חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 19:55

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למכירה מנוי לסיבוב השני ב- 150 ש"ח בלבד
הודעהפורסם: 09 ינואר 2010, 23:53 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מיקי שבוע טוב. אני לא מכיר אותך באופן אישי אבל אני מבין שאתה אחלה בן אדם ואוהד אהוב אויי לך אם תתייחס לאנשים חסרי כבוד עצמי בזה שלא תגיעה למשחקי הקבוצה אתה תיםגע בקבוצה שלך ותיתן לאותם אנשים סיבה לחייך ולנצח אדרבה מיקי תבוא למשחקים תחייך להם בפרצוף תקנה כרטיס תעודד תקבוצה ותן להם להיתפוצץ אני מבטיח לך מיקי בעונה הבאה ב''ה אותם אנשים לא יהיו בקבוצה אני נותן לך מילה של כבוד שציון וייצמן בסוף יתפכח וידע מה לעשות. אותם חבריי הנהלה טירפדו את עסקת ציוני שרצה לקנות את הפועל עכו כי הם ידעו ברגע שהוא יגיעה הם יעופו הביתה כי אלה אנשים שלא מתאימים לנהל מכולת קח הכול בסבבה מיקי כי זה יחזור להם כבומרנג. שיהיה לך שבוע טוב ומהנה ומחר ב''ה אנחנו מנצחים בנתניה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 00:51 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אחים שלי אל תגזימו.
ציון מנהל את הפועל עכו בצורה הירואית,גם אם יש פה ושם ביקורת עליו.
ח'ברה הוא לקח את הקבוצה בתקופה חושך והעלה אותה לליגת העל.
אני מעריך מאוד אותו ואת דרכו.
הוא עושה מעל ומעבר למען הקבוצה.זה לא פשוט כמו שזה נראה מבחוץ לנהל קבוצה בגוב האריות שנקרא הכדורגל הישראלי.
כבודו במקומו מונח.
אנו מאוחדים אחרי הקבוצה ולמענה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 ינואר 2010, 00:57 
עכונט כדרך חיים

מחזק את המילים של כחול מחייך ,הלוואי שבאמת כמו שאתה אומר שציון ויצמן יתפכח ויעיף את כל אלו שבוחשים לקיבינימט כי רק אינטרסנטים נמצאים שם וחבל שעם כל הניסיון הענק של ציון ויצמן הוא לא רואה את הנולד הוא לא רואה ומרגיש את מה שאנחנו מרגישים והוא ניזון משקרים על אוהדים מסורים ואמיתיים ואיכפתיים כמו שיש היום בהפועל עכו אני בטוח במיליון אחוז ובאף אחוז אני לא טועה שמילאו לו את הראש על כמה מאיתנו ואך אומרים הוא אכל את הצפרדע בגדול מאותם אנשים כי אני בטוח שבתוך תוכו הוא יודע מי זה סמי דני +שחר מיקי ועוד מספר אוהדים אוהדים שיקרים מאוד לקבוצה אז תהיה בטוח שחר שאם כל האמת תצא לאור אני הראשון שיעלה כאן לאתר ויגיד סליחה טעיתי כי גדולה של אדם להבין ולהודות במידה וטעה אבל כמו שאני יודע אתה יודע אבא שלך יודע וכל השאר האוהדים יודעים אנחנו אחי לא טועים.
שבוע טוב לכולם ובהצלחה מחר במשחק אני אהיה שם אם כרטיס הזמנה או בלי כרטיס הזמנה אני
עם הפועל עכו ללא תנאים באש ובמים ולא אתן לאף אחד בעולם לגרום לי או לאחרים לא לאהוב את
הקבוצה כי אצלנו זה בדם מילדות קיבלנו עירוי כחול....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: