|
אני מבקש לברך את כל יוזמי אירוע "הלילה הלבן" וכל אלה שדאגו לקחת את הרעיון ולהוציא אותו אל הפועל. לדעתי היה מאודמ מרגש אתמול. הסתובבו במדרחוב גם אנשים פסימים, בלי לציין שמות. אני מקווה שהם התרשמו סופסוף שדברים זזים בעכו.
אני באופן אישי, למרות החום המעיק שהיה ועברה בראשי המחשבה שהלוואי שהיה אפשר לערוך דבר כזה לאורך הטיילת החדשה. בלי כל קשר, שמחתי לפגוש את אחד מחברי הילדות שלי, אייל מרקוביץ שלמדנו יחד בתקופת בית-הספר יסודי "ויצמן" (אמצע שנות ה-80') ומאז לא יצא לנו להיפגש ושמחתי לדעת שיצא לו לשמוע עליי דרך "עכו_נט". אז אם תרצו הנה עוד הוכחה שלאתר הזה יש רייטינג גבוה. הזמנתי אותו שיתחיל לכתוב, ואני מקווה שהוא ימצא לנכון לעשות כן בזמנו הפנוי. מעבר לכך שמחתי לחזור לפעילות מאחורי המצלמה ולהתסובב עם ידידנו, שחר כשהמיקרופון בידו. תאמינו לי שאין עליו ככתב, הוא יודע איך למשוך אנשים למיקרופון. אני מקווה שנמשיך למצוא הזדמנויות לצילום משותף.
את הדרך חזרה לביתי שבאיזור הצפוני של העיר עשיתי ברגל וכאב לי לראות שבעוד שבן-עמי הומה אנשים מרכז הקניות רסקו נותר מיותם. אז אני לא יודע אם יש כוונה לערוך את האירוע הזה בכל שבוע בתקופת הקיץ, אבל אם כן שיתנו גם הזדמנות למקום הזה? אם לא באותו לילה אז לפחות בשבוע אחר.
|
|