|
חחחח פארק יוקם בעכו ?......... כמו שראש העיר אמר שהטרקטורים יתחילו לעבוד בחודש מרץ הקרוב שזה כבר החודש הזה ולידיעתך מר שמעון לנקרי עכשיו אנחנו ב-12.3.2008 ההבטחות למגרש הכדורגל הם כבר שנתיים וחצי אם לא יותר מאז אנחנו נודדים לנהריה לראות את קבוצתינו האהובה הפועל עכו שנמצאת בסכנה השנה יותר מאיי פעם וזה בגלל חוסר מגרש ביתי שגורם להמון אוהדים להדיר את רגליהם ממשחקי הפועל עכו אם זה בגלל שאותם אוהדים שומרי שבת ואם זה בגלל מצבם הכלכלי שלא מאפשר להם לבזבז נסיעות למשחקי עכו וכאלו אני מכיר המון תאמינו לי . חלקם אני מתנדב כל משחק לקחת ברכבי הפרטי ללא תשלום לנהריה . ברגע שאני אראה את העבודות במגרש הדרומי מתחילות לרקום עור וגידים תאמינו לי אני הראשון שיפרגן לראש העיר כמו שביום שעלה לראשות העיר וראש העיר הקים אותנו לעכו חדשה ונקיה שהעלה מכסחות דשא וגננים ועובדי ניקיון באור יום והחל לנקות את העיר .מר שמעון לנקרי ראש העיר שגם בחרתי בו לקדנציה ראשונה לראשות העיר קיבל מייל באותה שניה שהחלו עבודות הגיזום והניקיון בשכונתי הקודמת רחוב ירושלים ובכל העיר מייל ברכות מכאן עד להודעה חדשה ככה גם ללא אינטרס אישי יקבל ראש העיר מר שמעון לנקרי מייל ברגע שאני אראה שבאמת בלי סיפורים והבטחות מתחילים להזיז עניינים במגרש אז אני אפרגן גם בצורה הכי טובה אבל לי ולעוד רבים מה שחשוב ומענין זה כרגע מגרש כדורגל ראוי בעיר לקבוצתנו האהובה הפועל עכו מה לעשות כל אחד והאהבות שלו ברגע שיתחיל לזוז אז אפשר להגיד סוף סוף יש ראש עיר שהבטיח מגרש וקיים ולא כקודמיו שרק הבטיחו ואנחנו נשארנו עם פנטזיה של מגרש כדורגל ראוי האבסורד כאן שערים ששונאים את המדינה קיבלו מגרשים כדוגמת אחי נצרת,סכנין,אום אל פאחם,ועוד קבוצות שכרגע אני לא זוכר ועכו שהיא עיר מעורבת שבה חיים יהודים וערבים ומשחקת בליגה הלאומית לכדורגל אין מגרש ביתי שבה תושביך מר שמעון לנקרי רובם לא יכולים לראות את הקבוצה של העיר . אני מקווה שלאחר שתקרא או שתתעדכן לגבי הכתוב ואני בטוח שאתה מעודכן בכל מה שכתוב תתחיל להזיז את העניינים וכולם ירויחו . למרות הכל אני חושב שאתה ראוי לנהל את העיר גם בקדנציה הבאה וזה לא ימנע ממני לבחור בך שינית. סבא שלי זכרונו לברכה היה אומר לי ולכל הנכדים שלו דבר כזה אולי כדיי שגם אתה תלמד . כל דבר שמעירים לך תשקול אם זה לטובה או לרעה במידה וזה לטובה תיישם אותו במידה וההפך תקשיב אל תעליב את אותו מבקר כלפיך ותמשיך הלאה לפי רעות ענייך .(כך את זה כטיפ) .מקווה לראות אתתחילת העבודות כבר בשבוע הקרוב. בהצלחה מכל אוהדי הפועל עכו וממני אישית סמי אוזן.
|
|