חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 21:01

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שבוע טוב לכולם חג שמח ושנה טובה
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2008, 20:26 
עכונט כדרך חיים

שבוע טוב לכולם חג שמח ושנה טובה.
אני רוצה לפתוח בשנה טובה לכולם ומבורכת לכל אוהדי עכו וגולשי עכו נט ולקבוצת הכדורגל הפועל עכו מהקטן ועד הגדול
סוף סוף אוהדי עכו יכולים לחייך לאחר 4 מחזורים ששניים מהם נפתחו ברגל שמאל למרות זאת האמנתי שיהיה בסדר ואכן לא טעיתי כי במשחק הראשון נכון קיבלנו 4 בראש אבל אני בטוח שאם כל השחקנים היו משחקים ולא היו מורחקים 2 אז התוצאה היתה שונה לגמרי.
לגבי המשחק השני ראיתי כבר שינוי ועם טיפ טיפת מזל היינו חוזרים עם ניצחון ואפילו לא תיקו .
במשחק השלישי בא מפנה ואותו מפנה שייך אך ורק למאמן הקבוצה ירון הוכנבויים שמאז הקדנציה האחרונה שלו בעכו השתפר ונעשה למאמן עם בצים של אווז כבר קטנים עליו שהושיב את שלומי אדרי שהגיע לעכו עם חוזה שמן ועבדול עזיז ונתן את חולצת ההרכב לשוורצמן שדרך אגב מגיע לו מברוק שנבחר לשחקן החודש (טוב יעשה רועי אם יעלה את שוורצמן לראיון באתר ונראה מה יש לו להגיד על הבחירה של הגולשים) .
עכו דרסה את בני לוד 3-0 ללא מענה כשאם הקבוצה היתה לוחצת על הדוושה בלי להרפות היינו מקבלים תוצאה אסטרונומית כשבמרכז השדה מכככב ילד הפלא שבהמשך אני ארחיב עליו את הדיבור שמו בן בנימין.
מחזור רבעי "משחק בייתי" בעיילוט עכו מארחת את רעננה שכמו הקבוצה של המחזור הקודם עכו לא הצליחה לנצח בשנה שעברה ולהבטיח את ההשארות בליגה .עכו כבשה מראשו של אבו סאלח שמסתמן כהפתעת העונה וכחלוץ מריח שערים שאם יפסיק להתעסק עם השופטים ויתרכז יותר במשחק יתן יותר גולים ומי שהיה אתמול במשחק יודע על מה אני מדבר.
מי שאיכזב אותי ואת כל מי שנכח במגרש היה שלומי אדרי שנכנס בדקה ה65 ועשה טובה שהוא רץ על המגרש לא יתכן שבקבוצה יעברו על זה בשתיקה צריך לחנך אותו ולקנוס אותו בקנס שירתיע אותו ויתחיל לרוץ ולהשקיע כמו שכולם משקיעים במגרש.
קחו דוגמא את הילד שמבחינתי נקרא ילד הפלא של עכו וצריך כבר עכשיו להחתים אותו למינימום 5 שנים עם אופציה ל5 נוספות בן בנימין לא רק במגרש הוא רץ גם בחימום לפני המשחק הוא רץ ועושה ספרינטים כמו שצריך אם שלומי אדרי ילמד מהילד שנקרא בן בנימין הוא יהיה הרבה יותר טוב מאשר שנראה על המגרש .
מכאן אני שולח לשלומי מסר ומסר עבה אלו ששנה שעברה עשו שרירים כדוגמת עומאר סאני שקיבלו ים של כסף ולא נתנו תרומה כל העונה היום אף קבוצה לא משתינה לכיוון שלהם אז אל תעשה שרירים ואל תרים את האף שלך לשמיים תעשה מה שירון אומר לך בנתיים אתה עובד אצלו לא הוא אצלך אז אם תקשיב לירון תגיע רחוק במובן החיובי ואם לא אז באמת אנחנו האוהדים לא נרצה אותך בקבוצה אז תחליט אך אתה מעונין לפתוח את השנה העברית שבפתח ברגל שמאל או ברגל ימין אנחנו אוהדי עכו כבר לא נשתוק לאף שחקן שיזלזל בנו ובקבוצה וברגע שאתה לא מתאמץ אתה מזלזל בנו אז נקווה מאוד שתשנה פאזה ותתחיל לפרוע שטרות ולהחזיר את ההשקעה של עכו בך.
שיהיה שנה טובה ומתוקה לכולם ששנה הבאה נחגוג עליה לליגת העל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שבוע טוב לכולם חג שמח ושנה טובה
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2008, 20:55 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

סמי שנה טובה גם לך.
כל מילה בסלע.
ניפגש בשבוע הבא ברמת השרון.
יש תחושה שעושים את זה השנה .
שנה טובה לכולם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שבוע טוב לכולם חג שמח ושנה טובה
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2008, 00:18 
עכונט כדרך חיים

סמיייייייייייייייי חג שמח ושנה טובה לך ולכל בני ביתךךךךךךךךךךךך.......

כל מה שכתבת אתה צודק סמי..השנה שחקנים שלא יתאמצו לא יהיו בהפועל עכו ..השחקנים צריכים לדעת שאנחנו רואים הכל ויש לנו שפה משותפת עם המאמן ואנחנו משוחחים לפחות פעם בשבוע.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: