חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 11:57

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שלום לכולם אחרי הרבה זמן החלטתי לכתוב אז תקשיבו כולם.
הודעהפורסם: 17 פברואר 2008, 17:11 
עכונט כדרך חיים

שלום לכולם אחרי הרבה זמן שלא כתבתי החלטתי לרשום ואני יגיב בכללית לכל הטענות שלכם אחד לאחד .
הראשון זה לך מר איציק ברבי היקר נכון שהרבה דברים לא מובנים לך מבחינת שינוי התיפקודים של כל שחקן ושחקן ולעוד הרבה אוהדים וידיעתך זה לא באשמת חיים לוי אומנם חיים לוי כמו שאני מכיר אותו אף פעם בחיים לא בורח מאחריות וגם הפעם הוא לא בורח משום דבר אני חושב שהזיכרון שלך ושל המון אוהדים חלף לו עם הרוח ושכחו שעכו התחילה את העונה עם ים בהפסדים וכולה כולה ליקטה 5 נקודות בעידן של לחמן ועכשיו אחרי סיבוב שעדין לא היסתיים עכו עם 16 נקודות יותר זאת אומרת 21 נקודות כשכולם כבר חשבו זהו אנחנו לא בדרך לליגה ארצית אנחנו כבר ירדנו לליגה הארצית בא חיים לוי עשה משום דבר עשה דבר שכולם הרימו גבה ואמרו איפה היה חיים לוי למה לא החתימו אותו מראש למה ולמה ולמה אתה בא בטענות מר איציק למה חיים לא משלב שחקנים עכואים כמו יקי ויצמן עם כל הכבוד ליקי והוא כישרון ואני אוהב אותו הוא לא זה שיושיע את עכו מהמשבר שהכניס אותם לחמן שכחתם שלכל השחקנים לא היה כושר משחק ל10 דקות בתקופת לחמן היום יש לקבוצה כושר ל80 דקות בוא נגיד .
כולם עשו הכנה כמו שצריך חוץ מעכו ובאר שבע ותראה באר שבע עם סגל של מיליון דולר כולה כולה עכו רחוקה ממנה ב4 נקודות מה שחיים לוי עשה בעכו מהרגע שהוא היגיע זה עולם ומלואו ואני אומר את זה לא בגלל שאני אוהב את הבן אדם ומעריך אותו ואני הייתי אחד מאלו שלחצו והמליצו להביא את חיים בחזרה לעכו תבינו דבר אחד שאם חיים לוי לא היה מגיע עכו היתה כבר מעכשיו עמוק עמוק בליגה הארצית ובאמת איציק היו צריכים להתחיל לשלב שחקנים צעירים ונוער להכשיר אותם לשנה הבאה .
אם נלך כמה עונות לפני חיים לוי גם היגיע לעכו אחרי שברוך ממן בליגה הארצית כמעט החזיר אותנו לימי ליגה א העליזים והדוחים והמשעממים אז היגיע חיים לוי התחיל במלאכת הקודש שלו ועונה לאחר מכן עכו עם בניית סגל חכם מצד המאמן הכנה מצויינת לפני פתיחת העונה שכבר במשחקי הידידות כולם ידעו השנה עכו עולה ליגה ואף אחד לא יעצור אותה וככה זה היה חיים לוי בא אדון איציק וכל שאר הגולשים במטרה נקודה אחת להשאיר את עכו בליגה והוא יעשה את זה ובגדול במקום לחפור ולתת עצות עם מי הוא צריך לשחק ואם מי לא תאמינו לי הוא יודע טוב מאוד מה היתרונות ומה החסרונות של הפועל עכו הוא לא אטום וטמבל כמו איל לחמן ושאר המאמנים שאימנו בעכו מהרגע שהוא עזב אחרי עונה מצויינת בליגה הלאומית לבנות חברים לוקח זמן להרוס יודעים את מי תביאו את הוכנבויים את זעפרן ואת לחמן אז תפסיקו לעשות במוח ןתתחילו לעודד ולפרגן למי שהחזיר לכם את הצבע ללחיים אחרי שכולנו כולל אני היינו חיוורים ועל סף אירוע לב כשלחמן היה בקבוצה .
במקום לבוא בטענות לחיים שאפילו אחוז אחד אין בו אשמה תבואו בטענות לעומאר סאני ותארגנו איתורעיון (רועי זה פניה אליך ) ותשאלו אותו שאלות שבאמת צריך לשאול אותו ואם הוא מוכן טיפה להתבגר ולצאת לדרך חדשה עד לסוף העונה ונראה אולי נרויח סאני חדש כבר למשחק הקרוב נגד רמת גן ואולי לכל העונה ולעונה הבאה .
אז תתחילו להכין שאלות לעומאר סאני רועי תראיין אותו ואתם כאוהדים תבקשו ממנו לקחת את הפועל עכו על אחריותו כי אם סאני ישחק עכו ישחקו ויראו כדורגל חיובי תדעו לכם שכל מה שסאני עושה משפיע על הקבוצה חברתית ומיקצועית אז תנו לו על הראש ותראו לו שכולם רוצים את הצלחת הקבוצה.
אני אישית ידבר עם חיים לוי ויציע לו הרכב שרץ לי כבר כמה שבועות בראש נראה אולי כבר בשבת הקרובה כולם יראו את השינוי ברמת גן כי למרות הכל אפשר לנצח את הפועל רמת גן במכתש.
גורש,שינה,אלון זיו,ישראל דרור,אורן יעקב ,סאני לינדר אדק תייר(גאון),אגבור ואלכס לויט במידה והוא בריא במידה ולא שלומי לזמי.
כל אלו שהיו בהרכב עד היום כמו בן לולו בריק גבע ברקאי שלא יפגעו מהמחשבה שלי אולי זה יגרום להם זעזוע והם יתעוררו ויציגו את היכולת שכולם מצפים מהם.
אז תחשבו כולם כולל השחקנים שבטוח קוראים את מה שרשמתי תפנימו את זה ויהיה בסדר.
שבוע טוב לכולם ונקווה לניצחון ברמת גן אמן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: שלום לכולם אחרי הרבה זמן החלטתי לכתוב אז תקשיבו כולם.
הודעהפורסם: 17 פברואר 2008, 18:25 
עכונט כדרך חיים

:lol: :lol: :lol: :lol:

סמי אני באמת אוהב אותך ...

כל ההודעה .. איציק אתה טועה ... איציק אתה טועה ...

ובסוף אתה מעלה הרכב ע"פ מה שאמרתי ...

ומה בסה"כ אמרתי ... ??? שלא חייבים לכופף את כל ההרכב כדי למצא מקום לגבע ברקאי ולתומר תייר ...
כי השינוי הזה הפסדנו את יקיר שינה כבלם מצויין .. הוצאנו את לינדר .. ותייר מפריע לאדק ...

לגבי ויכוח על המאמנים .. אין ויכוח כרגע .. קיבלת את חיים לוי ...

רוצים תוצאות ... נקודה !!!

בחור טוב .. בחור יפה .. בחור חזק ...

לא מעניין .... רוצים תוצאות נקודה !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 פברואר 2008, 18:55 
עכונט כדרך חיים

אהלן סמי ואחלה שבוע .......

סמי במבחן התוצאה כרגע חיים לוי נכשל כי שהוא הגיע הוא הוציא אותנו מקו האדום ויותר מחצי ליגה היתה מסובכת בתחתית אבל בפגרה קרה מפנה אדיר ,כל קבוצות התחתית התחילו לנצח ואנחנו לוקחים נקודה פה נקודה שם .. שים לב מה קרה בשלושת משחקי הבית האחרונים ..הפסדנו להכח ,תיקו עם ראשון ,והפסד לפתח תקווה .סמי מי כמוני יודע מה אהבתך להפועל עכו ,וכמה אתה רוצה בטובת הקבוצה ..אבל תסביר לי למה היה צריך להביא בלם ולהבטיח לו שהוא משחק כל הזמן בהרכב .? ראינו בשבת את היימן אבו סאלח אומנם הבחור השתדל ..רץ נלחם ..אבל הוא לא חלוץ.. אותו היימן שיחק לפני שנתיים במקר ,ואם היה מספיק טוב היה מקבל דקות משחק בנצרת עלית . אבל לא קשה להבחין שלא מדובר בחלוץ של ליגה לאומית (הלוואי שכל שבת יכבוש 4 שערים אני יהיה הכי שמח ) שלא נדבר על אגאבור שלא מסכן את השער אפילו פעם אחת במשחק.
חיים לוי חייב לעשות שינוי בהרכב כי כרגע הקבוצה לא מתפקדת והליגה בורחת ..הרי ברור שבאר שבע לא ירדו .אז נשארנו אנחנו רמת השרון ואחי נצרת ..
לא רואה את עכו מנצחים עוד שבועיים את חיפה בבית ואת רמת גן במכתש .

ועוד משהו לסיום .. קבוצות נעלמו מהמפה בגלל שלא היה להם מגרש ביתי ..ראש העיר צריך להתייחס למצב הזה ... קבוצה ללא מגרש ביתי היא קבוצה ללא חמצן.

בהצלחה בהמשך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 פברואר 2008, 19:04 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
סמל אישי של המשתמש

מיקום: עצבות נועלת שערי שמיים, תפילה פותחת שערים נעולים, והשמחה - בכוחה לשבר חומות.
סמי ואיציק אל תסתירו את האמת הכשלון של הקבוצה נובע אך ורק מ-4סיבות ועליהם אתם צריכים לכתוב
ולא להשתפן ולברוח מהמציאות מסיבות כאלו ואחרות שבטח אתם יודעים על מה אני מדבר והם:
1.ניהול כושל ביותר כבר לפני תחילת העונה גם בבחירת שחקנים לא לפי בקשת המאמן אלא לפני שיוחתם
2.כשלון בבחירת המאמן בתחילת העונה שאין לו מושג באימון אלא רק בראיונות בתקשורת

3הבאת חיים כברירת מחדל בגלל אגו נפוח
4.ניהול דורסני שפוגע ביכולת השחקנים בגלל משחקי אגו

נ.ב הלוואי ונתבדה ועכו תוכל לשרוד ולהשאר בליגה
צריך מייד לשנות גישה כי אחרת נחזור ל-30 שנות סיוט שהיו לנו בליגות
הנמוכות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 פברואר 2008, 20:55 
עכונט כדרך חיים

סמי זה לא נכון להגיד שאם סאני היה טוב הכדורגל שלנו היה חיובי וכו'... קבוצה לא אמורה להיבנות על שחקן אחד.
עוד לא מובן למה שינה שהיה מצויין כבלם מפנה את מקומו בעמדה על לא עוול בכפו לשחקן אחר, רק בגלל שלהוא יש שם יותר מוכר
למה לינדר ואורן יעקב לא משחקים?
ואיפה החלוץ שאין?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה