"הוא משוכנע שלא הרסנו מספיק בתים בעזה, בטוח שבעיית ההשתמטות נפוצה בעיקר אצל החילונים, דורש את תיק החינוך - ומתנגד למצעדי גאווה בכל מקום בארץ. "כך חושב השר אלי ישי וכל הכתבה בהמשך הקישור
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659551,00.htmlקשה לי להבין את ההצהרות האלו כל פעם מי משתמט יותר חילוניים או דתיים
מה אכפת לי מי יותר
במלחמה האחרונה ראינו דתיים וחילוניים יחד ,אחים אנחנו וצריך לומר בגלוי לכל אלו שלא משרתים
מי שלא משרת בצבא או מבצע שירות לאומי שלא יקבל שום הטבה מהמדינה!במילים אחרותמי שמשרת או מבצע שירות לאומי שיקבל מענקים והטבות שיהיו ממש "בולטים מעל פני השטח" כמובן שאין לי בעיה או טענה לאלו שיש להם סיבות רפואיות מוצדקות אבל גם לאלו יש פתרון
לחלק גדול מהמשוחררים בגלל בעיות רפואיות יש אפשרות לבצע שירות לאומי
היו לי חילים מעולים שהם נכים וכאלו עם בעיות סוציאליות שהחיים שלהם בסרט אחר ושרתו בתפקידים שתרמו רבות ליחידה
שרתו אתי דתיים שדאגנו להם לאוכל מיוחד ותנאי שירות מיוחדים וגם אלו היו תפארת ליחידה
שרתו אתי כאלו שהיה להם עבר פלילי והצלחנו להוביל אותם לדרך אחרת
אז מי שלא יודע הצבא הינו צבא העם ואפשר למצוא לכל אחד תפקיד וזה חשוב
ונכון שלא הכל וורוד וישנם קשיים וישנם גם מקרים בהם מתגלים "פאשלות" אז צריך להתמודד אתם ולא "לטאטא " את הבעיות
אבל כולם צריכים לשרת ולא צריך להתחרות מי משתמט יותר בחברה
הייתי מצפה מהשר לתקוף את הבעיה הזו של ההשתמטות בצורה אחרת ולא כפי שהוא מציג אותה כי הרי ברור לי שחלק מהאוכלוסיה שהוא מייצג לא מתגיסת לצבא אז לומר שיש כאלו פחות ואלו יותר זה לא נכון