חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 00:30

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איפה כל העכברים שנכנסו בחזרה לחורים
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 10:58 
עכונט כדרך חיים

שבת שלום לכולם אך איזה שמחה בלב היתה לי אתמול שהכריזו שהמשחק בריאשון הסתיים בתוצאה הכי מגניבה שיכולה להיות לאוהדי שחקני והנהלת עכו התיקו 1-1 בין ריאשון לבני לוד איפה כל העכברים שליכלכו עלי ועל ציון ויצמן בכל העונה וטענו שסמי אשם וציון אשם ושציון ילך הבית איפה אתם שפנים מכוערים שכל כך רציתם בכישלון עכואי שירדן ליגה אבל יש אלוהים ועכו נשארה בליגה ברוך השם .
איזה שבוע קשה עבר עלי אבל הסתיים בשמחה גדולה שבוע הבא אני חוגג לביתי בת מצווה והמחשבות שרצו לי בראש חלילה ועכו תרד ליגה מצב הרוח יהיה על הפנים ואם עכו תעשה את הבלתי יאומן למרות שאני היחידי שאמרתי שעכו תשאר אם זה לירון אם זה לשחקנים ואם זה לציון ויצמן שחלקם אפילו לא האמין שזה יקרה ולמי שזכור שבוא שעבר אחרי המשחק נגד הפועל רמת גן אמרתי אני יודע שלכולם כואב אבל אל דאגה עכו תשאר בליגה וככה זה היה .
לילה לפני המשחק עליתי למיטה לישון בסביבות ההשעה 3 לפנות בוקר ולא יכולתי לעצום עין עד הבוקר מהמתח שהייתי שרויי בו אבל סוף טוב הכל טוב .
אני רוצה מכאן להודות לירון הוכנבויים באמת אני מוריד בפניו את הכובע הבחור היחיד שלא פחד להגיע לאמן את עכו כשהיא היתה שקועה עמוק עמוק בצלחת התחתית וחזר ואמר וגם קיים עכו לא תרד ליגה עכו תשאר וככה זה היה כמאמן הוא לקח סיכון ענק כשאם חלילה עכו היתה יורדת ליגה היו רושמים את הירידה עליו ובמצב כזה היה עלול לגמור לעצמו את קריירת האימון לפי דעתי אבל ירון לא פחד ונכנס לאתגר הגדול הזה שנקרא להשאיר את עכו בליגה הלאומית והוא הצליח כל הכבוד ירון.
לאחד והיחיד ציון ויצמן שעשה הכל וזה אומר הכל על מנת שעכו תשאר בליגה והצליח בגדול למרות כל המלעיזים והמקטרגים וכל אלו שחיכו בפינה עכו נשארה בליגה כל הכבוד.
מכאן אני קורא לראש עירית עכו מר שמעון לנקרי שמאז שנכנס לתפקיד הבטיח איצטדיון לתפארת וכרגע אין שום תזוזה בנושא אבל יש לציין את הטיפולים הנקודתיים שמר לנקרי עושה אבל אנחנו אוהדי עכו שחקניה והצוות המיקצועי רוצים לראות את האור בקצה המנהרה אני מקווה שאחרי שעכו הבטיחו את ההשארות בליגה יתחילוט הטרקטורים שוב לפעול להקמת מגרש ראוי לעיר כמו עכו.
לכם אוהדי עכו למרות שרובכם היו פסימים חלק הקטן היה אופטימי שהקבוצה תשאר בליגה כל הכבוד לכם על התמכה מתחילת העונה נקווה ששנה הבאה תהיה לנו הרבה יותר טובה וכמו שחגגנו השארות כן נזכה לחגוג עליה שנה הבאה לליגת העל יאלההההההההההההההההההההההההההה עכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
לשחקנים שחלקם קיבלו קללות במהלך העונה מהאוהדים אתם אישית צריכים להבין את אותם אוהדים שקיללו מתיסכול של עונה שלמה אבל אני בטוח שאף אחד לא התכוון מהלב וזה נבע מרגעים קשים שכל אחד מבטא אותם בצורה שונה אז למי שנשאר ולמי שיעזוב אני מאחל שיהיה לו בהצלחה בשם כל אוהדי הפועל עכו בעונה הבאה שתהיה לו יותר מוצלחת מהעונה הזו.
יש מספר שחקנים שאני רוצה בכל זאת לציין הריאשון מי אם לא השוער דודו גורש על אחת העונות הנפלאות שלו על ההקרבה למען הקבוצה לאחר שקיבל הצעה מפתה מאוד מהדאבליסטים ביתר ירושלים לשמש כשוער שני לקאלה לחתום בביתרר ולקבל מאה אלף דולר לעונה כשאתה שוער מחליף החליט להשאר עם הלב בעכו ומי שזכתה בכך זו הפועל עכו .
אלון זיו הקפטן שעלה לשחק עם זריקות בגב למרות שסיכן את בריאותו כל הכבוד
יקיר שינה שעליו אני ממליץ בחום להחתים אותו לחוזה ארוך טווח שחקן נשמה בן אדם מדהים שאם עכו לא תשמור עליו עכו תפסיד גם שחקן ענק כל הכבוד יקיר
תומר תייר שחקן עם לב ונשמה מאז שהגיע לקבוצה ראיתי שחקן שנותן הכל מתאמץ ולוקח ללב כמו שחקן בית וההתפרצות שלו אחרי המשחק שהתבשרנו על ההשארות מוכיחה שאני לא טועה כל הכבוד תומר
אלכס לויט שנלחם ועשה הכל כדי שעכו תשאר בליגה למרות ההחמצות שלו כולנו יודעים את התרומה שאלכס נותן למען הקבוצה אני מאמין ששנה הבאה תהיה שנת הפריצה של אלכס כל הכבוד
איימן אבו סאלח שחקן אלמוני שהגיע לעכו וכולם ציחקקו ביציע מה עושה הבחור בחוד ההתקפה של עכו אבל איימן הוכיח לכולם עם לחימה מהלב והנשמה שכשרוצים יכולים הבחור אחראי ישיר להשארות של עכו בליגה עם הגולים המכריעים שלו במשחקים מסוימים וכשירון היגיע לעכו איימן הביא את עצמו ליידי ביטוי מאשר עם חיים לוי .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
עכשיו איציק תכין את המנגל אחרי הבת מצווה של הילדה שלי יום שני אנחנו באים לאכול על האש יאלההההההההההההההההה עכוווווווווווווווווווווווווווו יום שני יש שתי שמחות אחת הבת מצווה של הבת הקטנה שלי והשניה של ההשארות של עכו בליגה יאלהההההההההההההההההההההה עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יחיו הקנאים ויסבלו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: איפה כל העכברים שנכנסו בחזרה לחורים
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 11:12 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

מזל טוב :) :) :) :) :) :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 11:13 
עכונט כדרך חיים

סמי ..

אכן אני מסיר את הכובע בפניך ... כי גם שהתיאשתי ... המשכת להאמין ולהגיד לי שיהיה בסדר ..
אתמול בדקה ה - 85 התקשרתי אליך כדי לוודא שאכן עכו נשארים אחרי ההודעה של 1:1 בראשל"צ ....
ואתה מרוב שמחה ... נחנקת ולא הצלחת לענות לי ...
אז הדבר הראשון שעשיתי .. התנעתי את האוטו וירדתי לנהריה לחבק אותך !!!

גם אני חשבתי על הבת מצווה של הבת שלך ... וידעתי טוב מאד כמה תוצאות המשחקים ישפיעו על האוירה ..
התפללתי כמוך ... שלבת שלך שחוגגת פעם בחיים בת מצווה ... תיהיה בת מצווה שמחה ...

איני יודע .. ואף אחד לא יודע .. את שיקוליו של קב"ה שהוא מחליט על נסים ..
אך התוצאה ברורה ... קרא נס להפועל עכו !!! ...

אין ספק שהקב"ה לא מאכזב צדיקים ... ועל כך נודה לו כולנו !!!

אכן אני עומד בהבטחתי ... המנגל מוכן ... ובנוסף לבשרים שלי ... נוסיף את לבבות הקנאים ...

כי ...............

הפועל עכו לא תרד לעולם !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 13:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי, אף אחד לא נכנס לשום חור....לעכו פשוט מאוד יש מזל ולא היה מגיע לה להישאר ליגה אחרי עונה פשוט מגעילה ואני מקווה מאוד שהקבוצה שנה הבאה פשוט תהיה חזקה....תודה לירון שהשאיר אותנו....אסור שהוא יאמן שנה הבאה...לגבי לנקרי...הבחירות לא כל כך רחוקות....ויש מצב שהרבה אנשים לא יצביעו לכיוון שלו בגלל כמה וכמה הבטחות שלא קיים...ודבר נוסף מישהו יכול להגיד לי איך מ-50 מטר אפשר לכבוש? אפשר תיאור של השער?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 13:51 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

אני יסביר לך איך היה הגול ..
בערך ממחצית המגרש תומר תייר התנהל עם הכדור ובעט כדור חזק וגבוה ,השוער חשב שהכדור יצא ופשוט לא נגע בו וככה הכדור עבר מעל השוער ונכנס פנימה .
שער מדהים שלא רואים כל עונה !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 13:53 
סמל אישי של המשתמש

פשוט לא להאמין........אין מאושר ממני.

אורן חן אנחנו נסגור את החשבון,הפכת להיות שוטר......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 18:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

alikab כתב:
סמי, אף אחד לא נכנס לשום חור....לעכו פשוט מאוד יש מזל ולא היה מגיע לה להישאר ליגה אחרי עונה פשוט מגעילה ואני מקווה מאוד שהקבוצה שנה הבאה פשוט תהיה חזקה....תודה לירון שהשאיר אותנו....אסור שהוא יאמן שנה הבאה...לגבי לנקרי...הבחירות לא כל כך רחוקות....ויש מצב שהרבה אנשים לא יצביעו לכיוון שלו בגלל כמה וכמה הבטחות שלא קיים...ודבר נוסף מישהו יכול להגיד לי איך מ-50 מטר אפשר לכבוש? אפשר תיאור של השער?

תגיד מה אתה נורמלי אעלק אסור שהוא יאמן עונה הבאה..ירון הבנאדם שהכי אכפת לו מהקבוצה מאז שהוא בא הוא שיחק 6 משחקים : 3 ניצחונות, 2 הפסדים ותיקו = דבר שלא היה קורה בחיים עם חיים לוי..

ירון תודה לךךך כולם תומכים בך ואוהבים אותך ולדעתי אתה המאמן שהכי מתאים להפועל עכו !

קדימה הפועל עכו ליגת העללללללללל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 18:40 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

Alex Hleb כתב:
alikab כתב:

תגיד מה אתה נורמלי אעלק אסור שהוא יאמן עונה הבאה..ירון הבנאדם שהכי אכפת לו מהקבוצה מאז שהוא בא הוא שיחק 6 משחקים : 3 ניצחונות, 2 הפסדים ותיקו = דבר שלא היה קורה בחיים עם חיים לוי..

ירון תודה לךךך כולם תומכים בך ואוהבים אותך ולדעתי אתה המאמן שהכי מתאים להפועל עכו !

קדימה הפועל עכו ליגת העללללללללל

זאת הדעה שלי.....וגם של הרבה מאוהדי הקבוצה....שיטת המשחק שלו ..כשהיה פרשן הוא עשה את עצמו מאמן השנה....

ולכל הצבועים(אתם יודעים על מי אני מדבר) תחזרו לצבע שלכם...ירון שוב בא לעשות כסף על חשבון עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 21:02 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

כרגע הלב מדבר והשמחה על הנס שקרה פה לא מאפשרת לחשוב בהיגיון, אבל גם אני בדעה שאסור בתכלית האיסור להשאיר את הוכנבוים לעוד עונה. ירון נכשל בכל קבוצה שהוא הגיע אליה (גם השנה הוא נזקק לנס ע"מ להישאר) הכדורגל שלו מכוער והגנתי וכל קבוצה שהוא בנה לעלייה כשלה בגדול (אחי נצרת, עכו , בני טמרה......) אנחנו צריכים מאמן התקפי שיבנה את הקבוצה בדמותו ומאחר ולצערי חיים לוי כבר לא על הפרק (לא הוא בנה את הקבוצה , במידה והוא היה בונה אותה עכו היתה היום בליגת העל ) יש מאמן אחד בליגה שמוביל אתהקבוצות שלו להצלחות מידי שנה : אלי כהן
נקווה שקברניטי הקבוצה ייקחו את הבחירה הכי טובה להפועל עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 מאי 2008, 21:51 
עכונט כדרך חיים

בקשר לירון, גם לדעתי יש מאמנים טובים ממנו בהרבה אבל לא נראה לי שנעסוק בזה בחירת המאמן יותר מדי. ציון אוהב מאד את ירון הוכנבוים ומבחינתו רצה להביא אותו לעכו עוד בתחילת העונה, אבל הוא לא ידע איך האוהדים יקבלו את זה אז לאחר מו"מ עם כמה מאמנים הוחלט לבסוף להחתים את לחמן.. לאחר שזה ביקש להתפטר החל לחץ האוהדים על ציון וכן לחץ ממספר שחקנים וותיקים בקבוצה שדרשו את חיים לוי, ציון שאז ראה שמצבינו בתחתית אינו קריטי החליט להחזיר את חיים לוי למועדון, אז עוד היו מספיק נקודות בקופה, התוצאות בהתחלה כפי שכולנו יודעים היו מצויינות אבל מאז הפגרה החלה ההתרסקות.. יותר ויותר מחזורים עברו ודברים לא השתנו, לוי פוטר ובשעת האמת הקריטית באמת ציון בחר בלי היסוס בירון הוכנבוים, הוא אמנם לא חתום כרגע על חוזה לעונה הבאה אבל בע"פ העניינים כבר סוכמו וירון שהשאיר את הקבוצה בליגה יאמן גם בעונה כפי שהובטח לו, לאחר שהצליח לעמוד במטרה הלא פשוטה בכלל.

באשר לדיעה אישית שלי עליו, אני חושב שאחד היתרונות שלו(וגם בזה יש איזשהו חיסרון) שהוא יותר "מתאמץ" במשחקים שבהם אין דרך חזרה.. ראינו את זה בבירור בקדנציה הקודמת, את גביע הטוטו לקחנו תודות לניהול משחקים טקטיים ומחושבים מצידו, על ההצלחה בגביע המדינה אין בכלל מה לדבר.. הצלחה מסחררת.. רק שער בדקה ה93 וחצי ועוד אחד בדקה החמישית של ההארכה מנעו מאיתנו לעלות לחצי הגמר, ובקיצור במשחקי הגביע ראינו שיטת משחק שונה לגמרי, בניגוד לליגה שם ראינו רק כדורים ארוכים ושיטת "בעט ורוץ". בגביעים ירון השתולל על הקווים ובליגה ישב לו בנחת על כסאו... בנתיים כפי שכבר נאמר לא ראינו אותו מצליח לבנות קבוצה לעלייה, למרות שבעכו דאז קיבל את כל התנאים ושחקנים מצויינים לעשות זאת. ייתכן ולעלייה הוא לא מספיק מוכשר עדיין.. אבל מי יודע..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 02:01 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רועי...שכחת דבר אחד נוסף אם כבר מדברים...4-0 על מכבי ת"א בגביע...בבלומפיד...אם עכו רוצה לעלות לליגת העל(שהסיכוי הוא כל כך נמוך שנה הבאה בגלל הרצליה,חיפה,ב"ש,י-ם)היא צריכה מאמן תותח...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 07:46 
עכונט כדרך חיים

נכון.. כבר אמרתי.. לדעתי ירון לא מתאים לאמן קבוצות שרוצות לעלות לליגת העל! זה יהיה אדיר אם תוך עונה ו-6 מחזורים הוא יצליח גם להעלות אותנו ליגה אחרי שהצליח בשיניים להשאיר אותנו. על כל מקרה לא צריך לדון על זה יותר מדי כי רק אם יקרה משהו באמת בלתי צפוי הוא לא ימשיך. בקשר לעלייה אני כרגע בונה יותר על השיטה של לוזון שאם יצליח להגדיל את הליגה הסיכוי לעלייה יהיה גדול יותר. ובקשר ליורדות, החלשה מכל קבוצות התחתית של ליגת העלאק היא הרצליה..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2008, 08:54 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לסמי ולדני האוהדים השרופים מזל טוב .
בעצם למה מזל טוב ?כי אתם כל כך מפוחדים כך שהמזל הטוב שיחק הפעם לידכם.
אומנם איני נמצא ברזי הכדורגל אבל עלי לומר לכם דבר מה.
שחקנים שמשחקים ללא נשמה לא יכולים להיקרא שחקנים .
שחקנים שמסתובבים עם תואר שחקן אינם שחקני נשמה אם לא עושים את עבודתם כיאות .
אתם האוהדים השרופים והמזוהים עם הכדורגל העכואי חייבים להסביר לשחקנים שהפעם אלילת המזל השאירה אותם בליגה לא כי הם היו טובים כי אם בגלל שאחרים בקבוצות אחרות נפלו ומשחק הנקודות הוא שהשאיר אותם בליגה.
חייבים להסביר לשחקנים שכרגע הם צריכים להרגיש כאילו ירדו ליגה ואין להם מה לחגוג .הם צריכים להבין שישארות בליגה זה בזכות עצמם ולא על חשבון טעויות טכניות של אחרים .

אני יודע מדרך החיים מי שלא טוב מעיפים אותו .נקודה.

סמי ודני אתם חייבים להיות במעקב של לחץ דם מול הרופאים שחלילה יכול להיות מצב שבגלל הקבוצה עוד יקרא משהו לא טוב.

תסבירו לשחקנים שאסור להם לחלק חתימות לילדי עכו כי אין מה ללמוד מהם מהלוזרים.

ציון ויצמן בקשיחותיך לא הצלחת עם הקבוצה אולי תשנה גישה אחרת ?אולי הם רוצים מנהל סופר קשוח ?
שמור על עצמך .
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה