חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 16:38

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: במועד העברות הקרוב יעשו שינויים בהפועל עכו בכדורגל
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 16:22 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מסתמן: מספר שחקנים ישוחררו מהפועל עכו במועד ההעברות הקרוב בינואר, הסיבה לכך היא אכזבה מיכולתם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 19:54 
עכונט כדרך חיים

הקרוב? עד מועד העברות יתקיימו עוד 7 משחקים .מהם 4 בחוץ ושלוש בבית .השאלה היא האם בינואר ניהיה על סף תהום או עם טיפת אויר ..ימים יגידו...........................

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: מוטי אחי
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2007, 22:09 
עכונט כדרך חיים

מוטי אחי אין עוד 7 משחקים עד למועד העברות יש עוד ארבע או שלוש אם אני לא טועה כי יש פגרת חורף תסתכלו על תאריכי המשחקים ותבינו ועכו לא תהיה על סףתהום אני מבטיח לכם שעכו תשיג את הניצחון הליגה הראשון בעידן חיים לוי כבר בשבת הבאה במשחק הבית נגד הפועל רמת גן .ומי שהיה בפ"ת ראה שלמרות ההפסד יש שינוי ענק מאז שלחמן החיידק עזב חיים לוי עשה בקבוצה ב3 ימים יותר מי מה שלחמן עשה מתחילת העונה .
רועי ושחר לגבי אותם שחקנים כבר פורסם מזמן שהם יגיעו לעכו אלי לוי קובי חסן יאיר אזולאי תומר תייר ולירון וילנר שבטוח לא יהיה בהפועל חיפה יודעים למה כי חיים לוי מאמן הפועל עכו ולא לחמן אם היה לחמן לא הייתם רואים אפילו חצי שחקן מי מה שפורסם היה מגיע לעכו אבל עם חיים לוי לא עשינו שינוי רק במאמן אלה בקבוצה כולה .חוץ מזה יש שיחות גם עם גבע ברקאי ולפי הידוע לי השיחות חיוביות ואותם שחקנים שעכו מעוניינת יגיעו תהיו בטוחים .
וילנר אמר בפרוש אם חיים לוי בעכו אני מגיע בחלון העברות כנ"ל קובי חסן כנ"ל תומר תייר כנ"ל אלי לוי שלא מפסיק לשבח את חיים לוי ולהגיד בכל רעיון מאז שעזב את עכו שעונה כמו שהיתה לו בעכו עם חיים לוי זו היתה העונה הכי חלומית שאם היינו עולים בסופו של דבר לליגת העל אז זה היה הטופ שבטופ .ומשיחה שלי עם אלי לוי הוא אישית כבר מחכה לחלון העברות כדי ללבוש את המדים העכואים מחדש .
צדוק לא יודע מי אתה אבל אתה אנטי עכו כל תגובה או כתבה שלך אתה מתנגח בעכו לא נמאס לך להתנגח או מה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: