תגובה לערן שכטר
ציטוט:
אני קורא לעירייה לשתף פעולה עם הסטודנטים בפעולות למען הקהילה בעכו, למען תדמית המכללה ולמען תדמית העיר.
העירייה משתפת פעולה עם המכללה מזה זמן רב בפעולות למען הקהילה בעכו ולראיה הקשר ההדוק
בין משרד הדיקן דרך פרוייקט "המעורבות החברתית" המפעיל מאות סטודנטים בעכו בעשרות פרויקטים ובתכניות שונות ובשיתוף פעולה מלא
עם העירייה ועם מדור המתנדבים בראשו אני עומד, ראה תגובתי לכתבה על איריס צין בה צויינה והודגשה העובדה הזו.
דרך שיתוף פעולה זה הכרנו סטודנטים עם יכולות מדהימות ומצוינות רבה וחלקם אף מועסק היום בעיריית עכו דרך פרויקטים שונים .
ולא בכדי, רובם עובדים היום בפרויקטים חברתיים כגון מנ"ע (מרכזי נוער עירוניים)בהון האנושי ועוד...
ציטוט:
השכרת דירות עמידר במרכז העיר עכו .. אני לא רואה סטודנטים רבים שימהרו לדירות אילו
ערן היקר, מתושב עכו המעוניין לקדם ולחזק את אוכלוסיית העיר אני לא מצפה לתשובה שכזאת, עכו אינה הראשונה במיזם שכזה הקיים בערים נוספות המעונינות לקדם את אוכלוסייתם.
מידע אישי שלי שאשמח לעדכן אותך בנדון, תתפלא שיש רצון רב ותחרות רבה בקרב הסטודנטים במכללה, לקבל דירות עמידר בעכו.
תוכל לבדוק זאת גם מול אילן- רכז המעונות במכללה.
וזה לא אומר שבמקביל לא צריך לקדם את פרויקט הקמת המעונות
ולסיום, רק לאחרונה יצאת בהודעות תודה לעיריית עכו על שיתוף הפעולה בהצלחת מסיבת חנוכה לסטודנטים ולצעירים שהתקיימה ע"י
אגודת הסטודנטים בה אתה פועל...אז כדאי להדגיש גם דברים חיוביים.