|
קרב ראש בראש: שלומי דורה מול ירון הוכנבוים מחר ב-16:30: הפועל חיפה יוצאת למשחק חוץ מול הפועל עכו, במשחק המרכזי של הלאומית. דורה: "זה יהיה כתם אם לא נעלה". הוכנבוים: "משחק העונה"
הוכנבוים ודורה. הקרב על הבית
הליגה המרתקת ביותר במזרח התיכון יוצאת מחר (שישי) לדרך כשבמוקד המחזור הראשון בליגה הלאומית יעמוד משחק בין שתי הטוענות העיקריות לעליה לליגת העל: הפועל חיפה תתארח בנהריה במשחק מול הפועל עכו בשעה 16:30.
ערב פתיחת העונה ONE הפגיש את שני המאמנים שלומי דורה מחיפה וירון הוכנבוים מעכו לראיון משותף. השניים מאמינים ומשוכנעים שבתום העונה הם יחגגו במשותף עליה לליגת העל. מחר כאמור התקיים מפגש מרתק בין שתי הקבוצות.
שלומי דורה: "אני מכיר את עכו ואני משוכנע שעכו מכירים אותנו באותה מידה. אני מקווה מאד ששתי הקבוצות יתנו שואו לקהל ובסופו של דבר ננצח. הוכנבוים ואני חברים אבל עד למגרש. במגרש אני מטורף והוכנבוים עוד יותר. אחרי המשחק נחזור להתחבק".
ניצחון שני רצוף להפועל חיפה - 0:1 על רמה"ש גביע הטוטו לאומית: אייל טרטצקי הבקיע את שער הניצחון לאדומים-שחורים, יוסי דורה: "אנחנו מוכנים לליגה". טוטו ארצית: 3:4 לטירה על ג'דידה לכתבה המלאה הוכנבוים: "מגדירים את המשחק הזה משחק עונה אבל יהיו השנה הרבה משחקי עונה בעיקר בגלל שחמש קבוצו ואולי גם שש יכולות להעפיל לליגת העל. יש הרבה התרגשות לפני המשחק מה עוד שמדובר בדרבי בין שתי קבוצות שכנות וותיקות. תמיד המחזור הראשון הוא מחזור מרתק ומרגש".
הפועל חיפה לא הצליחה בשנתיים האחרונות להעפיל לליגת העל וסיימה במקום השלישי. המאמן דורה יודע שהשנה לא יהיו מחילות אם הקבוצה לא תעפיל לליגת העל.
דורה: "אם לא נעלה זה יהיה כתם לכל מי שנמצא המועדון. בנינו השנה סגל טוב והחזרנו מספר שחקני בית דוגמת חמודי כיאל ויוסי דורה. אני משוכנע שיש בכוחנו וביכולנו לעלות ליגה".
הוכנבוים, שהציל בשנתיים האחרונות את נצרת עלית ואת עכו מירידה לליגה ארצית, אמר: "הפועל עכו רוצה לעלות ליגה. נבנתה כאן קבוצה טובה למרות שהתקציב שלנו פחות מהשנה שעברה. בנינו סגל טוב ואנחנו מקווים מאד לא לאכזב".
_________________ הפועל עכו אהבת חיי
|