חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 23:08

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבטחות לחוד ביצוע לחוד
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2005, 19:57 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ביום שלישי האחרון הייתי בבנין העיריה ראיתי את חברת המועצה לצערי שכחתי את שמה יש רק אחת כמה שאני יודע היתלוננתי בפניה על מפגע וליכלוך בכניסה למקלט .היא כששמעה שמדובר במקלט אמרה לי להיתקשר ל 106 לרשום תלונה אך אמרתי לה למה טלפון בואי ניגש וכך היה .תלונתי נרשמה ונאמר לי במוקד שתוך יום יומיים יגיעו לטפל ומה גם שהיתלוננתי על כך שלא מנקים את השכונה ונאמר שגם בזה יטפלו.
אך ככה לצערי איני יודע להעביר את התמונות שצילמתי אז ביקשתי מאילן שיעזור לי בזה ונקווה שבקרוב תיראו אתם בעצמכם את אוזלת ידו של מנכ"ל העיריה שיושב באולימפוס ומגרד אני לא יודע את מה והעיר מטונפת .
11 ימים מנקה(במעקב יום יומי שלי ושל עוד שכנים בשכונה) כביש לא עבר בשכונה .קבלן שעבד לפני מספר חודשים החליף צנרת ויצר מקפצות לרכבים "דמפרים" בכלל לא דאג לניקוז ..הכל בתמונות
אני מבקש מישראל בן עזרא ליעץ לראש העיר לא רק בעינין כניסות לעיר אלה בעיניין השכונות ואני עלק גר בשכונת יוקרה קוטג'ים בנוה אלון. מסכן יגאל אלון בטח מתהפך בקברו שכך יש שכונה על שמו.

חבל שאיני יודע להעביר תמונות לפורום

עזרא[/img]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה