חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 18:51

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שידור TV :מועצת העיר :"העירייה מנועה מלתמוך בעמותת הפועל
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 16:57 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

צהריים טובים לכם חברים יקרים אני מבין את הפניות הרבות שלכם במייל שלי ובפרטי ורוצים לדעת על הסוגייה הזאת אז ככה מעיריית עכו נאמר לי שיבחנו את הנושא טוב ולא יעבירו בשלב זה כסף בנוסף אבדוק את הסוגייה הזאת לעומק עם העורך דין שלי ועם צריך נפנה לבית המשפט להוציא צו מניעה להעברת כספים לקבוצה. בינתיים צריך להמתין בסבלנות וללמוד את הנושא שלכם רפי סולטן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 17:14 
עכונט כדרך חיים

rafital1234 כתב:
צהריים טובים לכם חברים יקרים אני מבין את הפניות הרבות שלכם במייל שלי ובפרטי ורוצים לדעת על הסוגייה הזאת אז ככה מעיריית עכו נאמר לי שיבחנו את הנושא טוב ולא יעבירו בשלב זה כסף בנוסף אבדוק את הסוגייה הזאת לעומק עם העורך דין שלי ועם צריך נפנה לבית המשפט להוציא צו מניעה להעברת כספים לקבוצה. בינתיים צריך להמתין בסבלנות וללמוד את הנושא שלכם רפי סולטן

רפי היקר שלום רב ,

1. איני מבין את הפניות אליך , לא במייל ולא בפרטי .. ע"פ הבנתי את אוהד יקר ... אם יש מעבר לכך ?

2. בכל מצב , בלי קשר לתשובתך מסעיף 1 עליכם להבין שעל העיריה לעמוד בהתחייבותיה עליהם חתמה בבקרה התקציבית .

3. כל פגיעה בקבוצה לא תסלח :(

4. אני חוזר ומבקש ממך באופן אישי .. ומכל אחד אחר לרדת מהעץ ולתת למועדון את השקט המתבקש עד השארת הקבוצה בליגת העל .

5. מודה לכם מראש .

על פניו הסיפור הזה , מתחיל להיות לא אנושי ולא הגיוני ...
איני מבין .. ובטח שלא מכיר את המניעים האמיתיים ..
אך מה הקשר של עו"ד פרטי של אוהד ? .. ולכך שהעיריה תתמוך במועדון ..
תעזבו את המועדון תעזבו בשקט ..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 17:35 

איציק יקירי כפי שאתה יודע ההתנהלות במקרה זה הוא כיסוי תחת לא אתן יד למצב הזה שנוצר הנושא הזה לא קשור לקבוצה אלה להתנהלות אעמוד כחומה מבוצרת בפני כל אלה שמנסים לפרש את החוק אחרת אלמד את הנושא ואפעל בנושא בלי יראה מאף אדם אני מקבל הרבה חיזוקים מהרוב של הקהל של הפועל עכו ועובדה היא שאנשים פונים אלי באופן אישי אמנע כל דבר שיפגע בקבוצה .הקבוצה תקבל את התמיכות שלה מהעיריה רק כאשר החוק ייושם במלואו ככתבו וכלשונו ואתה יודע טוב מאוד על מה אני מדבר. יש לי צוות מספיק גדול ומשאבים לזה אז שיהיה לך יום טוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 22:21 
עכונט כדרך חיים

תמונה

ציון ויצמן ומחליפו ברשישת שמונה ליו"ר העמותה
בעל זכות חתימה, חבר הנהלה, איש קשר נוסף, מנהל כללי

תמונה

עזרא גורש - חבר בעמותה
בעל זכות חתימה, חבר הנהלה, איש קשר, מזכיר המועדון, מנהל כספים, אחראי מכירת כרטיסים, מתאם אירוע

תמונה

חבר בעמותה

תמונה

שיינהולץ דוד - מנהל הקבוצה, קצין ביטחון

תמונה

חדד מיכאל - קצין תקשורת/דובר, כרוז

חזן חיים - איש משק

תמונה

סויסה יגאל - חבר הנהלה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 23:15 
עכונט כדרך חיים

תמונה

עדי חיון שהייה מנהל קבוצה של מכבי עכו ואחר כך באיחוד עם ק אתא עוד שלוש שנים מנהל שם ופרש לאחר היה מנהל קבוצה של בייתר עכו ואיתה בשנה הראשונה עלו לליגה ב׳

כתב בפייסבוק :

ציטוט:
שבוע טוב חברים, אחרי שראיתי היום את המשחק של הפועל עכו העידוד ותמיכה של 1500 אוהדים ותושבי העיר שדחפו את הקבוצה לניצחון החשוב נגד אשדוד ובדרך למלחמה על הישארות בליגת העל אני רוצה לשאול את ראש העיר והחברים בעירייה, איזה עוד אירוע מושך כל כך הרבה תושבים, איזה עוד הצגה בעיר מביאה 1500 איש, איזה עוד קבוצה מצליחה לעורר עיניין חוץ מהפועל עכו איזה עוד מנהל בעירייה הצליח להביא הצלחה וחשיפה תקשורתית בעיר יותר מהיו״ר ציון ויצמן והנהלת הקבוצה, אז אדוני ראש העיר מר שמעון לנקרי, בכול עיר מתוקנת בארץ היתה מגיעה לאיצטדיון היום נציגות מכובדת של העירייה לתמוך בקבוצה ובאוהדים, אך את וחברייך בעירייה בחרתם להחרים את הקבוצה והאוהדים בחרתם להילחם ביו״ר ובמחליפו יהודה ברשישט בחרתם להילחם באוהדי הקבוצה,וכולם יודעים למה כי גם שם אתם רוצים למנות מקורבים ולהשתלט על הקבוצה, כמו שעשיתם בהרבה מקומות בעיר ובעירייה, חברים אוהדי הפועל עכו איני אוהד הקבוצה אך למרות זאת חשתי מחוייבות כתושב העיר להגיע ולתמוך בקבוצה, תמשיכו להגיע בהמוניכם לעודד ולתמוך בקבוצה, ואחרי המשחק היום אני מאמין שהמטרה תושג ותצליחו להישאר בליגת העל. ואתה אדוני ראש העיר כדי שתחשוב שוב על ההחלטה המוזרה והשנוייה במחלוקת ותחזיר את התמיכה הכספית בקבוצה ויפה שעה אחת קודם כי תושבי עכו ואוהדי הקבוצה לא ישכחו לך על מה שאתה וחברייך מעוללים להם. ולכם שחקני הפועל עכו הנהלה והאוהדים אני מאחל הצלחה בהמשך הדרך. — עם ‏‎FC Hapoel Akko‎‏ ו-‏הפועל עכו און ליין‏.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 23:40 

רציתי להגיב לעדי חיון. עדי חיון זכרוני אינו מטעה אותי ואתה היית חלק ממכבי עכו בעבר אתה זוכר אותי עדי חיון רציתי להגיב לך ולכל המלעיזים על שמעון לנקרי שמעון לנקרי אדם מלא נשמה ואדם שאין עליו לדעתי שמעון לוקח את הבחירות בעכו בהליכה ו והוא יודע זאת יש לו סקרים ותאמין לי שאף אחד לא יוכל להתמודד עם הסקרים שמנבאים לו קרוב ל80 אחוז עדי ידוע לי שאתה חבר סניף הליכוד בעכו. וזכותך המלאה להיות שם (ניראה עם בכלל מישהו מהליכוד ירצה להתמודד מול שמעון במצב הנוכחי) עדי חיון במגרש בעכו היו ביום שבת לא יותר מ700 איש ואני מגזים בימיה של הקבוצה בליגה א ובליגה הלאומית היינו מביאים לא פחות מ1000 צופים למשחק. ושלא לדבר במשחקי החוץ שהיו 200אוהדים נוסעים כל משחק הנהלת הפועל עכו הנוכחית במקום לקרב את הקהל ולבנות דור חדש של קהל בחרה להילחם מול הקהל. שנישאר גם ככה במקום ללכת לבתי הספר ולחלק כרטיסי הזמנה לילדים כדי למלאות את היציעים .קברניטי העיר ובראשם שמעון לנקרי. היו באים למגרש בקביעות וגם למשחקי חוץ אבל שיש נושא כזה רגיש על שולחנו של שמעון לנקרי ויש עדיף לחכות וככה הייתי נוהג גם אני. אז עדי תפסיק. אני מכיר אותך טוב תמשיך לבוא ולעודד ואל תטיף מוסר לשמעון לנקרי ותאמין לי עדי אני אינני עובד עירייה. ולא תושב עכו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 00:02 
עכונט כדרך חיים

התבקשתי לרשום את תגובתו של עדי חיון כפי שכתב לי

ציטוט:
טוב אני לא מכיר אותו וכדי מאוד שהבחור ירשום דברים מדוייקים איני חבר ליכוד אלה חבר מפלגת קדימה ובבחירות לראשות העיר התנדבתי בשביל שמעון לנקרי וגם בחרתי בו לצערי.אתה יכול להגיב בשמי ולצטט את דברי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 00:12 

היית בליכוד בעברך אני מכיר אותך אדון חיון. ועם היית מכיר את הפרטים במלואם לא היית מגיב כמו שהגבת בפייסבוק. כשניראה שאתה לא מכיר את הפרטים המדויקים על מה שקורה. בין עיריית עכו לקבוצה אשמח לדבר איתך ולהסביר לך את הפרטים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 00:18 
עכונט כדרך חיים

רפי הוא ביקש

ציטוט:
כן תודה ואשמח שתראה לי אותו ביום שבת באיצטדיון

אפגיש בינכם ..

יום טוב :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 00:28 
עכונט כדרך חיים

עדי חיון ביקש ..

ציטוט:
איציק בבקשה תעתיק את התגובה שלי לבחור, רגע אני לא מבין אני חבר ליכוד או שאני בקדימה? תחליט!! וכתבת שאתה לא שייך לעירייה אז איך בידיוק אתה יודע מה קורה בין עיריית עכו לקבוצה? אתה אולי חבר של ראש העיר או המנכ״ל? אחרת לא ברור לי מאיפה הידע הזה, אתה בחור מעניין והייתי אומר גם לא מדייק אשמח לדבר איתך ביום שבת במגרש יש לי הרגשה שאחרי שיחה איתי הדעה שלך על ראש העיר והמנכ״ל תשתנה, ותזכור אני בחרתי והיתנדבתי למענם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 00:54 
עכונט כדרך חיים

ציטוט:
בישיבת עמותת הפועל עכו שנערכה הערב (שני) התפטר ציון ויצמן מכל תפקידיו בהפועל עכו ואף חתם שהוא מוותר על ויתור זכות חתימה במועדון. מי שמונה במקומו הוא יהודה ברשישת שליווה את ציון ויצמן בשבועות האחרונים. ברשישת, איש עסקים שבמשך שנים תמך מאחורי הקלעים, נבחר פה אחד ע"י העמותה.

בעקבות חוות דעת של היועצת המשפטית של עיריית עכו, עמותת הפועל עכו התכנסה ובה הודיע יו״ר הקבוצה ציון ויצמן על התפטרותו מתפקיד היו״ר וגם תפקידו כחבר בעמותה.

ויצמן אמר: "אני רוצה להודות לכל האנשים שתמכו ועזרו לקבוצה, הקבוצה היא מעל לכל אדם ואני מעוניין שהקבוצה תתקיים לנצח. הפועל עכו מעל הכל, אתמוך, אעזור ואלווה את הקבוצה להשגת כל היעדים. הפועל עכו הגיעה עד הלום ומכאן תמשיך מעלה".

הרשות לבקרת תקציבים אמורה לאשר את המהלך וכמו כן אמור להתקבל גם אישור מעיריית עכו שהבהירה שוויצמן לא יכול להיות בשני התפקידים - הן כעובד עייריה והן כראש העמותה.

בכוונת העירייה לעקוב מקרוב אחרי התנהלות המועדון ולבדוק שאכן ויצמן אינו מעורב בכל פעילות, לא עקיפה ולא ישירה, שקשורה בענייני המועדון. הדבר יבטיח הפשרת תקציב של 2.2 מיליון שקלים שהוקפאו מינואר, כל עוד ויצמן לא החליט על עתידו.

http://www.one.co.il/Article/213163.html

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 01:19 

יעדי נשמה. אני מכיר אותך הייתי בחתונה שלך אפילו אני חבר של עמי אבא של אשתך אשמח לדבר איתך בשבת ואפילו להזמין אותך לקפה ועוגה. דעתי על שמעון לא תשתנה עדי אני חבר של שמעון הרבה שנים הוא אדם מיוחד ואספר לך מה שרני יודע ואראה לך מסמכים יעמדו לך האוזניים תגיד לי רפי אתה צודק. ניפגש בשבת עדי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 07:51 
עכונט כדרך חיים

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 08:11 
עכונט כדרך חיים

עדי חיון ביקש :

ציטוט:
.

07:08
איציק בוקר טוב תעתיק את התגובה שלי בבקשה,רפי בוא נדייק שם של חמי אינו עמי אני לא בטוח שאתה היית בחתונה שלי ,ניראה לי שאתה מתבלבל וכניראה גם בדעה שלך על ראש העיר,לפי תגובתך הלא יציבה וסותרת אתה מודה שאתה חבר טוב של שמעון לנקרי אתה כותב שיש לך מסמכים ותראה לי אותם מעניין איך מיסמכים של עיריית עכו מגיעים לתושב לחבר של ראש העיר,זה שווה בדיקה אשמח שנדבר ונשתה ביחד קפה, תושבי העיר ואוהדי הפועל עכו תחליטו ותשפטו לבד מה רוצים בעיריית עכו צדק?סדר?חוק?או שליטה של מקורבים גם בהפועל עכו.איציק תעתיק את התגובה בבקשה.

.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 09:10 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

נזכרתי בקלישאה חכמה.

"במלחמה מי שמנצח , לא מי שצודק .אלא מי נשאר בחיים"

החלפת תכתובת לדעתי מיותרת לגמרי .
על כל פנים בסופו של יום כולם לעבר אותה מטרה והיא להישאר בחיים.ליגת העל.

יום טוב אחים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה