|
ערן, אני עוקב אחר הודעותיך מזה זמן מה ובהתחלה אף התיחסתי אליהן ברצינות רבה, אך לאחר זמן מה היתחוור לי לאכזבתי הרבה, כי בהודעותיך "אין חדש תחת השמש", אתה חוזר על דבריך כמנטרה שחוקה כשכל רצונך הוא להגיע להכרה בציבור,תוך רמיסה ודריסה ברוטאלית ופרובוקטיבית של העיר ושל הנהלת העירייה. כתבתי לך כבר קודם כנקודה למחשבה כי בפעילותך כפי שהיא מתבצעת כיום הינך "שופך את התינוק עם המים", אך אתה בוחר להתעלם ולהמשיך בפרובוקציה הזולה הזו, על אף שאינך מוצא שותפים לדרכך זו. אתן לך מ"ס דוגמאות:1) ביקשת לארגן סיור פרובוקטיבי ברחובות העיר וקיווית להענות רבה. כתוב לנו בבקשה כמה אנשים היגיעו לסיור? ומסור לנו את שמותיהם ומ"ס הטלפון שלהם. 2)מכל הרעש הגדול שעשית טרום הסיור, הבאת כמות תמונות מועטה, וכולן מאותו רחוב בעיר, רק מזווית אחרת. מה זה אם לא גניבת דעת?. 3)העלית היום באתר תמונה מרחוב בן עמי שקיבלת לפי דבריך מאלמוני, אנא כתוב לנו מיהו, ואת הטלפון שלו ,וכיצד היגיע דווקא אליך?(אלא אם זה אתה שרודף אחר כל פסולת מושלכת בעיר). 4)האם נראה לך הגיוני לדרוש כי מייד עם הימצא דבר ליכלוך ברחוב יגיעו עובדי העירייה למקום לנקות? אם כן אזי אינך ריאלי לחלוטין. 5)אם היית יוצא מעט מדלת אמותיך, ומסתובב בערים אחרות בסביבה, או בכלל ,היית מגלה להפתעתך גם שם ישנם מקומות בהם נערמת אשפה ומקומות מוזנחים הדורשים שיקום. אך שם דברים מסוג זה נתפסים כסבירים מאחר וערן שכטר יש רק בעכו. 6)אם טובת העיר לנגד עיניך ולא פרובוקציה זולה, בכל פעם שהינך ניתקל בסוג של מפגע כלשהו, התקשר למוקד העירייה, או למחלקה הרלוונטית ותן להם צ'אנס אמיתי לטפל בזה. אם תחליט שלא לעשות כן אדע כי צדקתי באבחנתי וכי הינך מונע משיקולים זרים. 7)לפי תגובותיך והודעותיך אתה מנסה לצייר את עצמך כמשיח על סוס הלבן, דע לך ערן כשמתבגרים החיים הרבה יותר מסובכים וקשים, לכן זה שאתה עדיין חושב בסיסמאות ,ועולה על בריקדות נגד העירייה מתאים לגילך הצעיר, בטוחני שאם תשמור לעצמך את ההודעות שכתבת היום ותקרא אותן בעוד 20 שנה, תתקשה שלא לגחך על עצמך . לסיכום : הינך עושה רושם של בחור אינטילגנט ונבון, לכן אני מייעץ לך כאדם בעל ניסיון בחיים, אמץ את הגישה החיובית בחיים, והם יראו לך הרבה יותר יפים. הדבר הקל ביותר הוא להיות שלילי ולתקוף, אך החוכמה היא ,לחלום,ליזום, ולבצע.
|
|