פתיחת קורס מתקדם בתקשור קבלי במרכז צעירים עכו
בשעה טובה ומוצלחת נפתח במרכז הצעירים בעכו קורס מתקדם בתקשור קבלי בהנחייתה של שרה אוחנה, יועצת ביוגרפית רוחנית, קארמה–תרפיסטית. הקורס המתקדם נפתח לאור ההצלחה הרבה של קורס תקשור למתחילים בעקבותיו המשתתפים חיכו בקוצר רוח להמשך הלימוד המעצים בקורס מתקדם. בקורס המשתתפים יוצאים למסע חוויות מדהימות של גילויים מופלאים, חושפים ארועים משמעותיים מעברם ומעתידם, ומתנסים במדיטציות שונות. המשתתפים לומדים להשתמש בכלים מעשיים שונים כגון: הילינג קבלי, תקשור מתקדם, עשר הספירות הקבליות, מועצת התשעה, הגנות, צרופי קבלה למשיכת שפע, שמנים אתריים צבעים וריפוי, אבני קריסטל, שימוש בקלפים שונים ועוד. מטרת הקורס היא להפוך כל משתתף להיות המטפל של עצמו ובאמצעות הכלים שלמד יוכל לקבל החלטות טובות ומשמעותיות אשר ישפיעו על עתידו וכן אף לסייע לסביבתו ולקרוביו בתהליך קבלת החלטות. את הקורס מרכזת גב' בלה מוסקוביץ, רכזת תחום עולים וצעירים אשר ברכה בדרך צלחה את המשתתפים ואיחלה להם למידה מהנה ומעשירה. "אני מאוד נהנית בקורס, ולומדת באווירה נעימה עם מנחה מצויינת ומקצועית, חיכיתי בקוצר רוח שהקורס השני יפתח, יש לנו קבוצה מאוד מגובשת, השיעורים מעצימים אותי מאוד אני רוכשת ידע נרחב וחשוב שפותח מישור נוסף בקבלת החלטות בצמתים חשובים של החיים, אני יוצאת מכל שיעור עם ידע וכלים אשר עוזרים לי בחיי היום יום ואני גם מסייעת לאחרים", ציינה מרינה אחת הלומדות בקורס. מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו, מר אלי חביב, ברך על הקורס החדש המאפשר העצמה והתפתחות אישית עבור המשתתפים בו. למעוניינים ללמוד תקשור מתחילים / תקשור מתקדמים - ניתן לפנות לבלה ממרכז הצעירים.