חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 16 יוני 2025, 17:06

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עכשיו זה רשמי: נחנך מרכז הצעירים החדש בעכו
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2016, 09:35 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יופי של פעילות....משמח שהפעילות מתקיימת בעכו המקורית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2016, 16:41 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פרויקט מיכא"ל היוקרתי מגיע למרכז צעירים עכו בעזרת תורם אלמוני שהפנה את התוכנית לחיילים משוחררים

פרויקט מיכא"ל – מיצוי כישורים אישיים למצויינות, שכונה על ידי שרי החינוך כ"קורס הטיס של מערכת החינוך" הפועל במסגרות שונות משנת 1994 ומצליח ליצור תחושת הצלחה יוצאת דופן אצל כל בוגריה, מגיע עתה לחיילים המשוחררים בעכו הודות לתורם אלמוני שבחר בקהל יעד זה.

מדובר בתוכנית שזכתה בפרסי חינוך רבים בארץ ובעולם ומנכ"ל מיכא"ל הדליק משואה בהר הרצל ביום העצמאות ה – 48 למדינת ישראל כהוקרה לפועלה של התוכנית בתחום החינוך.
מיכא"ל הינה תוכנית מהפכנית ומובילה בתחום מיומנויות למידה הגדרת מטרות ומימוש השאיפות.

שכר הלימוד בקורס גבוה מאוד, אך בקורס הקרוב תינתן מלגת לימודים מלאה לכל חייל לפני שחרור או חייל משוחרר שעונה על התנאים הבאים: חיילים וחיילות משוחררים (עד 7 שנים מתאריך השחרור) עם העדפה לחיילים קרביים.

בקורס נלמדות אסטרטגיות למידה ייחודיות בקשת רחבה של נושאים, ביניהן זיכרון, קריאה מהירה, הבנת הנקרא, אנגלית, חשיבה מתמטית, יצירתיות ועוד ובמקביל נעשה תהליך עמוק לשינוי בתחומים התודעתיים כמו הדימוי העצמי האמונה ביכולת ודרך להשגת יעדים ושאיפות.

זו הזדמנות נדירה לחיילים משוחררים מיחידות קרביות ללמוד בקורס מיכא"ל ולעבור את ההכנה הטובה ביותר לחיים האזרחיים. מס' המקומות מוגבל, כל הקודם זוכה.
המעוניינים להירשם לקורס מוזמנים לפנות למרכז צעירים עכו לגלית חן – רכזת תחום חיילים משוחררים, 04-9917477 שלוחה 4.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 19:44 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מקבלים החלטה במרכז צעירים עכו
כ-20 צעירים השתתפו בשבוע שעבר בהרצאה בנושא "צומת דרכים- קבלת החלטות" שהתקיימה במרכז צעירים בעכו. את ההרצאה העבירה סיגל, מומחית ליצירת בהירות, מיקוד וחופש בקבלת החלטות. "החלטות הן חלק מחיי השגרה שלנו ביומיום. החל ממה נלבש היום, מה נאכל, מה נלמד, היכן נגור, עם מי נחיה את חיינו, במה נעבוד, לאן ניסע לטייל, כמה זמן ועוד. יש אנשים שקל להם לקבל החלטה בתחום אחד אך מתמהמהים או דוחים לקבל החלטה בתחום אחר", מסבירים במרכז צעירים.
"יש החלטות שאנחנו מקבלים באופן מודע כתוצאה מאירוע כלשהוא בחיים שלנו או באינטראקציה בתוך מערכת יחסים ספציפית. יש החלטות שאנחנו מקבלים באופן בלתי מודע והן מנהלות את מציאות חיינו והתוצאות שלנו בחיים. ובהרצאות שלי אני מלמדת את המשתתפים איך לקבל החלטה, להיות שלמים איתה ולהוציא אותה לפועל ובכך ליצור את המציאות הרצויה", מסבירה המרצה.
גלית חן, רכזת חיילים משוחררים: "כולנו נמצאים בצמתים שונים במהלך חיינו, צמתים שדורשים מאיתנו לעצור ולקבל החלטה שתעצב את מציאות חיינו ולכן החלטתי להביא את סיגל, להרצאה מרתקת במרכז צעירים".
לאור הביקוש הרב, מרכז צעירים נרגש לפתוח סדנה בת חמישה מפגשים לקבלת החלטות. הסדנה תהיה מעמיקה יותר וכל משתתף יזכה לעבור תהליך אישי בתוף הקבוצה.
אלי חביב, מנהל אגף צעירים ונוער: " לכל החלטה יש רווח ויש מחיר ואנחנו לא רוצים שהמחיר יהיה גבוה מידי לכן אני רואה בהרצאה זו כחשובה לכלל הצעירים תושבי העיר ואני מזמין אתכם ליהנות מסדנא עוצמתית, חוויתית ובעיקר תורמת".
לפרטים נוספים והרשמה ניתן לפנות לגלית- 04-9917477 שלוחה 4

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2016, 15:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

קורס מתקדם בתקשור נפתח במרכז צעירים עכו

מרכז הצעירים בעכו פתח בימים אלה קורס מתקדם בתקשור קבלי בהנחייתה של שרה אוחנה, יועצת ביוגרפית רוחנית, קארמה–תרפיסטית. הקורס המתקדם נפתח לאור ההצלחה הרבה של קורס תקשור למתחילים בעקבותיו המשתתפים חיכו בקוצר רוח להמשך הלימוד המעצים בקורס מתקדם.
בקורס, המשתתפים יוצאים למסע חוויות מדהימות של גילויים מופלאים, חושפים ארועים משמעותיים מעברם ומעתידם, ומתנסים במדיטציות שונות. המשתתפים לומדים להשתמש בכלים מעשיים שונים כגון: הילינג קבלי, תקשור מתקדם, עשר הספירות הקבליות, מועצת התשעה, הגנות, צרופי קבלה למשיכת שפע, שמנים אתריים צבעים וריפוי, אבני קריסטל, שימוש בקלפים שונים ועוד.
מטרת הקורס היא להפוך כל משתתף להיות המטפל של עצמו ובאמצעות הכלים שלמד יוכל לקבל החלטות טובות ומשמעותיות אשר ישפיעו על עתידו וכן אף לסייע לסביבתו ולקרוביו בתהליך קבלת החלטות. את הקורס מרכזת בלה מוסקוביץ, רכזת תחום עולים וצעירים אשר ברכה בדרך צלחה את המשתתפים ואיחלה להם למידה מהנה ומעשירה.
"אני מאוד נהנית בקורס, ולומדת באווירה נעימה עם מנחה מצויינת ומקצועית, חיכיתי בקוצר רוח שהקורס השני יפתח. יש לנו קבוצה מאוד מגובשת, השיעורים מעצימים אותי מאוד אני רוכשת ידע נרחב וחשוב שפותח מישור נוסף בקבלת החלטות בצמתים חשובים של החיים, אני יוצאת מכל שיעור עם ידע וכלים אשר עוזרים לי בחיי היום יום ואני גם מסייעת לאחרים", ציינה מרינה אחת הלומדות בקורס. מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו, אלי חביב, ברך על הקורס החדש המאפשר העצמה והתפתחות אישית עבור המשתתפים בו.
למעוניינים ללמוד תקשור מתחילים / תקשור מתקדמים - ניתן לפנות לבלה ממרכז הצעירים.

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2016, 16:11 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פעילות חדשה במרכז הצעירים עכו

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2016, 16:13 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סלפי לימודים במרכז צעירים
שיר ציקורי, תושבת העיר עכו,בת 25, סטודנטית להנדסת תעשייה וניהול, שנה ד' במכללה האקדמית אורט בראודה בכרמיאל. עובדת בחנות בגדים של רשת "קסטרו" ובמקביל מחפשת עבודה בתחום אותו היא לומדת וזאת במטרה לצבור ניסיון לפני היציאה לשוק העבודה. לקראת שחרורה מהצבא השתתפה שיר בסדנת חיילים משתחררים בעיר עכו,בהובלת מרכז צעירים שם נחשפה לראשונה לשירותי ההכוונה והייעוץ בתחום ההשכלה הגבוהה ובתחומים נוספים שמרכז צעירים מציע. נפגשנו איתה לשיחה קצרה על מנת לשמוע קצת יותר על החיים כסטודנטית והקשר עם מרכז צעירים.

מדוע בחרת ללמוד הנדסת תעשייה וניהול?
"התלבטתי מאוד בין אדריכלות, תחום שמאוד התחברתי אליו לבין משהו יותר דינאמי. לאחר קורס קצר בתחום האדריכלות במכינה הבין תחומית בתל אביב הבנתי שזה כנראה לא התחום שאעסוק בו ואז פניתי למרכז צעירים בעכו במטרה לקבל ייעוץ והכוונה ללימודים. לבסוף גיבשתי דעה והגעתי להחלטה שתעשייה וניהול יותר מדבר אליי ומשם התחלתי בבדיקה מעמיקה לגבי תנאי הקבלה וכל מה שנלווה לכך".

השכלה גבוהה היא אחת האופציות העומדות בפני חיילים משוחררים שיוצאים לעולם האזרחות, מה דעתך על כך?
"אני אכן סבורה שהשכלה גבוהה פותחת דלתות. היום בכל מקום כמעט מבקשים מינימום תואר ראשון ולכן חשוב וכדאי שיהיה לכל חייל משוחרר את האופציה הזאת. לי באופן אישי היה ברור תמיד שאפנה לכיוון של השכלה גבוהה ושזו היא הדרך להצלחה. כמו כן, אני מאמינה שיש אנשים שלא מתחברים ללימודים ומצליחים גם בתחומים אחרים ואני מאחלת בהצלחה לכולם. חשוב גם לזכור שלא לכל חייל משוחרר יש אופציה לממן לימודים ולכן כדאי לדעת שיש המון מלגות שיכולות לעזור לממן את התואר וזה לא משהו שהוא בלתי אפשרי"

מה היית מייעצת לצעירים המתלבטים מה ללמוד?
"הדבר הכי חשוב זה להיות בטוח בצעד שאתה עושה, לשאול אנשים שבאים מהתחום אליו אתה נמשך ולהתעניין בכל מה שקשור למקצוע כדי לא לעשות טעויות. אני מכירה המון אנשים שהתחילו ללמוד במקצוע אחד והמשיכו במקצוע אחר שזה בסדר גמור, אבל חשוב לזכור שמדובר בזמן וכסף יקר ולכן כדאי לעשות צעד כזה חשוב רק כשבטוחים בתחום שאליו הכי מתחברים ואותו רוצים ללמוד.לכן, אני מאוד ממליצה להגיע לבת-אל קפלון, רכזת השכלה גבוהה במרכז צעירים, לתהליך ייעוץ לימודים שמאוד עוזר בהכוונה לאקדמיה. בנוסף, גם בכל מה שקשור במלגות ניתן ורצוי להיעזר במרכז צעירים. שם אפשר לקבל את כל המידע באופן מסודר ומרוכז וזה חוסך המון זמן של חיפוש באינטרנט".

האם יש לך טיפים לצעירים המעוניינים ללמוד הנדסה?
"מקצוע ההנדסה הא מקצוע מאוד אינטנסיבי ותובעני, הוא דורש המון השקעה והמון שעות למידה וזה משהו שצריך לקחת בחשבון כשפונים למקצוע הזה. כמובן שבהמשך שכקוצרים את הפירות וההשקעה משתלמת. בדיעבד, אחרי שלוש שנות לימוד אני יכולה להגיד שה"שד" לא כל כך נורא ומי שמשקיע מצליח.

כיצד נעזרת במרכז צעירים?
"בהתחלה הגעתי למרכז צעירים על מנת לקבל הכוונה בתחום הלימודי. לאחר מכן, כשכבר התחלתי את התואר התעניינתי במלגות ואכן קיבלתי שם מענה לכל פנייה אפשרית בתחום וזה ממשיך כך גם היום. זה התחיל ממלגת ראש העיר, לאחר מכן קיבלתי את מלגת קרן גרוס שנתיים ברצף ומלגות נוספות והשתבצתי בתפקיד עם אחריות כאשר כיום אני מסייעת לבת-אל בניהול מלגת קרן גרוס ואחראית על מלגאי קרן גרוס בעיר (כחלק ממלגה), עוקבת אחרי השיבוץ שלהם והדיווח החודשי על שעות ההתנדבות שהם מבצעים. כמו כן, אני זמינה עבורם בכל בעיה איתה הם נתקלים ומשתדלת לתת מענה כמיטב יכולתי".

איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים?
"בעזרת השם, בעוד 5 שנים אני רואה את עצמי במקום עבודה נחשב, במשרה טובה שתאפשר לי ללמוד ולהתפתח. מאוד חשוב לי לחוות כל שלב ושלב בתהליך להצלחה ולהעריך כל רגע מהדרך".

אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים מסכם: "אנו מאמינים כי הצעירים הם לב ליבה של החברה הישראלית והשכלה גבוהה היא מנוף להצלחה. אנו מאחלים המון הצלחה בלימודים לשיר ציקורי ומזמינים כל צעיר וצעירה המעוניים לפנות ללימודים אקדמיים להגיע למרכז צעירים ולהינות משירותי הייעוץ והכוונה הניתנים ללא תשלום".

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2016, 09:31 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שיר..יפה מקסימה..מוכשרת ומעניינת...נקווה שתיבנה את ביתה ותגדל את ילדיה... בעכו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2016, 02:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פתיחת קורס מתקדם בתקשור קבלי במרכז צעירים עכו

בשעה טובה ומוצלחת נפתח במרכז הצעירים בעכו קורס מתקדם בתקשור קבלי בהנחייתה של שרה אוחנה, יועצת ביוגרפית רוחנית, קארמה–תרפיסטית.
הקורס המתקדם נפתח לאור ההצלחה הרבה של קורס תקשור למתחילים בעקבותיו המשתתפים חיכו בקוצר רוח להמשך הלימוד המעצים בקורס מתקדם.
בקורס המשתתפים יוצאים למסע חוויות מדהימות של גילויים מופלאים, חושפים ארועים משמעותיים מעברם ומעתידם, ומתנסים במדיטציות שונות. המשתתפים לומדים להשתמש בכלים מעשיים שונים כגון: הילינג קבלי, תקשור מתקדם, עשר הספירות הקבליות, מועצת התשעה, הגנות, צרופי קבלה למשיכת שפע, שמנים אתריים צבעים וריפוי, אבני קריסטל, שימוש בקלפים שונים ועוד.
מטרת הקורס היא להפוך כל משתתף להיות המטפל של עצמו ובאמצעות הכלים שלמד יוכל לקבל החלטות טובות ומשמעותיות אשר ישפיעו על עתידו וכן אף לסייע לסביבתו ולקרוביו בתהליך קבלת החלטות.
את הקורס מרכזת גב' בלה מוסקוביץ, רכזת תחום עולים וצעירים אשר ברכה בדרך צלחה את המשתתפים ואיחלה להם למידה מהנה ומעשירה.
"אני מאוד נהנית בקורס, ולומדת באווירה נעימה עם מנחה מצויינת ומקצועית, חיכיתי בקוצר רוח שהקורס השני יפתח, יש לנו קבוצה מאוד מגובשת, השיעורים מעצימים אותי מאוד אני רוכשת ידע נרחב וחשוב שפותח מישור נוסף בקבלת החלטות בצמתים חשובים של החיים, אני יוצאת מכל שיעור עם ידע וכלים אשר עוזרים לי בחיי היום יום ואני גם מסייעת לאחרים", ציינה מרינה אחת הלומדות בקורס.
מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו, מר אלי חביב, ברך על הקורס החדש המאפשר העצמה והתפתחות אישית עבור המשתתפים בו.
למעוניינים ללמוד תקשור מתחילים / תקשור מתקדמים - ניתן לפנות לבלה ממרכז הצעירים.

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2016, 01:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מחזור שני של קורס צרפתית מדוברת נפתח במרכז צעירים עכו

מרכז צעירים עכו פתח בשבוע שעבר קורס צרפתית מדוברת. מדובר בקורס השני שנפתח מאז שהחל לפעול בית הספר לשפות במרכז צעירים עכו בתחילת 2016. המרצים המקצועיים מגיעים ממכללת ארז ובסוף הקורס מקבלים המשתתפים תעודת סיום עם מספר השעות. במסגרת בית הספר לשפות ניתן ללמוד במרכז צעירים גם ערבית, ספרדית, סינית, אנגלית, עברית ועוד.
מרכז צעירים שם לעצמו מטרה לקדם ולפתח את נושא ההשכלה בכלל וקורסי השפות בפרט. מטרת בית הספר לשפות היא להנגיש את הקורסים לתושבי העיר הן מבחינת מיקום והן מבחינת המחיר.
גלית חן, רכזת חיילים משוחררים ובית הספר לשפות: " אני נרגשת ושמחה לפתוח מחזור שני של קורס צרפתית. בימים אלו אני שוקדת על פתיחת קורס שני במספר בספרדית מדוברת ומזמינה את תושבי העיר להירשם לקורסים שלנו, להשכיל, ללמוד ולהנות".
אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו: " אני מזמין את כולכם להגיע אלינו למרכז, להתרשם ממגוון הפעילויות, הקורסים והסדנאות ואף להעלות רעיונות לקורסי שפות נוספים שהייתם מעוניינים להשתתף בהם".
לפרטים והרשמה: גלית- 04-9917477 שלוחה 4

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ינואר 2017, 17:00 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

במרכז הצעירים בעכו , פותחים את שנת 2017 עם מגוון פעילויות מעניינות , קורסים והשתלמויות .
לפרטים

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2017, 14:38 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ספרדית מדוברת למתחילים במרכז הצעירים עכו
ההרשמה בעיצומה! ספרדית מדוברת למתחילים נפתח ב-9.2.17,
16:00-19:00
פרטים :
04-9917477 שלוחה 4

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2017, 05:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

פעילות מבורכת של מרכז הצעירים בעכו
לפרטים:

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2017, 16:48 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

2 קורסים חדשים במרכז צעירים

1. קורס שפת הסימנים (לשומעים וחרשים)- 330 ש"ח בלבד! ימי שלישי 18:00-20:00
2. קורס ערבית מדוברת- 700 ש"ח בלבד! ימי שלישי 18:00-20:30

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2017, 01:54 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ציבור הסטודנטים מוזמן ליריד מלגות שייערך במרכז צעירים עכו.
לפרטים :

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2017, 11:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי