חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 20:13

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ריכוז מידע על הבחירות לראשות המקומית בעכו 2013
הודעהפורסם: 11 יוני 2013, 22:03 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ממשיכים בתעמולה השלילית והפעם זה היה גול עצמי - בתעמולת בחירות השלילית , רק חסרי ניסיון במערכת הבחירות שלא ניצחו אף פעם בחיים שלהם בבחירות , יכולים להכניס גול עצמי .
היום נתלו על רכבים דפים מצד מטעם אנשי פדידה עם מסע ההשמצות .
על הדף רשום : "כל תושב נחשב - שלמה פדידה"
מדובר על המשך - דרישה לתשובות מלנקרי , מדוע יש פושעים שכמעט רצחו אותו . כל כך מוזר , במקום להזדהות עם הקורבן ,עם ראש עיר במדינת ישראל שרצו לרצוח אותו , הם כאילו מרוצים שאולי תהיה להם הזדמנות לקבל ג'ובים , הרעב לג'ובים מורגש ממש ומעביר אותם על דעתם .

ואני שואל שוב האם הם יותר טובים מעיתונאים מקצועיים בכל הרשתות וכל העיתונים בכל השפות ששאלו את ראש העיר לנקרי במשך 40 דקות ?
האם הם צפו במסיבת העיתונאים ?
האם הם יודעים לשאול יותר טוב ממקצוענים ?
ברור שלא , אבל הם משכיחים את כל התשובות שענה לנקרי , כי אלה לא שאלות באמת , זאת תעמולת בחירות נטו .
כאלף גולשים צפו במסיבת העיתונאים ואם חלילה הם לא צפו בשידור להלן הקישור של מסיבת העיתונאים במלואה .

http://www.youtube.com/watch?v=3mDTcaVA ... r_embedded

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 00:48 
עכונט כדרך חיים

אלברט כל האנשים של פדידה אחד יותר שפל מהשני כל משא הבחירות שלהם מלווה בליכלוכים והשמצות והכפשות כשעונים להם בפייסבוק אז הם חוסמים כדיי שלא נראה את הטינופת שיוצאת להם מהפה המסריח שלהם שגם אם ישתפו אותו בחומצה הוא לא יתנקה ...גועל נפש שאחד שרוצה לייצג עיר במדינת ישראל יורד לרמות נמוכות כאלו ואז הוא יוצא בסיסמא כל תושב נחשב ..אדון פדידה עשיתה את כל הפדיחות האפשרויות תפרוש חבל על הכספים שאתה מבזבז לחינם אולי תתרום משהו לקהילה כמו שרפי סולטן תרם ..גם את זה אתה לא מסוגל לעשות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 08:21 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

אלברט מילים כדורבנות!! ממש עליבות נפש !! ראש עיר שכמעט שילם בחייו על עשייתו ודרכו הבלתי מתפשרת והצד שמנגד רק משמיץ ומלכלך זו בעצם דרכם או אי דרכם להתמודד עם הפריחה והשגשוג של העיר...כי הרי ביקורת עניינית ורצינית אין להם ממש!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 08:56 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

אלברט היקר!
מעבר לתעמולת הבחירות המצויינת מעלה, אותי כאזרח מטרידים מאוד העובדות הבאות:
1- היה ניסיון רצח נוראי ש"לשמחתינו" לא צלח.
2- 82 ימים והפושעים עדיין מסתובבים חופשי!!!
3- עד יחיד לניסיון הרצח!
4- לא רואים קצה חוט!

אשמח אם תתקנו או תעדכנו את כולנו בנאמר כאן.

אני מאוד מקווה שהמשטרה תפענח את הפרשה ויהיה
סיום חיובי לסגה הזאת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 09:30 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דוד שלום רב ,
אני מבקש לשאול מי לא מכיר את העיתונאים הארציים שמביעים את דעתם על תופעות שונות ? אז אני האיש מעכו לוקח דוגמא מגדולים ומביע את דעתי על המתרחש , במקביל לדיווח החדשותי בעיר .

פתחתי בספירה בעכונט מיום ההתנקשות כי זה נושא חשוב וכתבתי על כך , הייתה לי הרגשה שזה לוקח זמן , כי המשטרה לא תפסה מיד את הפושעים .
מכאן עד ההשמצות נגד ראש העיר שלנו , במקום לבקש מהמשטרה להשקיע יותר בחקירה , זה הופך את העיר שלנו כג'ונגל ויש כאלה שחושבים שצריך לשתוק או להשתתף בחגיגה הבלתי אנושית נגד הקורבן . יש לי הרגשה שאני בכפר במרכז אפריקה בטקס מוזר .
מה הם אומרים שעכונט צריך להיות אובייקטיבי , מה זה אובייקטיבי , זה לא לומר מה דעתי על המתרחש בעיר על מה שהם עשו אתמול בעיר , אלה אנשים אנטי דמוקרטיים שרוצים לקבל במה לעצמם בלבד וכאן בעכונט לא נשתתף בחגיגה שתוקפת אדם , איש משפחה למופת ולהעליל עליו עלילות , זה לא אנושי .
תעמולת בחירות צריכה להיות , מה המועמד עשה בשביל עכו ומה אתה הוא מתכוון לעשות למען העיר שלנו ולא לאבד כיוון .
.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 00:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

למי שעדיין לא יודע מה הם התשובות של ראש העיר לנקרי – הנה שוב שידור מסיבת העיתונאים

כשירות לגולשים , מאחר ויש עוד כאלה שלא יודעים מה הם התשובות של ראש העיר לנקרי - מדוע רצו לרצוח את ראש העיר שלנו ,
הנה השידור בו שואלים מיטב העיתונאים מכל הרשתות וכל העיתונים בכל השפות , ששאלו את ראש העיר לנקרי במשך 40 דקות :

http://www.youtube.com/watch?v=3mDTcaVA ... r_embedded

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 11:59 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

יו"ר השלטון המקומי: "הפכנו לחברה שמעלה לגרדום בכיכר המרכזית"

יו"ר השלטון המקומי : "סמוך לבחירות לרשויות המוניציפליות, מתחילים לצוץ חשדות, שבד"כ יוצרים כותרות חסרות פרופורציה, ומסתיימים בקול ענות חלושה"

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/479 ... 54&cat=872

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 17:44 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הסתובבתי היום בעכו , כמו ביתר הימים ודיברתי עם תושבי עכו , האמת שרוב האנשים רחוקים מהרכילות ומהשמצות של אותם גורמים בפייסבוק , הם לא מבינים בכלל על מה מדובר !
שאלתי האם ידוע לך על החתמה על עצומה נגד ניהול העירייה ? והתשובה היא לא , אני מבין כי הצליחו לאסוף רק כ 100 חתימות .
שאלתי , שמעת על הבקשה לקבל תשובות מראש העיר לנקרי מדוע רצו לרצוח אותו ? והתשובה הייתה ,הרי לנקרי נשאל בטלוויזיה והסביר מה היה , מדוע הם לא שואלים את משטרה ?
ועוד סיפורים כאלה ואחרים
מתברר שיש קומץ של אנשים שפוטרו מהעירייה כי ראש העיר דרש מהם סדר משמעת ומקצועיות והם עושים היום חשבון ומשמיצים ,
יש כאלה שחולמים לקבל ג'ובים ומוכנים לומר הכל ,גם שעכו היא כפר נידח שלא התפתח .
עם כל הכבוד , יש פייסבוק ויש מציאות .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 12:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

בעוד 4 חודשים ושבוע ימים יתקיימו הבחירות

השבוע היה שבוע קשה מלא טירוף במערכת הבחירות בעכו ( ראה פרטים מעלה ) , הפעילים נכנסו למצב לא נעים לחינם , להערכתי גם אחרי השבוע הקשה שעברנו , אין תזוזה בעמדות ובהשפעות על הציבור , כל צד נשאר במקומו , אז מדוע להגיע לקיצוניות .
טוב הגיעה השבת שנותנת את האפשרות וזמן להירגע ולעשות חשבון נפש , ( המצאה שממשיכה להצליח אלפי שנים ) , יש עוד הרבה זמן עד הבחירות ויהיו עוד הרבה התפתחויות להערכתי , לכן בשבת צריך לנוח ולמלא מצברים לשבוע הבא , בתקווה שהוא יהיה יותר אנושי ותרבותי .
שבת שלום

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 14:34 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

על התרומות בבחירות לרשויות המקומיות ההגבלות וקבלת תרומות בניגוד לחוק

"הקפדה על מילוי הוראות החוק והנחיות מבקר המדינה תקל עליהם ותמנע הטלת סנקציות כספיות", אומר עו"ד עמיחי ויינברגר ממשרד ויינברגר ברטנטל ושות'

מהן ההגבלות על קבלת תרומות?

"החוק קובע שורה של הגבלות בתחום זה. לדוגמה, מועמד או רשימה עצמאיים בבחירות לרשויות המקומיות לא יכולים לקבל יותר מ-5,000 שקל בסך-הכול מ-'אדם ומבני משפחתו התלויים בו לפרנסתם'. כשזה מגיע למפלגה, הסכום יורד ל-2,300 שקל. גם המועמד לא יכול לתרום לעצמו יותר מסכום התרומה המרבי. מועמדים ורשימות לא יכולים לקבל תרומות מתאגידים, בין אם הם ישראליים או מחו"ל. רשאי לתרום רק אדם שרשום במרשם האוכלוסין כתושב ישראל. אי-אפשר לתרום בעילום שם, ועל מקבל התרומה לאמת את הזהות והכתובת של התורם. בנוסף, חלה על המועמד או הרשימה חובה לפרסם את השמות של התורמים להם ואת סכומי התרומות".

- מה עלול לקרות לרשימה או סיעה שקיבלה תרומות בניגוד לחוק?

"היא עתידה לקבל דו"ח לא חיובי ממבקר המדינה, מה שיביא לשלילה חלקית של הכסף שהיא זכאית לו למימון הוצאות הבחירות. יש לציין כי חוק המימון קובע בנוסף קנס למי שעובר על הוראות החוק הנוגעות להגבלת הכנסות".

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rearticles

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 10:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דעתי על מערכת הבחירות בעכו
מאחר ונחסם לי התפקיד של סגן ראש עיר בשכר , אז אני מועמד לראשות העיר

השיחות במדרונות הפוליטיקה אומרות שבקרוב תהיה הכרזה של מועמד נוסף לראשות העיר עכו .
והנה השערה ונראה בהמשך אם היא נכונה בהמשך . הנימוק הפוליטי של המועמד הנוסף לראשות העיר , אומרת אם אתה לנקרי עשית הסכם עם נוימן והוא יהיה סגן בשכר כפי שהיה ולי לא נשאר תפקיד עם פרנסה גדולה ומכובדת כסגן ראש עיר בשכר . סגן ראש העיר ללא לא מספיק לי , לכן אהיה מועמד לראשות העיר ואגרום לסיבוב שני .
להערכתי זאת טעות איומה לעיר עכו שעושים חשבון של ג'ובים והיוזם להיות מועמד נוסף לרשות העיר עכו , רק יפסיד מכך , כי לא יהיה סיבוב שני והוא גם לא יהיה ראש העיר וגם לא סגן ראש העיר כבוד . אני לא מבין איך עושים טעויות פוליטיות שקופות .
רציתי לקבל תגובה של המועמד או מי שמתכוון ומפיץ בעיר שהוא מועמד לראשות העיר , אך אין מענה , הוא מסתגר יחד עם משפחתו מאתמול בערב ולא מגיב לא לטלפונים ולא להודעות , לכן אני לא כותב את שמו בשלב זה .
=============================
מערכת הבחירות בעידן של הפייסבוק 2013 , גורמת נזק לקהילה בעכו .
אוהדי המועמדים עוברים את הגבולות , כאשר פוגעים אחד בשני . העידוד למאבקים אישיים בין הצדדים , הורסים את היופי של החום האנושי של העכואים וזה הורס ידידות ותיקה והגיבוש של אנשים טובים בעכו .
בשבוע האחרון היו השמצות ושמועות בלתי מבוססות , על מערכות יחסים אישיים . היה מי שפרסם שעצרו את המתנקשים בלנקרי אך ברור שלא היה בסיס לשמועה . אלה אנשים שנפגעו מסיבה זו או אחרת ואני יכול להבין את הכאב שלהם , אבל זה לא תורם דבר כי הזמן מראה את האמת .
דוגמא לסוג של שיח , לאחר פרסום השאלת ספרי לימוד , התגובה הייתה , מה עם החניה בטיילת ( המגיב לא יודע שהחניה בטיילת היא חינם לתושבי עכו לאחר קבלת תווית תושב בעירייה ) וכאלה הם התגובות על כל הפרויקטים , ישנים וחדשים .
בגדול , יש תחרות מי כותב יותר קיצוני ומי ממציא יותר דברים על היריבים ומי מכאיב יותר והמחקרים שאלימות מילולית מזיקה לפחות כמו פיזית ואני אומר מי שחושב שהקיצוניות והלבנת פנים מביאה קולות טועה .
שבת שלום

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 11:30 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

יש גולשים שמתנגדים לדעתי וזה בסדר ואפשר לכתוב דעה אחרת , שמערכת הבחירות בעכו מתנהלת כראוי ואין הלבנת פנים ואין השמצות ואין חשבונות של ג'ובים , אפשר לכתוב אחרת ממני וזה לגיטימי אך גם לי מותר לכתוב כמו בכל כלי תקשורת ארציים , יש מאמרי מערכת , תראו את המאמרים של ידיעות אחרונות עם העיתונאים שיפר או ברנע או עיתון הארץ ותבינו .
אין כזה דבר שאדם כותב והוא מהאום וגם באום יש דעות שלא מקובלות עלינו , לכן בדמוקרטיה צריך לשמוע את כולם לגופו של עניין , בלי לתקוף אישית
.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 19:18 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תגובות גולשי עכונט בפייסבוק :

איציק ברבי
אלברט ידידי היקר ..
איני יכול למלא פי מים נוכח הכתבה הזו .. ואני חייב להגיב ..
אך אקדים ואציין שזה רק מול ההתנהלות והכתבה בלבד ..

אז ...

1. לוזון מייצג זרם ציוני דתי שעולה ומצליח מאד בחברה הישראלית .. לרבות שותפות משמעותית בממשלה והחלטותיה ..

2. לזה נוסיף את אישיותו הנעימה .. עשייתו .. וניסיונו רב השנים ...

3. כאן במחילה מכבודך אלברט ... אך טוב היו עושים במפלגת העבודה לו נהגו במנהיגות המתבקשת .. ולא יושבים ומוחאים כפיים כמוך וכמו דודי רוזנפלד מהמרפסת .. גם אם רוצים לתמוך בשמעון לנקרי ( וזה בסדר ... כי ... ) חייבים ליצור מאזן כח השפעתי אדיאולוגי ולא ללכת בדרך של אובדן ומחיקת אדיאולוגיה ערכית רבת שנים ...
כחבר מפלגת העבודה אני חש מבולבל וחוסר נוחות

4. הצטרפותו של לוזון לבחירות היא אמירה פוליטית מבורכת הן ברמה המקומית .. והן ברמה הארצית ... ללא קשר לתוצאותיה עכו תרויח מזה לדעתי ..

5. ב ה צ ל ח ה ... ובע"ה מעז יצא מתוק ורק עכו תרויח ..

עכו נט עכונט
איציק היקר , זה בסדר שאתה כותב את דעתך וכך יש דעות וראיית המצב מכיוונים שונים .שבת שלום

עכו נט עכונט
עדי היקר . אני לא מוסיף קישורים לאתרי המועמדים לאף מועמד ולא אומר למי להצביע ולא הולך לאף כנס של מועמדים . אך אני לא יכול להימנע מלומר את דעתי ולא מוכן לשחק משחקים כאילו אין לי דעה על המתרחש , אני יודע ומכבד את רצונך אך כל מה שאני מבקש ממך לכבד את רצוני ולא לנסות לסתום לי את הפה בדרך האינטלגנטית שלך . אם יש לך דעה על הבחירות כתוב אותה ורד מהעניין האישי כי אנחנו לא מועמדים ואני לא מצפה ולא רוצה ג'וב מאף אחד . תן לי לומר את דעתי .

עכו נט עכונט
עדי היקר , אף אחד לא יכול למנוע התמודדות זה ברור ולא חשוב מה כותבים . לכל אחד יש דעה על מתמודדים ודעה על ניהול מערכת הבחירות ומה טוב לעכו . אתה יכול לכתוב מה דעתך מה טוב לעיר ואני אכתות גם . סכמנו את העיקרון הזה שגם לי מותר לכתוב מאמר מערכת לפי מה אני חושב שהיה השבוע .שבת שלום

עדי חיון
מעניין מאוד מה שכתוב בעכונט יש תחושה שמי שרוצה להתמודד לראשות העיר מייד מותקף מה קורה? יש הסבר לכך? או שאני מדמיין?

עדי חיון
אלברט אתה איש יקר ואיני רוצה חלילה לפגוע אני כותב את אשר על ליבי עמדתי ידוע אני תומך בשלמה פדידה לראשות העיר, אך אייני מנהל אתר בפייסבוק,וזה ההבדל הקטן, שבת שלום!!!

עדי חיון
אין ספק שמותר לך לכתוב על הכל וזה מבורך אך לצודד במעומד אחד זה לא הוגן.

Daniel Rodney
כל קול שלא הולך לשמעון לנקרי זאת טעות פטאלית נקודה.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 19:21 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יש ואומרים שעכונט הוא שופרו של ראש העיר
ואני הייתי רוצה להדגיש מצידי בכל אופן ואני מניח שגם מצידו של אלברט שעכונט הינו אתר נייטרלי
ומעבר לכך יש גם לנו דעות פרטיות שיגיעו לתרגום מאחורי הפרגוד .
לראיה אנו מעלים פוסטים שלא עולים בקנה מידה אחד עם השלטון המקומי
ראו ערך צילומים של מפגעים ושל יופי ועשיה בהנף אחד ללא כחל וסרק.
פגשתי היום איש שקרא לי אהלן לנקרינט ואני מניח שהוא קורא שורות אלה
ואליך אני פונה איש . לא,לא היה ולא יהיה בכלל ובפרט שאיני מקבל שכר מכל גורם כל שהוא .
מאחל לכולם שבת שלום
היו ברוכים ,אנא שימרו על תואר המידות במערכת בחירות זו .

לא נקבל במחוזותינו שום איומים על אף אחד . לכל אדם יש שם וכבוד .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 20:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר שבת שלום , אתה צודק , אנחנו לא עובדים אצל אף אחד ולא מרשים לאף אחד לתת לנו הוראות . כל אחד כותב באופן עצמאי את דעתו , אין לנו תיאום , לכן עכונט פתוח לדעות במשך כל השנים ולא רק בבחירות .

ההטעיה של הגולשים בליל שבת והשימוש בצילומי עכונט ללא רשות ולרעה

תראה תרגיל בחירות של יוסי חדד , הוא חתך או חתכו לו במטה הבחירות , קטע מסרט שצילמתי במסיבת עיתונאים בה ראש העיר לנקרי מסביר מה היה ויוסי חדד מפרסם 013 שניות מתוך 145,080 שניות שידור . הוא מפרסם חצי משפט שלנקרי צלצל למשפחה , לא מוסיף שהייתי אצלם כי הם קרובים למקום האירוע ויש תחנת אמבולנסים מתחת לבניין שלהם , אך אדון יוסי חדד פרסם בפייסבוק לכבוד שבת , "שלנקרי צלצל למשפחה בכפר יסיף " בלעג כי הוא פוסל אותם כמצילים ואכן היו המצילים , מצד אחד המועמד שלו מתחנף לכתב ערבי שהוא לא התנגד למסגד בבן עמי ומצד השני זה פוסל יהודי שמבקש עזרה מערבי , כאילו אין רופאים ערבים שמצילים יהודים בכל יום בבית חולים גליל מערבי בניהול ערבי . אדון חדד קטע את השידור בדיוק באמצע המשפט בו מסביר לנקרי מה הסיבה שצלצל למשפחה תחילה . לכן כתבתי לחדד :

יוסי היקר , כעיתונאי אתה יודע שיש זכות יוצרים על צילומים , הקטע הקצר הוא מתוך הצילומים של עכונט במשך כ 40 דקות , אני מזהה את היצירה שלי חד משמעית כי לכל צילום ולכל תמונה יש זויית ותזוזה ייחודית ואתה לא מציין את המקור ולא מבקש ראשות להשתמש במקור וזה מנוגד לחוק וזה עולה הרבה כסף .
מפריע לי שאתה קוטע את הצילום שלי באמצע המשפט של ראש העיר לנקרי וזה לא הוגן בכלל , כי בסיום המשפט שחתכת אומר ראש העיר לנקרי " כי ידעתי שמתחת לבית שלהם יש תחנת אמבולנסים " ואחרי כן הוא אומר שצלצל מיד למפקד משטרת עכו .
אין לי עניין לתבוע אותך ואני רק מתקן ומפרסם אצלך בדף הפייסבוק את כל השידור בו נחקר ראש העיר לנקרי במשך 40 דקות ע"י מיטב עיתונאי ישראל , האמת לא מזיקה גם בתעמולת בחירות – שבת שלום :

http://www.youtube.com/watch?v=3mDTcaVA ... ded#at=868
ועוד דבר נוסף - תראו את צילום הודעתו של יוסי חדד בזמן כניסת השבת ותבינו לאן הגענו במערכת הבחירות 2013 , הרי לנקרי אמר רק גרסה אחת לבד :
תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: