ניצחון ענק של הפועל עכו על לחמן התחמן והחבורה מהרצליה שקיבלה 3 בראש ואם אבו סאלח לא היה מחמיץ 4 פעמים מול שוער הרצליה גולים של מאה אחוז כבר בדקה ה8 עכו היתה מובילה 5-0 וזה לא פנטזיה ולא חלום זו מציאות כשסוף סוף בדקה ה8 כבש אבו סאלח ועכו עלתה ליתרון 1-0 על לחמן התחמן כמו שאמר איציק ללחמן היה מזל שהייתי באירוע ברית ולא יצא לי לנסוע (מה לעשות פרנסה קודמת לכל) עכו ירדה למחצית ביתרון מינימלי של 1-0 ואם לא ההחמצות היינו רואים תוצאה של כדורסל חחח ולחמן התחמן היה מגרד ומגרבץ הרצליה השוות זמנית וברקאי החזיר את היתרון לעכו כשכבש מתוך ערבוביה את השני של עכו ולאחר 10 דקות עכו כבשה את השלישי והיתה קרובה לרבע חמישי ושישי כן וזה לא הפתעה כי מה שראיתי באשדוד נגד רעננה היה משודרג יותר בהרצליה.
אז ככה אני מכאן קורא לכל אוהדי עכו שבאמת אוהדים להצביע ברגלים ולהגיע לכל המשחקים ולא לשבת כמו סבתות זקנות תבוא לעודד את הקבוצה ולראות הצגה אחרי הצגה ההצגה הכי טובה בליגה הלאומית השבוע בלי נדר אני אדבר עם ציון ויבקש עזרה בקניית ציוד לעידוד הקבוצה שכל משחק תהיה חגיגה עכו בדרך לליגת העל יאלה עכוווווווווווווווווווווווווווווו.