים בעיר ומה חלקו ב 27% בני המיעוטים בעיר.
הטרמפיסט השלישי הינו זאב נוימן שמייצג מצד אחד מפלגה ציונית ומצד שני הולך יד ביד משך שנים עם אדהאם ג'מאל מהתנועה האיסלמית.
לכן לכל אותם פוליטיקאים הסובלים מפיצול אישיות, הציבור לא כל כך טיפש כפי שאתם חושבים או רוצים שיהיה, כולכם משתפים פעולה בדרך זו או אחרת עם בני המיעוטים, וזו לא בושה זהו כורח המציאות בעיר מעורבת. לא משנה מי יעמוד בראש הראשות בקדנציה הזו או בקדנציות הבאות, שיתוף הסיעות הערביות אינו מתוך בחירה אלא מכוח היותם אזרחי העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2008, 08:11 
עכונט כדרך חיים

רונן דוד היקר ..

בכתיבתך ניכרת הכריזמה באישיותך ... אך בהודעתך זאת ..

ציטוט:
בסניף הליכוד בעכו ישנה כמות לא מבוטלת של בני מיעוטים ברשימה,

לא הייתי ממהר ולפסול את התופעה הזאת ... עדיף שהערבים ישתלבו ויזדהו עם המפלגות הציוניות
ולא המפלגות הסקטורליות הקיצוניות ...

ציטוט:
זאב נוימן שמייצג מצד אחד מפלגה ציונית

ישראל ביתנו היא מפלגה סקטוריאלית .. ולכן גם החיבור המוזר ...
כי למפלגות סקטוריאליות ראיה צרה ואגוצנטרית מכל הכיוונים ...

ציטוט:
שיתוף הסיעות הערביות אינו מתוך בחירה אלא מכוח היותם אזרחי העיר.

אזרחי המדינה מוזמנים להיות שותפים .. באחריות הלאומית .. ושותפים לדרך ולאמונה בדרכה ..
ע"פ דעתי האישית ..
אסור לצרף מפלגות קיצוניות ... גם במחיר של הליכה לבחירות חוזרות ...

ניתן ללמוד משלמה בוחבוט במעלות שלא נתן לערבים סגן רע"ה ( למרות מחוייבות הסטורית מאיחוד
תרשיחא עם מעלות .. ) מכיוון שהם בחרו באנשים קיצונים .. שרק ניסו לחבל ..
הוא הקים קואליציה יהודית .. ובעזרת תושבי תרשיחא מתונים טיפל בצרכי הערבים בתרשיחא ...
הוא לא נבהל שאימו .. איימו .. איימו ..
גם עכשיו שהצטרפו למתחרה שלו ( תמורת הבטחת ניתוק ממעלות .. ) ...
יש כמעט 50% מהערבים שמעריכים את עמידתו ועשייתו של שלמה בוחבוט ..
לא סתם האיש הזה ראש עיר מעל 32 שנה .. למרות אשיותו השנויה במחלוקת ..
את הבנתו ומקצועיותו ... אפשר ללמוד ( ממליץ לקרא את ספרו .. )

אין מקום למפלגה האיסלמית בקואליציה העירונית בעכו !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2008, 10:08 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

איציק היקר בוקר טוב,

איני פוסל השתתפות בני מיעוטים במפלגות יהודיות, מכיוון שאני להבדיל מאותם מפריחי סיסמאות נבובות וריקות מתוכן, מבין כי זהו כורח המציאות ולא ניתן לשנות זאת בטח שלא בעיר מעורבת שבה 27% הינם בני מיעוטים. כל מי שמנסה לקנות קולות בוחרים תחת סיסמא של ייהוד העיר וסילוק בני המיעוטים, עוסק בכחש וגונב דעת בציבור.
לגבי מפלגת ישראל ביתנו, בחזון המפלגה ובמצעה היא מתכווננת לכיוון מפלגה ציונית ימנית ועם הצטרפותם של ח"כ ישראל חסון (סגן ראש השב"כ לשעבר), וח"כ יצחק אהרונוביץ (סמפכ"ל המשטרה לשעבר) היא כבר מזמן אינה מפלגה סקטוריאלית אלא פונה ללב הקונצנזוס ימינה.
לגבי הדוגמא של העיר מעלות, זהו אינו המצב בעיר עכו.
בעכו 27% בני מיעוטים המצביעים באחוזי הצבעה של 80%, ואילו 73% יהודים המצביעים באחוזי הצבעה של 45%,
כך שדי בחשבון פשוט כדי להבין מדוע מוכרחים לשלבם בקואליציה.
כל מי שרוצה באמת להקים קואליציה ציונית בעיר, חייב לנקוט במשנה זהירות ובאחריות רבה, ובמיוחד בתקופה זו, בה יש מועמד בן מיעוטים מתמודד לראשות העיר.
יש לגלות בגרות ואחריות אמיתית, להתאחד תחת מועמד מוסכם שלדעתי חייב להיות ראש העיר המכהן,ולחזק אותו במועצה חזקה עם כמה שיותר חברי סיעתו בה.
זהו זמן המבחן האמיתי, כעת צריך להתעלות מעל כל השיקולים הפוליטיים הצרים המקנים סיפוק רגעי והרגשת ניצחון זמנית,ולחשוב על עתיד ילדנו ונכדנו בעיר הזו. לצערי אם לא יבינו מנהיגי המפלגות בעיר את גודל השעה ואת ההזדמנות הנדירה שיש, להעלות את אחוז ההצבעה במגזר היהודי תוך התלכדות אחרי מועמד אחד ( ושוב אני חוזר הוא חייב להיות ראש העיר הנוכחי), וחיזוקו בצורה מאסיבית במועצה ,זו תהייה בכייה לדורות.
אני מצפה מכל מי שמתיימר להיות מנהיג, לעשות בשעה זו חשבון נפש אמיתי בינו לבין עצמו, לקרוא היטב את הדברים הכתובים בשרשור הנ"ל, וליישמם הלכה למעשה בימים הקרובים. כשהיד פתוחה לרווחה האצבעות שבירות, כשהיא קפוצה לאגרוף היא בלתי ניתנת לשבירה.
יום טוב ואחראי לכולם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2008, 11:20 
עכונט כדרך חיים

ציטוט:
בעכו 27% בני מיעוטים המצביעים באחוזי הצבעה של 80%, ואילו 73% יהודים המצביעים באחוזי הצבעה של 45%,

אני קורא לכל היהודים בעיר להגיע בהמוניהם לקלפי ולהצביע !!!

ציטוט:
יש לגלות בגרות ואחריות אמיתית, להתאחד תחת מועמד מוסכם שלדעתי חייב להיות ראש העיר המכהן,ולחזק אותו במועצה חזקה עם כמה שיותר חברי סיעתו בה.

מסכים .. ומצטרף לקריאה !!

ציטוט:
זהו זמן המבחן האמיתי, כעת צריך להתעלות מעל כל השיקולים הפוליטיים הצרים המקנים סיפוק רגעי והרגשת ניצחון זמנית,ולחשוב על עתיד ילדנו ונכדנו בעיר הזו

ציטוט:
אני מצפה מכל מי שמתיימר להיות מנהיג, לעשות בשעה זו חשבון נפש אמיתי בינו לבין עצמו, לקרוא היטב את הדברים הכתובים בשרשור הנ"ל, וליישמם הלכה למעשה בימים הקרובים. כשהיד פתוחה לרווחה האצבעות שבירות, כשהיא קפוצה לאגרוף היא בלתי ניתנת לשבירה.
יום טוב ואחראי לכולם.

חזק ואמץ .. אני קורא לכולם לקרא ולהצטרף

איני יודע מי אתה .. ואת מי אתה מייצג ..

אני קניתי ... וממליץ לכל תושבי עכו לקרא ולקנות את המשפטים האלה ...

ובנימה אישית ..

כמי שעזב את עכו לפני 15 שנה .. אני רוצה להוסיף ..
שמי שחושב שעזיבה של עכו תפתור את בעייתו טועה בגדול !!!

אתם חייבים להתמודד ולנצח ... הלוואי ולא הייתי עוזב ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2008, 00:38 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

קראתי מספר תגובות באתר ולא נותר לי אלא להתבייש בזלזול הנורא באינטלגנציה.
כותב אדון ערן שכטר ואני מצטט:
"מבלי לדון בכישוריו ובפעילותו של שמעון לנקרי עצמו
יש משמעות מאוד קריטית לשותפיו בשנים הבאות
הקדנציה הקרובה מאוד גורלית לעיר
בעיקר לאחר האירועים יש סכנה לגל מכירת דירות (לא דווקא או רק באשמת לנקרי)
ברגע שהוא בחר בשותפים הלא נכונים ולא בברית ציונית
עדיף להתמודד."

אם הקדנציה הבאה כל כך גורלית לעיר כמו שאתה כותב, תנו לראש העיר לנצח ברוב מוחץ, והגדילו לעשות ותחברו אליו למועצה. הרי ברור ונהיר לכל כי ההצטרפות למירוץ לראשות העיר הינו רכיבה פאטתית ושקופה על גל המהומות ורגשות הציבור. אך כפי שכבר כתבתי הציבור לא טיפש ולא יקנה את הסחורה המכובסת הזו.
הליכוד ירוץ לראשות ולמועצה, ושוב כמו בבחירות הקודמות 700 הקולות שינתנו לו יזרקו לפח ויגדילו את מספר חברי המועצה בני המיעוטים, וכולנו נצטרך להתמודד עם התוצאה משך חמש השנים הבאות, ונשאל מדוע מקיימים קואליציות עם חברי מועצה בני מיעוטים.
הדבר נכון לגבי כל המפלגות שברור וידוע לכל כי לא יעברו את אחוז החסימה.
קחו אחריות, פעלו בשכל ואפסנו את הרגש במחסן. רק כך תוכלו להוציא ב -11\12 את הרגש מהמחסן, וזה יהיה רגש של סיפוק הצלחה והגשמת המטרה.
לילה טוב לכולם, נהגו באחריות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2008, 00:54 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כרגיל רונן דוד צודק שוב

הבחור מבין פוליטיקה היטב
מעניין למה ? :lol: :lol: :lol:

אני בהחלט מצטרף לקריאתו לחזק את שמעון לנקרי
זה צו השעה .
אל תגידו אחר כך : לא ראינו , לא שמענו , לא ידענו
שיתופי פעולה זרים ומוזרים יפעלו נגדכם כמו בומרנג
זיכרו זאת.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2008, 15:24 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

כותב מאיר לזר במקומון היום "עכו בראשותי תשאר עם רוב יהודי, כי רוב יהודי מוחלט טוב גם לערבים".
אכן פיצול אישיות בהתגלמותה קריצה למגזר היהודי וקריצה בעין שניה למגזר הערבי. מה קרה מר לזר פתאום גילית כי כדי לזכות בראשות צריך לקרוץ גם לערבים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2008, 13:37 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

בשרשור אחר אומר המועמד אלי סטבון - "לא אני הולך עם הערבים זה הם שהולכים אחרי" ממש החלילן מהמלין. ואני שואל. עד לאן תגיע החוצפה ועזות המצח שלך מר אלי סיטבון? האים אתה באמת חושב שתושבי עכו טיפשים ותצליח להאכיל אותם את גיבובי השטויות הללו?
חסן מלחם התעורר בוקר אחד פתאום והחליט לפתוח סניף שלך בעכו העתיקה על דעת עצמו( הוא בטח גם מממן אותו מכיסו הפרטי), לראשיד היטי הייתה התגלות באמצע התפילה בעתיקה והוא החליט לתלות שלטים שלך בערבית בכל עכו העתיקה, גיזאווי קיבל מסר באמצעות מלאך שאמר לו לתמוך בך בעכו העתיקה ובעיר המנדטורית , וכל זאת מבלי שתדע מזאת כלל ומבלי שתבטיח דבר או תחתום על דבר עימם. נו באמת מר סיטבון מה אתה חושב לעצמך שאפשר לשקר לכולם כל הזמן?
לגביי סיכוייך בבחירות והצהרתך כי אתה ראש העיר הבא, כנראה שאתה הינך טירון פוליטי. אתה בונה על קולות הערבים וחיזוק מן המגזר היהודי, אך אם היית מבין מעט פוליטיקה היית יודע כי גם אם תתאמץ, תקבל לכל היותר חמישית מקולות הערבים לראשות, ואחוזים בודדים מקולות הערבים אם בכלל למועצה , ואסביר לך כאן מדוע.
אנשיו של אחמד עודה לא יצביעו לך ירדת בחמישית, אם גיזאווי ילך איתך בסופו של דבר, לא יוכל אדהאם ללכת איתך מכיוון שמדובר בשני פלגים נפרדים וניציים לגמרי כלומר ירדת בעוד חמישית, אנשיו של ראשיד היטי מהווים לכל היותר 3% מקולות הערבים בעיר כך שגם כאן נפלת נפילה קשה. על סיכוייך במגזר היהודי חבל להרחיב את הדיבור ולגזול מזמנם של הקוראים.
לכן מר סיטבון לפי מה שמסתמן עד כה הינך אדם תמים המובל באף לכיוון של התנגשות חזיתית בקיר בטון. פקח את עינך והבן לאן מובילים אותך יועצי האחיתופל שלך: מולי, שמעון קקון, סונינו, סעיד אגא, וראשיד היטי. המלצתי אליך רד בזמן מהעץ הגבוה מאד עליו טיפסת כל ישנו סולם, מכיוון שיתכן שכשתבין מה עוללו לך "יועציך המסורים" לא יהיה סולם ליד העץ.
דרך אגב צריך לפי דעתי להביא לידיעת שותפיו הערביים את אשר אמר עליהם מר סיטבון על מנת שידעו כולם כי ישנה אמירה אחת שלו באיזור המזרחי של העיר ואמירה אחרת שלו באיזור המערבי של העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: