הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
דעתי על מערכת הבחירות בעכו מאחר ונחסם לי התפקיד של סגן ראש עיר בשכר , אז אני מועמד לראשות העיר
השיחות במדרונות הפוליטיקה אומרות שבקרוב תהיה הכרזה של מועמד נוסף לראשות העיר עכו . והנה השערה ונראה בהמשך אם היא נכונה בהמשך . הנימוק הפוליטי של המועמד הנוסף לראשות העיר , אומרת אם אתה לנקרי עשית הסכם עם נוימן והוא יהיה סגן בשכר כפי שהיה ולי לא נשאר תפקיד עם פרנסה גדולה ומכובדת כסגן ראש עיר בשכר . סגן ראש העיר ללא לא מספיק לי , לכן אהיה מועמד לראשות העיר ואגרום לסיבוב שני . להערכתי זאת טעות איומה לעיר עכו שעושים חשבון של ג'ובים והיוזם להיות מועמד נוסף לרשות העיר עכו , רק יפסיד מכך , כי לא יהיה סיבוב שני והוא גם לא יהיה ראש העיר וגם לא סגן ראש העיר כבוד . אני לא מבין איך עושים טעויות פוליטיות שקופות . רציתי לקבל תגובה של המועמד או מי שמתכוון ומפיץ בעיר שהוא מועמד לראשות העיר , אך אין מענה , הוא מסתגר יחד עם משפחתו מאתמול בערב ולא מגיב לא לטלפונים ולא להודעות , לכן אני לא כותב את שמו בשלב זה . ============================= מערכת הבחירות בעידן של הפייסבוק 2013 , גורמת נזק לקהילה בעכו . אוהדי המועמדים עוברים את הגבולות , כאשר פוגעים אחד בשני . העידוד למאבקים אישיים בין הצדדים , הורסים את היופי של החום האנושי של העכואים וזה הורס ידידות ותיקה והגיבוש של אנשים טובים בעכו . בשבוע האחרון היו השמצות ושמועות בלתי מבוססות , על מערכות יחסים אישיים . היה מי שפרסם שעצרו את המתנקשים בלנקרי אך ברור שלא היה בסיס לשמועה . אלה אנשים שנפגעו מסיבה זו או אחרת ואני יכול להבין את הכאב שלהם , אבל זה לא תורם דבר כי הזמן מראה את האמת . דוגמא לסוג של שיח , לאחר פרסום השאלת ספרי לימוד , התגובה הייתה , מה עם החניה בטיילת ( המגיב לא יודע שהחניה בטיילת היא חינם לתושבי עכו לאחר קבלת תווית תושב בעירייה ) וכאלה הם התגובות על כל הפרויקטים , ישנים וחדשים . בגדול , יש תחרות מי כותב יותר קיצוני ומי ממציא יותר דברים על היריבים ומי מכאיב יותר והמחקרים שאלימות מילולית מזיקה לפחות כמו פיזית ואני אומר מי שחושב שהקיצוניות והלבנת פנים מביאה קולות טועה . שבת שלום