|
גורש: סוף סוף נושמים אוויר נקי מעל הקו האדום
בעכו השמחה היתה גדולה לאחר ה-0:2 על הפועל פ"ת.
מאת דורון בן דור אתר ONE
בהפועל עכו היתה התפרצות שמחה גדולה לאחר סיום המשחק מול הפועל פ"ת, בו ניצחה הקבוצה 0:2 ועלתה אחרי תקופה ארוכה מעל הקו האדום.
שוער הקבוצה, דודו גורש: "אני שמח שבדקות שהיו צריכים אותי ידעתי לקחת את הכדורים, אני שמח סוף סוף לנשום אוויר נקי מעל הקו האדום. היה מגיע לנו לנצח".
המאמן ירון הוכנבוים יכול לרשום לעצמו 100 אחוזי הצלחה מהרגע שנכנס לתפקיד: "אני מקווה מאוד שלשני הניצחונות האחרונים תהיה המשכיות".
"יש עוד 4 מחזורים וכל משחק הוא גמר גביע המדינה בשבילנו", המשיך הוכנבוים, "הנחישות של השחקנים וההרחקה של פטי נימבה תרמו לנו, ואנחנו עם הפנים קדימה למשחק מול הכח".
תומר תייר: "כל מי שראה את המשחק לא יכל לדעת מי במקום השני ומי במקום הלפני האחרון. קרענו את התחת וניצחנו בצדק".
"היינו במצב קשה ואנחנו עדיין במצב כזה", אמר הקפטן אלון זיו, "אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היינו מעל לקו האדום, אני מרגיש שחזרנו לחיים.
מהעבר השני היתה אכזבה גדולה בקרב שחקני ואוהדי פ"ת, שחלקם קראו למאמן אלי מחפוד להתפטר. מחפוד אמר ל-ONE: "אנחנו לא מדברים על זעזועים. יש עוד 4 מחזורים ואנחנו צריכים לדעת לתקן. ההרחקה של נימבה היתה מאוד משמעותית עבורנו, אבל גם עם 10 שחקנים יכלנו לנצח".
החלוץ פטי נימבה שהורחק יירשם בדו"ח השופט כמי שאמר לעבר הקוון: "הקוון ערבי". נימבה שהיה נסער אחרי שהורחק בגלל תנועה מגונה לעבר אוהדי עכו שקיללו אותו אמר: "בישראל לא יודעים לתת כבוד לשחקנים, הקהל כל הזמן משתמש כל הזמן בהערות גזעניות, ואם לא ישנו את החינוך והמנטליות, הכדורגל כאן לא יגיע לרמות שאתם רוצים".
_________________ רועי אוזן 050-9811150
|