|
ראשית,ברכותי על הקמת המיזם,וברכת 'ברוכים הבאים' לתושבים החדשים! אני סבור ובטוח שהתושבים החדשים שיכנסו,אנשי הציבור הדתי-לאומי,יתרמו רבות לעכו, וכל הדיבורים על כפיה דתית אינם במקום! אני פעיל בארגון פעמונים,ארגון שעוזר למשפחות עם מצוקה כלכלית ורובו מורכב מהציבור הדתי-לאומי, ואני יכול להעיד שאין שם שום כפיה דתית למי שאינו חילוני-אלא להפך מקבלים את כולם בזרועות פתוחות ופשוט כיף להיות בחברתם! אני חושב ומקווה שכך גם יהיה עם תושבי השכונה החדשה! חשוב לזכור גם שרוב רובו של הציבור הדתי-לאומי משרת בצבא ולא משתמט והרבה מהחבר'ה הקרביים שנלחמים למען המדינה הם מבני הציבור הדתי-לאומי!(אחת מהדוגמאות המפורסמות הוא סגן אהרון קרוב שנפצע אנושות במבצע עופרת יצוקה 10 ימים לאחר חתונתו),כך שתרומתו של ציבור זה למדינה אינה מוטלת בכלל בספק!!! כאן צריך להגיד גם כל הכבוד לישראל וז'ובינו היקרים על הפרויקט(אני זוכר שז'ובינו בזמנו דיבר על רצונו להקים שכונת מגורים באזור,ורואים שזה קורם כבר עור וגידים!)
כמו כן,פורסם ביום שישי האחרון בצפון 1 כי עתידה לקום שכ' מגורים בהמשך לשכ' רמח"ל בשיכוני המזרח ותשווק בעיקר לזוגות צעירים.למישהו יש מידע על הפרויקט???
|
|