חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 10:10

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תודה לאבו סובחי ,תודה לראשון לציון , תודה לאוהדים.....
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 19:34 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב לכולםםםםםםםםםםםם................
אני רוצה להתחיל דווקא מהסוף בו אני מוצא את עצמי בוכה כמו ילד קטן .. (לזה עוד נגיע )
אז ככה עונה הבאה מחזור אחרון עכו נגד לוד , עכו חייבת לנצח ולוד תיקו כדי להישאר בליגה..מה עושים? רק אלוהים יודע ולכו תדעו לאיזה סיטואציה נגיע .. ויכולנו לא להגיע למצב הזה שנישאר חייבים אם היינו מנצחים ברמת גן . ..
עברנו את אחת העונות הגרועות של הפועל עכו .. רוצה להודות לראשון לציון שמאמצע העונה התחילו להפסיד ולהפסיד ולהפסיד וגרמו לנו שיהיה לנו אויר , תודה לאבו סובחי שנתן הוראה ללוד להילחם בשביל ציון ויצמן שהסכים למשחק חוזר למרות שלוד שיתפו 3 שחקנים מורחקים כל זה שלוד לא תחטוף עונש רציני . תודה לינון ברדה שידע לדחוק את הכדור בדקה הנכונה (86), תודה לקוליק מאמן לוד שראה שבלם לוד וולק לא מתאמץ והוציא אותו בדקה 36 .
ועכשיו אני רוצה לחזור לסיום המשחק מול אחי נצרת ..כן חברים היה מאוד מרגש לא מרגש שעכו ניצחו זה היה ברור עוד לפני המשחק כשראיתי עם איזה הרכב עולים אחי נצרת .. פשוט היה מרגש לראות את האוהדים כל כך שמחים מאושר ודמעות בעיניים של כולם .. את ציון ויצמן עם עיניים אדומות וחיוור כסיד , היה מרגש לראות את איציק ברבי מגיע מביתו יחד עם הבן שלו עם החולצה של עכו לא תרד כולו נרגש ורצה להראות לבן שלו כמה הוא שמח .
לכל אלה שלא היו במגרש אספר כי מה שראינו מחוץ למגרש ראינו בתוך המגרש במשך כל העונה . אגאבור וסאני עומדים בחוץ מחכים לאדק שיסיים להתקלח ואז הולכים איתו לכיוון היציאה עם פנים כאילו ירדנו ליגה . שציון ראה שהם הולכים הוא קרא להם לחזור והם בפרצוף מבאס חזרו למספר דקות ושוב נעלמו מהמגרש ולא ראינו אותם יותר ..ואני מאוד מקווה לא לראות את כל השלושה יותר .
ולמרות שאני כל כך שמח ואני כבר כותב, רוצה לסכם את העונה הזו כאחת הגרועות שהפועל עכו ידעה ..ואני עברתי הרבה שנים עם עונות טובות ופחות טובות אבל כמו העונה הזו לא זכור לי .
כולם נכשלו השנה ,המאמנים, ההנהלה ,שחקני הבית ,שחקני הרכש .
מצדיע לאוהדים שהגיעו לעודד למרות תצוגות הכדורגל העלובות , למרות חוסר מגרש ביתי , לאותם אוהדים שרובם לא מכירים כגון צביקה שמתגורר במרכז ונהג להגיע לכל משחק חוץ .
אני יודע שציון ויצמן יודע שהוא נכשל העונה , אבל לזכותו יש לציין שתמיד דאג לאוהדים ותמיד דאג שכל האוהדים לא ישלמו במשחקי הבית וגם במשחקי חוץ . אני בטוח שציון לא יחזור על הטעויות שלו כי גם הוא לא האמין עם רשימת שחקנים כמו שהיה להפועל עכו הוא היה עם רגל וחצי בליגה הארצית .
ושוב אני רוצה לחזור לסיום המשחק בו מצאתי את עצמי בוכה .. הסתכלתי על האוהדים הצעירים וראיתי כמה הם שמחים ואז עבר לי בעיניים 40 שנה בו אני חי את הפועל עכו (מגיל 6 ) ראיתי מול העיניים את האוהד נפוליאון זל ,,ראיתי בעיניים את צרלי אדרי זל ,, ראיתי את שלום ועקנין ציון אסאייג את המאירי ,את נביל ,את שלום אסאייג את גינה ,בן שבת, בקיצור ראיתי הרכבים בעיניים של עשרות שנים .
אז העונה הזו היתה בשבילי הסטוריה ואני מקווה שבעונה הבאה נצא לדרך חדשה עם ציון ויצמן ההנהלה המאמן וכל השחקנים שיהיו בקאדר של הפועל עכו .........
להתראות לכולם ונתראה בארוע של סמי ביום שני ..והארוע הגיע בדיוק בזמן .פשוט שמחה כפולה ....
מאחל לכולם אחלה פגרה ,תישמרו על עצמכם .. תמשיכו לחייך ..תיסתכלו לשמיים תניפו ידים למעלה ותצעקו ..היידה בים היידה בום היידה הפועל עכו...............

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: