רקרדו ידידי
אני מסכים אתך שלא כל אחד יכול לממן את טיפוח הסביבה בה הוא גר
אך טעות בידך לנושא ההסברה
הופיעו פרסומים רבים לפני שנים בו העיריה בקשה מוועדי שכונות לקיים קשר עם העיריה כדי לתת את הדעת על שינוי הרחוב ובתי המגורים
וזה לא היה לפני הבחירות
וזה לא קרה אצל ראשי עיריה אחרים ולכן אני טוען ואינני עובד עיריה כי ניתן לדבר ולראות מה ניתן לעשות לשפר ולייעל
לצערי אינני בקיא באפשרויות כפי שאתה ואחרים מכירים איך ואיזה סיוע ע"פ חוק ותקציבים
אבל בוודאות אומר לך
לפני כ-שלוש שנים בעקבות פנייה כזו בעיתון העיר עכו פנינו לעיריה והיתה ישיבה עם כל אחראי המחלקות
שלא היתה הכי נעימה כי תקפנו את ראש העיר ואנשיוו והאמת הגזמנו כי כוונתם היתה לעזור וההזנחה שהיתה לא היתה שייכת לתקופתו ואנחנו גרים היינו באזור חדש שהוזנח לחלוטין (קליפורניה אתה בטח זוכר)
והנה נאמר תבחנו אותנו במבחן התוצאה ואכן אנחנו הפסקנו ללכלך והעיריה שיפרה את השירות ובמבחן התוצאה אנחנו בהחלט מרוצים ויש עדיין דברים שלא טופלו אך רשומים לטיפול לעתיד ע"פ סדר עדיפויות
כך שבהחלט ישנה הסברה אבל אינני דובר העירייה ואינני יודע לתת תשובות ספציפיות
כן יש שיפור והרבה וכן צריך להמשיך ולתת עוד ועוד אבל להציג מצב שהכל עזוב ואפור ואין עתיד?
כך לא בונים
ואני הראשון שרוצה שגברת לריסה ובורלא יהיו הכי מרוצים האמן לי כי שם גדלתי ויש שם אנשים ניפלאים ומשרתים בצבא ונאמנים לעיר ולמדינה ולכן צריך כן להיכנס לשם לשמוע ואולי זה נעשה ואינני יודע אך חשוב שמי שעוסק בכך גם ידאג להוביל את השכונה לשיתוף פעולה למען אותם הדירים ואפשר
כפי שציינת אנחנו שגדלנו בשיכון עבר עלינו הרבה ולכן זווית הראייה שלנו גם רחבה יותר
המשך יום ניפלא ידידי(לצערי אני אהיה היום במרכז הארץ אבל לא אצלם תמונות מכוערות כי זה להסתיר הרבה יותר מאשר לראות את הדרך בה אני הולך כי אני עלול ליפול אז אעדיף לראות את היפה בשתי עיניים פקוחות)