|
דואר לעכונט מתושבי אברהם דנינו / רמח"ל
אנחנו תושבי אברהם דנינו, רמחל ועוד שכונות מסביב סובלים מידי ערב באופן קבוע וכבר אבסורדי מזיהום אויר שנובע מאנשים ששורפים חוטי חשמל העטופים בגומי כדי להוציא את המתכת ולמכורה לקרית הפלדה בשביל 800 ₪ לטון אנו תושבי עכו סובלים מזיהום חמור . ובנוסף כמו שכתבתי לך במכתבי הקודמים בכפר מכר שורפים זבל ביתי במשרפה בכניסה לכפר כל ערב שיורד החושך ומזהמים את האוויר. אם לתושבי מכר לא אכפת לחלות בסרטן לי אכפת מחיי בני משפחתי ומעצמי.
דוגמא קטנה לזיהום שקורא בעירנו: בדרכי לעבודה בבוקר ראיתי עשן שחור של שריפה וריח מסריח של גומי שרוף נסעתי עם רכבי (לא פעולה קשה ומסובכת) והגעתי לבית עם גינה גדולה לצד תחנת דלק ליד סוכנות פונטו וראיתי אישה ערביה עם כיסוי ראש מחזיקה עט חפירה ושורפת את חוטי החשמל בחצר ביתה. התקשרתי למוקד העירייה והתגובה היא אין מה לעשות". ניראה לך תשובה הגיונית?
אני כבר אובד עצות ולא יודע למי לפנות. מנהל התברואה אין לו תשובות, מנכ"ל העריה אין לו תשובת, מנהל הפיקוח אין לו תשובות ואתה לא חוזר לשום מכתב.
אני אישית לא מתכוון להישאר בעיר בשום אופן, עם זיהום חמור כזה וחוסר התייחסות בצורה בוטה מצד העירייה ומצדך העומד בראשה לנושא הזיהום גורם לי לרצות לעזוב את העיר מהר מאוד וחבל כי אני בין הבודדים שאוהב את העיר.
למה אני משלם ארנונה רק בשביל שיהיה לי דשא ירוק ופארקים לא בשביל שהעירייה תשמור על בריאותי.
יש לך המון דרכים להתמודד עם התופעה החמורה הזו שלי אין:
*אתה יכול להורות על סיורים קבועים במקומות המועדים לפורענות *אתה יכול להשתמש בקשריך כדי להזיז עניינים ולטפל משריפה שפועלת בכפר מכר וידועה למשטרה הירוקה הגורמת לנזק סביבתי ובריאותי חמור מאוד. ועוד..................
אני מקווה שלמרות שאתה לקראת שנת בחירות תמצא קצת זמן לטפל בבעיה החמורה הזאת ולא לטאטא את הבעיה מתחת לשטיח.