חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:42

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפגנה מחוץ לעירייה
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2008, 12:10 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני חוזר עכשיו מעיריית עכו
מחוץ לעירייה עומדים עשרות אנשים
למיטב הבנתי עובדי בית האבות בעכו
אשר מפגינים כנגד הקיצוצים

אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות.
"טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפגנה מחוץ לעירייה
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2008, 12:59 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

לפני כמה שבועות ביקשו ממני מספר עובדות בבית האבות לסייע להן במשבר שנוצר במקום עבודתם מהחשש לפיטורין.
בעקבות בקשתם למדתי את הנושא ושוחחתי איתן, עם נציגה מוועד העובדים ועם יו"ר ההנהלה אלי דה-קסטרו.
הבנתי שאפשר להגיע להסכמה בין ההנהלה והעובדים אם ועד העובדים יתנהג בצורה הנכונה וינהל משא ומתן.
האפשרויות שעמדו בפתח הן להגיע להסדר ולחתום על הסכם הבראה חדש שיבטיח לעובדים תקופה נוספת והמשך עבודה, או להסכים על הסכם הבראה שיביא לפיטורי קבוצה מבין העובדים או להגיע למצב שבו יופרט בית האבות ולמעשה תוך תקופה מסויימת סביר שכל העובדים יפוטרו.
ועד העובדים הסכים אתמול בסופו של דבר לאפשרות השלישית שאומרת כי כל העובדים יסיימו בסופו של דבר כנראה את עבודתם ויפוטרו בפיצויים כאלה או אחרים והדיון על הפיצויים כרגע כבר אינו בידם של העובדים.
ראוי שהעובדים והעובדות ידעו שלמעשה מה שהביא למצב הן השגיאות של ועד העובדים, כאשר צריך להיות מציאותיים ולפעמים להיות מוכנים לשלם מחיר מסויים כדיי להמשיך בעבודה או להגיע למצב שבו יפסידו הכל, הביא יותר מכל וועד העובדים את המצב לכך שעובדות ועובדי בית האבות יצטרכו לקבל פיצויים ולחפש מקום עבודה חדש ולהוסיף מבקשי עבודה בעיר. הקבלן שיפעיל את בית האבות יקבל לעבודה עובדים ועובדות חדשים בשכר נמוך יותר. מדוע הסכימו ועד העובדים לכך? למה בחרו בזאת? על העובדים לשאול את נציגיהם.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפגנה מחוץ לעירייה
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2008, 13:48 
עכונט כדרך חיים

אני ראיתי את ההפגנה בסביבות 10 בבוקר כשבאתי להתנדבות שלי בא.סרטן בעיריה.
היתה התקהלות גדולה סביב הכניסה הראשית לעיריה עם שלטים ורמקולים,ושמתי לב להרבה אנשים(בעיקר נשים)בחלוקים לבנים.
כששאלתי את אחת המפגינות מה פשר ההפגנה,היא אמרה לי שמדובר בהפגנה של עובדי בית האבות ליד דרסקי,שרוצים לסגור אותו ולפטר 150 עובדים,והעובדים מוחים על כך.
בהמשך ראיתי שיצא לקראת המפגינים המתמודד לראשות העיר מר שירין-מיכאלי,וישר כולם נגשו אליו.
ראיתי שהיתה גם דריכות רבה בקרב אנשי הפיקוח העירוני ודלתות העיריה היו סגורות...

דעתי על העניין-
איני יודע את הסיבות לסגירת בית האבות ולפיטורי העובדים(הבנתי פחות או יותר את הסיבה ממה שתיאר כאן ערן בהודעתו,ושאולי זו אשמת ועד העובדים בכלל),אך בכל מיקרה חייבים למצוא פיתרון לסיכסוך כי גם כואב הלב עך העובדים שיפוטרו(ושצריכים לקבל בטח פיצויים על כך),והכי כואב זה על הקשישים המסכנים,דיירי בית האבות-מה יהיה איתם???מי ידאג להם???

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: