גברת לריסה כתבה .
ציטוט:
וכמה כותבים-צלמים קבועים של עכונט ?
הבנתי שאת פונה אלי בכל אופן ואני שואל את גברת לריסה .
תגידי האם את מראה לאורחים שלך את כל ביתך או את הסלון המסודר ?
האם גברת לריסה יש לך פח אשפה בבית?
מה אפשר לעשות ? התמונות שוות לפח האשפה הביתי .
אפשר להודות שתמונות שהעלית היו באורכים רבים מסביב לעיר עכו מה שכיום היצתמצמו האורכים ואי אפשר לתקן בקדנציה אחת מה שלא נעשה עשרות שנים . למה אינך מודה שיש שינוי לטובה בעיר שלנו?
עכשו שאלת השאלות .האם היית כותבת ומראה את התמונות האלה כשאת היית יושבת במשרדך בעיריה?
כשצילמתי את תחילת העבודות למרכז הטניס גם צילמתי את התעלה הפתוחה שגם היא תשודרג ותיהיה נקיה .
למען היושר שבעבודת צילום השטח .
עכשו תסבירי לי מדוע את מכנה את מגרש הטניס לעשירים ?למה את מזלזלת בציבור של עולי חבר העמים שרבים מהם חברים בקנטרי קלב של חוף התמרים שהוא אחד המקומות היקרים בארץ מה שאני איני חבר בו.
תפסיקי לעשות מעצמך המסכנה התורנית מה שאת לא,
בטוחני שרבים מהעולים עוד ישחקו במגרשים כשיקומו .
האם את יכולה לסדר לי לגור באחד מהמגדלים שליד מגה?
עצה לי אליך גברת לריסה תתחילי ללמוד להיסתכל על החלק שמלא מים בכוס ולא בחלק הריק .
מי אמר שבעכו הפסיקו לעבוד ? העבודה לא נגמרה יש עוד הרבה עבודה וכל הזמן בתזוזה קדימה .
האם את יודעת שמבקביל עובדים על מספר פרויקטים בעכו?
הצילומים שלי בכל אופן הן הוכחה שכל יום יש היתקדמות להפוך את עכו לעיר כמו שצריכה להיות ולא כפי שהיתה שנים רבות .
לבסוף אני רוצה לומר לך לא נעים נתת לעצמך סתירות כל יום . תעשי להיפך תגידי יו איזה יופי הנה פה ושם עושים דברים יפים .
זוכרת שכתבת על שדרת העצים בדושינסקי? מה קורה עכשו ? כל האיזור הישתנה מאז שדיברת עד היום .
אבל את ,לא, לא רואה דברים יפים אלה רק את הנקודות המכוערות שבעתיד הקרוב יהיו יפות חבל שאת חסרת סבלנות .
עזרא