חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 11:55

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המפתח לניצחון נגד הפועל רמת גן.
הודעהפורסם: 21 פברואר 2008, 21:52 
עכונט כדרך חיים

0000FF][/color][/siz][/b]
המפתח לניצחון נגד רמת גן בשבת במכתש .
הפועל עכו צריכה לעשות שינוי בהרכב בשער דודו גורש בלמים אלון זיו יקיר שינה מגן ימני ישראל דרור מגן שמאלי אורן יעקב קשרים מאבה אדק עומאר סאני ליאור לינדר תומר תייר אלכס לויט במידה והוא כשיר (ערן גאון כאופציה במידה ואלכס לא כשיר )חלוץ יוליוס אגבור .
זה ההרכב שעכו צריכה לפתוח נגד הפועל רמת גן להלחם על כל כדור מלחמת עולם אני חושב שבמידה וסאני כמו שהבטיח הפעם שהראש שלו יהיה אך ורק בכדורגל נטו ולא מעבר לזה (זוכרים מתי הוא הבטיח בפעם האחרונה זה היה באותו משחק נגד הפועל רמת גן ובמשחק הזה שעכו ניצחה 3-0 הוא היה מצוין לדעתי ככה צריך להיות גם הפעם בשבועיים האחרונים לפי האימונים שלו סאני מאוד רעב לכדור ולמגרש נקווה שהפעם הרעב לכדור יעשה את זה ועכו תהנה סוף סוף מסאני המופרע).
אותם שחקני הרכב שהיו וכרגע אני לא חושב לפי דעתי ובטוח לפי דעת רבים מהאוהדים שלא צריכים לפתוח שיקחו את עצמם בידיים ואולי הישיבה על הספסל למשחק אחד או יותר תעשה להם רק טוב ולהפועל עכו גם .
שחקן המפתח שלי זה עומאר סאני סאני יהיה טוב עכו תהיה טובה סאני לא יהיה טוב נצטרך לעבוד קשה קשה בשביל להוציא את הנקודות במכתש.
עוד נקודת מפתח זה עצירתו של קובי חסן ואת זה ליאור לינדר צריך לעשות ובצורה נקיה גם שיבוש המשחק של רביבו יגרום לרמת גן לא להראות על המגרש .
צריך לחשוב חיובי מהרגע שעולים לאוטובוס ונוסעים למכתש רק ניצחון רק ניצחון .
חוץ מזה אני רוצה מתנת יום הולדת ואין כמו מתנת ניצחון על הפועל רמת גן וזה בהישיג יד כמו שראיתי את הפועל רמת גן בשידור חוזר בדרבי הם לא כל כך מי יודע מה עכו יכולה וצריכה לנצח אותם אבל הכל תלוי בבחורים של חיים לוי .
וזה קריאה ישירה עכשיו לכל שחקני הפועל עכו כשלחמן חתם בעכו ועכו התחילה לזייף מספר לא קטן של שחקנים ביקש אפשר להגיד שראו את התחנונים שלהם על הפנים סמי בבקשה תעשה הכל שלחמן יתפטר ותלחץ על ציון ויצמן שיביא את חיים לוי נעניתי לבקשתכם שחקנים יקרים אז פעם אחת תענו לא לבקשתי אלה לבקשת כל אוהדי הפועל עכו ויש המון אוהדים תאמינו לי יש המון אוהדים שרוצים ועוקבים אחריכם למרות שחלקם לא מגיעים למשחקים חלקם לא נוסעים בשבת חלקם הצעיר יותר אין כסף לנסיעות למשחקים הפועל עכו קיבלתם את מה שרציתם את חיים לוי מאמן יהלום שרק תיישמו את מה שהוא אומר לכם ותשחקו בשבילו ובשביל הפועל עכו ובשביל היו"ר ציון ויצמן שגם כשגימגמתם וגימגמתם בגדול לא קנס אותכם שילם לכם את המשכורות בזמן ולא חסך ממכם כלום אז מה אנחנו מבקשים השבת רק דבר אחד קטן וזה בשבילנו דבר ענק ניצחון על הפועל רמת גן ובריחה מהתחתית שמעיקה עלינו כבר מתחילת העונה אז יאלה חברים שנסו מותניים מהשבת עכו יוצאת למלחמת השרדות בליגה הלאומית ואנחנו האוהדים נדאג לתת לכם הרגשה טובה במשחקים וגם אלו שלא בהרכב בשבת לא משנה לכמה זמן נכנסתם למשחק או שלא נכנסתםלמשחק תנו כתף לאלו שמשחקים ההצלחה של עכו זה לראות את כל החבורה של חיים לוי מאוחדת אז שיהיה בהצלחה בשבת אמן וחברה תפסיקו להמר זה מביא מזל נאחס יאלה עכו מלחמה מלחמה בשבת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: המפתח לניצחון נגד הפועל רמת גן.
הודעהפורסם: 22 פברואר 2008, 00:26 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני מקווה שחיים לוי יקח החלטות נכונות וחכמות במשחק הזה ... כי חוץ מניצחון יהיה חבל''ז ... היום עכו צריכה לקטוף כל ניצחון אפשרי כי הזמן רץ וזה לא לטובת עכו!!
צריכים להתעורר המפתח להישרדות הוא לא רק ניצחונות על הקבוצות שנאבקות איתנו אלא לנסות להוציא פה ושם מקבוצות הצמרת כמה נקודות ואז נוכל להבטיח את ההישרדות בשלב מוקדם ובלי כאב ראש ומתח עד השניה האחרונה לסיום העונה ...
כל נקודה היא חשובה ... הפועל עכו הייתה בעברה קבוצה פייטרית אין שום סיבה שתחזור ותהיה פייטרית כמו שהייתה בעברה הגדול שאנו כל כך גאים בו בהחלט !!

עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה