שבת שלום לכולם אך איזה שמחה בלב היתה לי אתמול שהכריזו שהמשחק בריאשון הסתיים בתוצאה הכי מגניבה שיכולה להיות לאוהדי שחקני והנהלת עכו התיקו 1-1 בין ריאשון לבני לוד איפה כל העכברים שליכלכו עלי ועל ציון ויצמן בכל העונה וטענו שסמי אשם וציון אשם ושציון ילך הבית איפה אתם שפנים מכוערים שכל כך רציתם בכישלון עכואי שירדן ליגה אבל יש אלוהים ועכו נשארה בליגה ברוך השם .
איזה שבוע קשה עבר עלי אבל הסתיים בשמחה גדולה שבוע הבא אני חוגג לביתי בת מצווה והמחשבות שרצו לי בראש חלילה ועכו תרד ליגה מצב הרוח יהיה על הפנים ואם עכו תעשה את הבלתי יאומן למרות שאני היחידי שאמרתי שעכו תשאר אם זה לירון אם זה לשחקנים ואם זה לציון ויצמן שחלקם אפילו לא האמין שזה יקרה ולמי שזכור שבוא שעבר אחרי המשחק נגד הפועל רמת גן אמרתי אני יודע שלכולם כואב אבל אל דאגה עכו תשאר בליגה וככה זה היה .
לילה לפני המשחק עליתי למיטה לישון בסביבות ההשעה 3 לפנות בוקר ולא יכולתי לעצום עין עד הבוקר מהמתח שהייתי שרויי בו אבל סוף טוב הכל טוב .
אני רוצה מכאן להודות לירון הוכנבויים באמת אני מוריד בפניו את הכובע הבחור היחיד שלא פחד להגיע לאמן את עכו כשהיא היתה שקועה עמוק עמוק בצלחת התחתית וחזר ואמר וגם קיים עכו לא תרד ליגה עכו תשאר וככה זה היה כמאמן הוא לקח סיכון ענק כשאם חלילה עכו היתה יורדת ליגה היו רושמים את הירידה עליו ובמצב כזה היה עלול לגמור לעצמו את קריירת האימון לפי דעתי אבל ירון לא פחד ונכנס לאתגר הגדול הזה שנקרא להשאיר את עכו בליגה הלאומית והוא הצליח כל הכבוד ירון.
לאחד והיחיד ציון ויצמן שעשה הכל וזה אומר הכל על מנת שעכו תשאר בליגה והצליח בגדול למרות כל המלעיזים והמקטרגים וכל אלו שחיכו בפינה עכו נשארה בליגה כל הכבוד.
מכאן אני קורא לראש עירית עכו מר שמעון לנקרי שמאז שנכנס לתפקיד הבטיח איצטדיון לתפארת וכרגע אין שום תזוזה בנושא אבל יש לציין את הטיפולים הנקודתיים שמר לנקרי עושה אבל אנחנו אוהדי עכו שחקניה והצוות המיקצועי רוצים לראות את האור בקצה המנהרה אני מקווה שאחרי שעכו הבטיחו את ההשארות בליגה יתחילוט הטרקטורים שוב לפעול להקמת מגרש ראוי לעיר כמו עכו.
לכם אוהדי עכו למרות שרובכם היו פסימים חלק הקטן היה אופטימי שהקבוצה תשאר בליגה כל הכבוד לכם על התמכה מתחילת העונה נקווה ששנה הבאה תהיה לנו הרבה יותר טובה וכמו שחגגנו השארות כן נזכה לחגוג עליה שנה הבאה לליגת העל יאלההההההההההההההההההההההההההה עכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
לשחקנים שחלקם קיבלו קללות במהלך העונה מהאוהדים אתם אישית צריכים להבין את אותם אוהדים שקיללו מתיסכול של עונה שלמה אבל אני בטוח שאף אחד לא התכוון מהלב וזה נבע מרגעים קשים שכל אחד מבטא אותם בצורה שונה אז למי שנשאר ולמי שיעזוב אני מאחל שיהיה לו בהצלחה בשם כל אוהדי הפועל עכו בעונה הבאה שתהיה לו יותר מוצלחת מהעונה הזו.
יש מספר שחקנים שאני רוצה בכל זאת לציין הריאשון מי אם לא השוער דודו גורש על אחת העונות הנפלאות שלו על ההקרבה למען הקבוצה לאחר שקיבל הצעה מפתה מאוד מהדאבליסטים ביתר ירושלים לשמש כשוער שני לקאלה לחתום בביתרר ולקבל מאה אלף דולר לעונה כשאתה שוער מחליף החליט להשאר עם הלב בעכו ומי שזכתה בכך זו הפועל עכו .
אלון זיו הקפטן שעלה לשחק עם זריקות בגב למרות שסיכן את בריאותו כל הכבוד
יקיר שינה שעליו אני ממליץ בחום להחתים אותו לחוזה ארוך טווח שחקן נשמה בן אדם מדהים שאם עכו לא תשמור עליו עכו תפסיד גם שחקן ענק כל הכבוד יקיר
תומר תייר שחקן עם לב ונשמה מאז שהגיע לקבוצה ראיתי שחקן שנותן הכל מתאמץ ולוקח ללב כמו שחקן בית וההתפרצות שלו אחרי המשחק שהתבשרנו על ההשארות מוכיחה שאני לא טועה כל הכבוד תומר
אלכס לויט שנלחם ועשה הכל כדי שעכו תשאר בליגה למרות ההחמצות שלו כולנו יודעים את התרומה שאלכס נותן למען הקבוצה אני מאמין ששנה הבאה תהיה שנת הפריצה של אלכס כל הכבוד
איימן אבו סאלח שחקן אלמוני שהגיע לעכו וכולם ציחקקו ביציע מה עושה הבחור בחוד ההתקפה של עכו אבל איימן הוכיח לכולם עם לחימה מהלב והנשמה שכשרוצים יכולים הבחור אחראי ישיר להשארות של עכו בליגה עם הגולים המכריעים שלו במשחקים מסוימים וכשירון היגיע לעכו איימן הביא את עצמו ליידי ביטוי מאשר עם חיים לוי .
עכשיו איציק תכין את המנגל אחרי הבת מצווה של הילדה שלי יום שני אנחנו באים לאכול על האש יאלההההההההההההההההה עכוווווווווווווווווווווווווווו יום שני יש שתי שמחות אחת הבת מצווה של הבת הקטנה שלי והשניה של ההשארות של עכו בליגה יאלהההההההההההההההההההההה עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יחיו הקנאים ויסבלו