חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:09

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רופאי בית החולים הצילו חיי פעוטה שדיממה לאחר ניתוח להסרת שקד
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2008, 13:13 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

רופאי בית החולים גליל מערבי הצילו חיי פעוטה שדיממה לאחר ניתוח להסרת שקדים שעברה בבית חולים אחר בצפון
ניתוח חירום שביצעו רופאי בית החולים לגליל המערבי נהריה, הצילו חיי פעוטה בת 3, שדיממה קשות לאחר ניתוח כריתת שקדים שעברה לפני יומיים באחד מבתי החולים בצפון.

הוריה של הילדה סיפרו, כי יממה לאחר הניתוח היא שוחררה לביתה. אתמול בצהריים, הבחינו ההורים כי בתם מדממת מהפה ומהאף, ומיהרו להביא אותה לבית החולים .

"שמענו על המקרה הטרגי של הילדה מעין אל אסד, קריסטין חטיב, שלפני 10 ימים עברה ניתוח דומה ודיממה למוות, ופחדנו מתוצאה דומה. לכן, מיהרנו לבית החולים", סיפרו ההורים סאלח וטרה מטר מהכפר נח'ף שבגליל.
ד"ר יואב טלמון, מנהל מחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים נהריה, סיפר כי עם הגעתה לחדר המיון, קיבלה הילדה, אמניה, טיפול ראשוני והועברה מיד לחדר הניתוח, שם נותחה על ידי ד"ר אלבין סמט, רופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון.

הצוות הרפואי הצליח לעצור את הדימום והילדה הועברה להמשך טיפול והשגחה במחלקת אף.אוזן.גרון. "מצבה טוב ועד סוף השבוע היא צפויה להשתחרר לביתה", סיכם ד"ר טלמון.

מנהל בית החולים ד"ר מסעד ברהום, שיבח את המהירות בה פעל צוות חדר המיון ואת פעולת צוות רופאי אף.אוזן.גרון, שהצילה את חיי הפעוטה. "במיוחד בשבוע כזה, חשוב להדגיש ולהזכיר שבית החולים בנהריה עוסק מדי יום בהצלת חיים. זה יעודנו ובכך אנו מתרכזים", אמר ד"ר ברהום.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: רופאי בית החולים הצילו חיי פעוטה שדיממה לאחר ניתוח להסרת שקד
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2008, 13:56 
עכונט כדרך חיים

ישר כח וכל הכבוד לרופאי בי"ח נהריה של הצלת חיי הפעוטה,
ובמיוחד לאור מה שקרה שם במח' היולדות עם הפגה שמותה נקבע בטעות-זו ממש בשורה טובה שמחזקת את בית החולים!

שרק נשמע בשורות טובות כגון אלו,ולא בשורות כואבות כמו מה שקרה לפני יומיים בבי"ח.

מעניין באיזה בי"ח אחר עברה הפעוטה את הניתוח מקודם???...

נ.ב.
לפני 5 שנים לפני הגיוס הייתי מאושפז במח' אא"ג בבי"ח נהריה בגלל דלקת אוזניים ויש לי רק להגיד תודה לרופאי המחלקה שטיפלו בי בצורה יסודית,וניתן לומר אף כי הצילו לי את השמיעה(קרה לי דווקא מקרה לא נעים אחר שם,אך כאן זה לא המקום לדבר עליו...)כך שאני שותף צלא לשבחים על המחלקה הזו בבי"ח בנהריה!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: