חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 01:28

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טוב אחרי כל כך הרבה בקשות החלטתי לכתוב
הודעהפורסם: 07 יולי 2008, 00:13 
עכונט כדרך חיים

טוב אחרי כל כך הרבה בקשות החלטתי לכתוב לאוהדי הפועל עכו ולגולשי עכו נט על העונה שבפתח.
אחרי חגיגות ההשארות של הפועל עכו בליגה הלאומית בדקה ה-90 החלה הקבוצה בהחתמת שחקנים לעכו יצטרפו בראין גריזץ מהפועל חיפה שחר סימנטוב מבני לוד עומאר עבדול עזיז מנצרת עלית ועוד שני שחקנים אלמונים שנקווה שיהיו טובים בדקות שישחקו.
כרגע המהלך הכי טוב שעשו ראשי הקבוצה זה ההשארות של השוער דודו גורש בקבוצה לאחר שהיה עם רגל וחצי בקרית שמונה אבל כנראה הקריאה שקראתי כאן באתר לדודו גורש ולראשי הקבוצה עשתה את שלה ודודו נשאר בסופו של דבר בקבוצה וחתם ל 3 עונות וטוב שכך נסגר הסיפור.
לפי דעתי הסגל עדין לא סגור סופית ויש לנו בעיה ממש דחופה עכו חייבת חלק קדמי קטלני ולא כמו שנה שעברה ולפני שנתיים יש בשוק השחקנים מספר חלוצים שהייתי רוצה לראות אותם משחקים בקבוצה הראשון מהם אופיר חיים שהוא גולר מבטן ולידה ולא יעזור לאף אחד כלום הוא יהיה הכי חלש במגרש אבל ידע איפה לשים את הרגל השני שהייתי רוצה לראות זה את וילנר אבל בתנאי אחד וזה תנאי שאסור לוותר עליו לשלוח אותו לדיאטטנית מקצועית שיוריד לפחות 10 ק"ג מהמשקל שלו ואז נקבל את וילנר של סכנין נתניה .
אם אחד מהשניים שציינתי לא יחתום בקבוצה הייתי רוצה לראות את אחמד סבא ואולי עם הקשרים הטובים של עכו עם לוד יוכלו להתפשר על המחיר שלו שווה כל שקל .
את שלומי אדרי אין צורך להביא זה לא השחקן שיעשה לנו את ההבדל .
הייתי רוצה לראות בעמדת המגן הימני את יניב ציציאן שלפי הידוע לי ציון ויצמן רוצה אותו כבר מספר שנים בעכו .
הצעה אישית שלי השנה צריך לעשות החתמות בטוחות לא החתמות כמו יוגין סאני וכל החבורה המצחיקה שבנתיים שוחררה מהקבוצה וטוב עשו ששיחררו .
אני יודע שישנה בעיה בקשר לאדק שבעכו עקב ההתנהגות של אדק במהלך של סיום העונה ובמהלך העונה שהתנהג בצורה דוחה ומגעילה אולי בעזרת הסטה של סאני ויוגין שהיה מחובר להם ולא פעם ולא פעמיים שיחק אותה פצוע ולא רצה לשחק כמו שהוא יודע והוא יודע ולא פעם ולא פעמיים אמר ליו"ר הקבוצה שהוא מחכה לרגע שתסתיים העונה כי הוא רוצה לעזוב בתחילת הפגרה חתם על זיכרון דברים עם אחי נצרת והיה בדרך אליה אבל פתאום עשה תפנית של 360 מעלות וחזר לעכו לי לא ידוע הסיבה ואמר אני רוצה לכבד את החוזה בעכו ולהשאר בקבוצה והוא נתקע לעכו כמו עצם בגרון שבגלל זה עכו לא יכולה להחתים זר נוסף בעמדת החלוץ כפי שמעונין ירון עכשיו לעכו נוצרה בעיה שסימנטוב ואדק משחקים באותה משבצת ונראה אך זה יעבוד כי לפי מה שכולם יודעים בעכו וגם אנחנו האוהדים אדק חוץ ממשבצת אחת לא יכול לשחק באף משבצת כי בתפקיד אחר הוא הולך לאיבוד נראה מה יעשו ראשי הקבוצה והצוות המקצועי בענין.
לפי דעתי צריך ללחוץ על מכבי חיפה בענין תומר חמד ולהפעיל מכבש כדי שיעבור לעכו כי איתו עכו תעשה צעד ענק לעבר המטרה שהיא אך ורק ליגת העל ובשביל ליגת ההעל השנה צריכים ספסל לא של ילדים חוזרים מקבוצות מליגה א וליגה ארצית צריכים כלים רציניים יותר שיקומו מהספסל ויגרמו לקבוצה להראות ללא שינוי מההרכב הראשון ואפילו טובים יותר אז שתהיה לנו עונה טובה פוריה ומוצלחת לנו האוהדים לראשי הקבוצה לשחקני הקבוצה ולצוות המאמנים בהצלחה לכולם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: טוב אחרי כל כך הרבה בקשות החלטתי לכתוב
הודעהפורסם: 07 יולי 2008, 00:19 
עכונט כדרך חיים

ברוך שובך סמי :wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 יולי 2008, 01:14 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מסכים
חייבים להפטר מאדק
וילנר על הפנים
אופיר חיים אופציה מצויינת
ותומר חמד אופציה גם מצויינת חלוץ מצוין

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 יולי 2008, 19:04 
עכונט כדרך חיים

אנחנו לא צריכים להכשיר שחקנים צעירים שאחר כך מי שיקטפו את הפירות יהיו הקבוצות שלהם לא חסר שחקנים בליגת העל שעם הצעה כספית טובה בתוספת מענק עליה הם יבואו לעכו על ארבע חוץ מזה עכו התפרסמה בדבר הכי טוב שיכול להיות לקבוצת כדורגל וזה מוסר התשלומים הגבוהה שיש בקבוצה הודות ליו"ר עכו ציון ויצמן שהיו תקופות שנתן גם לפני המועד החוקי אין היום דברים כאלה כמעט באף קבוצה בארץ ואת זה כולם יודעים אז אם תייר וברקאי שחקני ליגת העל לגיטימים החליטו להגיע לעכו זה עקב מוסר התשלומים הגבוהה שלא היה להם באף קבוצה בה שיחקו תשאלו אותם ותראו מה אני אומר .עכו חייבת חלוץ ואפילו 2 את זה יודע ירון ציון וכל המערכת בעכו ובסוף יהיו לנו אותם חלוצים שאנחנו מצפים רק חבל שאותם חלוצים עדין לא היגיעו ויש משא ומתן עם כמה חלוצים טובים אז סובלנות היא מילת ההמפתח .ברגע שיהיה חלוץ סגור כולם ידעו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 יולי 2008, 19:16 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

סמי נו אז מה עם חלוץ תגיד לי אין משהו נורמלי באופק? אמרו אולי השבוע

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי