חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:38

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דודו גורש: סוף סוף נושמים אוויר נקי מעל הקו האדום.
הודעהפורסם: 25 אפריל 2008, 19:19 
עכונט כדרך חיים

גורש: סוף סוף נושמים אוויר נקי מעל הקו האדום

בעכו השמחה היתה גדולה לאחר ה-0:2 על הפועל פ"ת.

מאת דורון בן דור אתר ONE

בהפועל עכו היתה התפרצות שמחה גדולה לאחר סיום המשחק מול הפועל פ"ת, בו ניצחה הקבוצה 0:2 ועלתה אחרי תקופה ארוכה מעל הקו האדום.

שוער הקבוצה, דודו גורש: "אני שמח שבדקות שהיו צריכים אותי ידעתי לקחת את הכדורים, אני שמח סוף סוף לנשום אוויר נקי מעל הקו האדום. היה מגיע לנו לנצח".

המאמן ירון הוכנבוים יכול לרשום לעצמו 100 אחוזי הצלחה מהרגע שנכנס לתפקיד: "אני מקווה מאוד שלשני הניצחונות האחרונים תהיה המשכיות".

"יש עוד 4 מחזורים וכל משחק הוא גמר גביע המדינה בשבילנו", המשיך הוכנבוים, "הנחישות של השחקנים וההרחקה של פטי נימבה תרמו לנו, ואנחנו עם הפנים קדימה למשחק מול הכח".

תומר תייר: "כל מי שראה את המשחק לא יכל לדעת מי במקום השני ומי במקום הלפני האחרון. קרענו את התחת וניצחנו בצדק".

"היינו במצב קשה ואנחנו עדיין במצב כזה", אמר הקפטן אלון זיו, "אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היינו מעל לקו האדום, אני מרגיש שחזרנו לחיים.

מהעבר השני היתה אכזבה גדולה בקרב שחקני ואוהדי פ"ת, שחלקם קראו למאמן אלי מחפוד להתפטר. מחפוד אמר ל-ONE: "אנחנו לא מדברים על זעזועים. יש עוד 4 מחזורים ואנחנו צריכים לדעת לתקן. ההרחקה של נימבה היתה מאוד משמעותית עבורנו, אבל גם עם 10 שחקנים יכלנו לנצח".

החלוץ פטי נימבה שהורחק יירשם בדו"ח השופט כמי שאמר לעבר הקוון: "הקוון ערבי". נימבה שהיה נסער אחרי שהורחק בגלל תנועה מגונה לעבר אוהדי עכו שקיללו אותו אמר: "בישראל לא יודעים לתת כבוד לשחקנים, הקהל כל הזמן משתמש כל הזמן בהערות גזעניות, ואם לא ישנו את החינוך והמנטליות, הכדורגל כאן לא יגיע לרמות שאתם רוצים".

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: דודו גורש: סוף סוף נושמים אוויר נקי מעל הקו האדום.
הודעהפורסם: 26 אפריל 2008, 01:02 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

נימבה מדבר על כבוד חחחחחחחחחחח חתיכת נוכל מכר את עכו לקרית שמונה עם לא עכו מי היה יודע מי זה פטי נימבה מקסימום היה עובד באיזה אתר בנייה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: